CND a lansat lacul semipermanent care durează până la 14 zile

Noua colecție CND Creative Play Gel Polish, distribuită în România de Top Line, a fost lansată printr-un eveniment găzduit de Endorphine Lab, la care a participat și Kelly Melanitou, Head of International Education Manager, cea care a explicat calitățile excepționale ale noului tip de lac semipermanent.
Acesta este prezent în culori vibrante, în ton cu tendințele sezonului. Fiecare lac semipermanent conține pigmenți micronizați pentru culori ultra-intense, de la clasicele rosu și roz, la nuanțe cool de albastru și mov, verde funky și nuanțe de galben - toate cu efecte speciale precum cream, metallic, pearl, satin, holographic glitter, metallic glitter sau transformer. Lacul aplicat durează până la 14 zile și este foarte rezistent. Manichiura este perfect protejată de durabilitatea Top Coat-ului, ce oferă strălucire high-gloss. 

Vedete din showbiz, beauty bloggeri și reprezenanți Mass Media au descoperit în premieră noua colecție CND de lacuri semipermantene pentru unghii, disponibile în 65 de nuanțe.
Alexandra Ungureanu, Adina Halas, Crina Abdrudan, Andreea Perju și Daiana Anghel sunt doar câteva dintre vedetele care și-au adaptat manichiura conform noilor trenduri, alegând nuanțe îndrăznețe și irezistibile cu ajutorul CND Creative Play Gel Polish.

Este vorba de o nouă gamă de lacuri semipermanente ce se aplică și se usucă rapid, fără a fi nevoie să fie expuse la lampă, și care durează chiar și două săptămâni. Adina Halas a ales ca toamna aceasta să poarte o nuanță de albastru electric, Alexandra Ungureanu un violet metalic, Andreea Perju verde funky, iar Crina Abrudan și Daiana Anghel roșu și roz cu efect de gliter holografic. 

Noua colecție CND Creative Play Gel este disponibilă pe www.toplineshop.ro, în magazinul Top Line din București (Bd.
Regin Maria 14), precum și în magazinele și saloanele partenere Top Line din întreaga țară. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod