Crema de zi lejera BÔCASSY

Crema de zi lejera BÔCASSY, putem spune cu certitudine ca acopera cel mai larg spectru de utilizatori pentru efectul său specific de hidratare și o gamă largă de aplicabilitate. Acesta este conceputa pentru femei cu varsta cuprinsa intre 25-45 de ani. Sarcina principală a acestei creme este de a hidrata pielea pa parcursul zilei, asigurandu-i nutrientii necesari si energizarea. Pentru a crește fermitatea pielii si de a imbunatati tonusul, crema de zi lejera BÔCASSY este bogata in ulei de masline care hraneste pielea din interior netezind astfel suprafața sa; este bogata în acizi grași și are un efect de intinerire a pielii; menține nivelul de hidratare a pielii pe tot parcursul zilei.


Ceaiul verde reintinereste pielea, revitalizeaza și energizeaza, dovedindu-se a fi și un puternic anti-oxidant. Atât uleiul de măsline și ceaiul verde continute sporesc reacțiile care stimulează consolidarea fibrelor de colagen și, astfel, crește fermitatea și elasticitatea pielii, deoarece colagenul, din păcate, nu poate fi înlocui in mod natural. Vitamina B continuta este de o importanță esențială pentru aspectul nostru fresh și absolut necesara pentru sanatatea pielii si a tonusului optim. Uleiul de germeni de grâu, precum și cel de cacao și unt de shea afecta volumul pielii, reface și proteja în timpul zilei.
Toate aceste elemente, împreună, vor duce la aspect ferm al pielii prin cresterea hidratarii, fermitatii și elasticitatii, factori cruciali in estomparea și diminuarea semnlor vizibile ale trecerii timpului.

BÔCASSY crema de zi lejera  este cea mai bună îngrijire de zi pentru ten normal si mixt, atat pentru o varsta frageda cat si pentru inaintarea in varsta a unei femei. Compoziția acestui produs va satisface toate nevoile esențiale ale pielii de zi cu zi, iar ingredientele naturale nu o vor pielea, dar vor îmbunatati tonusul și vor hidrata pe tot parcursul zilei.

Produsele de ingrijire pentru piele  BÔCASSY, contin preponderant ingrediente de origine naturala ce au fost aduse la un echilibru ideal dupa ani lungi de cercetare pentru a satisface nevoile pielii, insa fara a o incarca.
Combinatiile corecte și eficiente ale diferitelor ingrediente în formele lor naturale, fac produsele BÔCASSY sa fie adecvate si eficiente pentru toate grupele de vârstă și diferitele necesitati. Produsele sunt testate și certificate pentru eficientă și prezintă modificări semnificative si vizibile după doar 4 săptămâni de utilizare pe toti subiectii.  Produsele BÔCASSY nu conțin parabeni, uleiuri de silicon, coloranti, uleiuri minerale, în orice forma. Eficientă dovedita. Produse testate dermatologic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod