Scapa de aripioare prin inghetare

Care sa fie tratamentul care ne scapa cel mai rapid de inesteticele aripioare. In general, ne concentram asupra colaceilor din jurul taliei sau kilogramelor in plus depuse pe fund. Exista, insa, o alta zona la fel de importanta care, daca nu este tratata cu seriozitate poate afecta intreaga silueta. Vorbim, bineinteles, despre aripioare care se instaleaza rapid si pleaca extrem de greu.

Dintotdeauna, pentru a lupta impotriva tesutului adipos depus in zona aripioarelor obisnuim sa facem sport intensiv si sa avem grija la alimentatie. Ce facem, insa, daca mai avem o luna jumatate pana plecam in concediu si costumul de baie nu se aseaza tocmai bine din cauza lor.

"Pentru a scapa rapid de celulele grase din zona aripioarelor, noi le propunem pacientilor nostri sa incerce criolipoliza. La 3 saptamani dupa prima sedinta de 70 de minute s-au inregistrat scaderi de 5 cm in circumferinta, ceea ce este incredibil si greu de obtinut prin alta metoda", explica terapeutul aBeauty. 
Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.

CoolTech® este singurul aparat care raceste pana la - 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la - 3 grade în 10 minute!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod