LEGO prinde viață la Mega Mall, prin expoziția Young Builders

La Mega Mall distracțiile se țin lanț în această toamnă. În perioada 14-15 octombrie, Mega Mall va fi gazda expoziției Young Builders - Universul cărămizilor LEGO, organizată de Clubul Clever FROG.
Evenimentul, care are ca temă – „City Life”, se adresează tuturor celor pasionați de minunata lume LEGO. 

Vizitatorii acestei expoziții vor avea ocazia să descopere creații impresionante, realizate în totalitate din piese LEGO. Obiectele lucrate cu multă răbdare și pricepere, înfățișează adevărate povești și transformă jocul cu piese colorate într-o adevărată artă.

Pe lângă lucrările realizate exclusiv din piese LEGO, participanții vor putea admira mașini motorizate și teleghidate, construcții robotizate dar și un orășel din fantastica lume a cărămizilor LEGO.
De asemenea, în cadrul acestui eveniment, cei mai mici din rândul publicului își pot demonstra inventivitatea și spiritul practic. Aceștia se vor putea distra construind din piese LEGO în zona special amenajată pentru copii. 

Expoziția Young Builders își așteaptă vizitatorii în zilele de 14 și 15 octombrie, între orele 10.00-22.00, la Nivelul -1, Mega Mall Bucuresti, iar intrarea este gratuită.

Vă invităm să vă bucurați alături de cei dragi de momente pline de culoare pe tărâmul fermecat al construcțiilor din LEGO.Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod