Concerte @ Hard Rock Cafe

Vineri, 13 octombrie, ora 22.30 – Concert tribut Pink Floyd cu Speak Floyd
Pe 13 octombrie, METALHEAD şi BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30, la un show extraordinar cu SPEAK FLOYD, singura trupa românească tribut Pink Floyd!

Speak Floyd reuşesc să recreeze atmosfera psihedelică şi să amintească publicului de piese care au dominat topurile, nu doar prin muzică, ci şi prin versurile filozofice. Membrii trupei: Dudu Isabel (Seven), Sandy Deac, Kovacs ”Kovi” Laszlo, Janky Zsolt, Kolumban Zoli, Edi Raită şi Lazăr Rudy se adresează iubitorilor de rock progresiv de cea mai bună calitate, dar şi celor care descoperă abia acum misterul Pink Floyd.
 
Formaţia Speak Floyd s-a înfiinţat în ianuarie 2010 la Cluj si are în componenţă muzicieni cu experienţă, care, din pasiune pentru muzica formaţiei Pink Floyd, au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspiraţie şi de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România. Prestaţiile de excepţie pe care le realizează membrii trupei când apar pe scenă, atenţia şi seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize, de care sperăm să se poată bucura cât mai mulţi iubitori de muzică bună din România şi din alte ţări.

Biletele pentru showul Speak Floyd se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe Bucureşti, Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), precum şi în ziua concertului la intrare.
 
Biletele au următoarele preţuri:
- 40 de lei, cu loc la masă, în sală
- 55 de lei, VIP cu loc la masă în faţa scenei.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.
 

Sambata, 14 octombrie, ora 22.30 – Concert POPAS BAND

Popas Band vă aşteaptă la Hard Rock Cafe pe 14 octombrie, de la ora 22.30, pentru o seară pe ritmuri de pop-rock. Îndrăgita trupă de cover-uri va interpreta, dintr-un playlist de excepţie, atât binecunoscutele hituri ale anilor ’70–’80, cât şi piese mai noi sau compoziţii proprii. 

Popas este o trupă formată din oameni care nu mai cred în sintagma "ce vrea publicul".
Fondată în 2006 de către Marius Popa (Spin, Latin Expres, Jukebox, Foişorul de Foc), trupa are următoarea componenţă: Marius Popa - voce, chitară; Medéa Bălănică – voce; Amalia Uruc – voce; Florin Șerban – chitară, Gabor Pal – tobe, Nelu Niculae – bas si Gabi Pîndici - claviaturi

Deși cunoscută mai mult pentru atmosfera specială de la concertele de club, POPAS se poate mândri cu multe piese originale care nu se potrivesc mainstream-ului, primul album fiind lansat în anul 2008. 

"Flickering Hostile" este un album serios, ce conține 12 cântece compuse integral, muzică și text, de Marius Popa. Acestea au stiluri destul de diferite, de la funk la rock trecând prin pop. Melodiile sunt interpretate cu aceeași naturalețe ca într-un concert de club.
Este o muzică sinceră, bazată foarte tare pe mesaj, melodiile fiind scrise si înregistrate intr-o perioada de circa 2 ani.

Intrarea la concertul din Hard Rock Cafe este liberă. Rezervari la 021 2066261.
 

Duminica, 15 octombrie, ora 21.00 – Concert etno-jazz cu NOD

Damian Drăghici, Sorin Romanescu și Măria Casandra Hausi concertează, în premieră, sub titulatura NOD, pe 15 octombrie la Hard Rock Cafe. Cei trei artiști combină cu virtuozitate și creativitate elemente de jazz, muzica electronică și folcorul autohton, într-un mix exploziv de vechi și nou. 
În seara concertului Damian Drăghici și Sorin Romanescu va vor impresiona din postură de multi-instrumentiști, iar vocea Mariei Casandra Hausi va completa combinația eclectică de instrumente tradiționale și ritmuri de dubstep și dancehall. Veți lua parte un show unic ce reunește melodicitatea sofisticată a jazz-ului, melancolia specifică doinelor românești și prospețimea influențelor de world music. 
Proiectul NOD îi aduce pentru prima dată împreună pe Damian Drăghici, Sorin Romanescu și Casandra Hausi, trei artiști români de prestigiu. 
Damian Drăghici (pian, nai, voce, fluier, caval, tilinca, percuție) are o carieră internațională de peste 30 de ani, iar în palmaresul său figurează un premiu Grammy și 24 de albume. 
Sorin Romanescu (chitară, oud) este bine cunoscut ca jazzman și performer de muzică experimentală. 
Maria Casandra Hausi (voce) este purtătoare de seamă a doinei românești.
Palmaresul solistei include Marele Premiu și Trofeul Maria Tănase. 
Concertul va începe la ora 21.00. Bilețele pot fi găsite în format electronic pe www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/rețea-Magazinul Muzica, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și la Hard Rock Cafe. 
 
Biletele sunt disponibile la următoarele prețuri: 
-70 de lei, acces general, cu loc la masă. 
-90 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete) 
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.
 

Miercuri, 18 octombrie, ora 21.30 – Concert PASAREA ROCK

Pasărea Rock cântă în premieră la Hard Rock Cafe miercuri, pe 18 octombrie, de la ora 21:30. 
 
Pasărea Rock este un proiect lansat pe piața muzicală din România în martie 2014. Ajunşi la vârsta maturităţii artistice, Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică au înţelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a căuta în experienţa comună a tinereţii, puterea şi forţa de a duce mai departe o poveste care a făcut legendă, povestea trupei care i-a consacrat, Phoenix. Proiectul este întregit de Sorin Voinea și Nicu Patoi.

De la înființare, trupa a lansat un album, două EP-uri și mai multe videoclipuri, iar turneele susținute în ultimii trei ani au confirmat, la nivel național, succesul proiectului. Repertoriul Pasărea Rock include compozițiile originale precum “Praznic năprasnic”, “Călușandra”, “Pasărea Calandrinon”, “Legenda”, “Epitaf”, “Zoreaua”, piese din prima opera rock-simfonic “Meșterul Manole”, cum ar fi “Pe Argeș în jos” sau “Rugăciune către Domnul” și hituri binecunoscute interpretate de Mircea Baniciu – “Hanul ulciorului nesecat” sau “Eșarfă în dar”.

Pasărea Rock a lansat primul său album muzical, “Legenda”, în toamna lui 2016, în cadrul unui format unic la nivel european și special creat pentru a surprinde publicul, oferind o experiență de neuitat.
Tematica evenimentului a adus în actualitate tradițiile românești, printr-un spectacol inedit și incitant, care s-a desfășura pe fondul unor efecte speciale, cascadorii și proiecții, realizate într-un decor de film și menite să transmită publicului spiritul Pasărea Rock. În arena amenajată de Basme cu cai, spectatorii au fost transpuși într-o atmosferă medievală, de poveste, membrii formației fiind protagoniștii unor scene care amintesc de haiducii de odinioară.

Albumul “Legenda” este esența existenței unei trupe prezentă pe piața muzicii românești de trei ani, fiind rodul muncii consecvente și reprezântând renașterea genului muzical, cu influențe din folclorul românesc și cel balcanic.

„Pasărea Rock împletește stilul muzical al anilor ‘70 cu influențele moderne și ne bucurăm că prin muzica noastră am atins iubitori ai rockului de toate vârstele. Ne mândrim să descoperim adolescenți care vin la concertele noastre și savurează muzica pe care o cântăm cu plăcere de-o viață”, a declarat Mircea Baniciu.

„În perioada de existență a trupei, am realizat foarte multe lucruri deosebite. N-am stat pe loc, ci am muncit consecvent și roadele au început să se vadă. Prin Legenda ne-am dorit să aducem o schimbare în domeniu, într-o vreme în care muzica e lipsită de conținut și mesaj”, a completat Josef Kappl.

„Am crescut și ne-am format pe ritmuri de rock, iar acum e timpul să dăm înapoi ceva din ce am primit și să formăm generațiile care vor duce tradiția mai departe. Ne propunem să aducem în fața publicului muzică rock de esență tare”, a conchis Ovidiu Lipan Țăndărică. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au următoarele preţuri:

- VIP: 80 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 60 de lei, cu loc la masă in sală 
- Fără loc: 60 de lei

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM. 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod