Parmafood Group Distribution vă oferă cele mai bune paste italiene De Cecco de acum într-un nou ambalaj

În variante lungi sau scurte, clasice, Bio sau integrale, pastele De Cecco te ajută să nu dai greş indiferent de ce reţetă alegi!
În variante lungi sau scurte, clasice, Bio sau integrale, pastele De Cecco te ajută să nu dai greş  indiferent de ce reţetă alegi!
 
În urma analizării preferinţelor consumatorilor la nivel European şi datorită unor studii făcute în 2011,  De Cecco a hotărât trecerea de la  ambalajul de carton la ambalajul din Nylon pentru întreaga gamă de paste. Ambalajul de nylon nu modifică caracteristicil organoleptice ale produsului. Nylon-ul nu atrage umezeala. Utilizarea cartonului reciclat în ambalajul produselor alimentare riscă să contamineze alimentele cu uleiuri minerale.

Amatorii de mâncare italiană, ar trebui să cunoască  unul dintre cei  mai buni, dacă nu chiar cel mai bun producător de paste  - De Cecco.  Totul începe cu selecţia de grâu, continuă cu procesul de producţie unde un rol important îl are apa de izvor folosită  , şi se sfârşeşte cu modul tău de preparare.
Există o mulţime de lucruri care trebuie ştiute atunci când vine vorba de gătit paste. Arta de a gati paste porneşte de la selecţia de paste şi cere atenţie şi grijă. Urmaţi instrucţiunile şi nu puteţi da gres. Pastele dvs. sunt  gata atunci când sunt al dente. Există un mod foarte simplu de a verifica acest lucru: Rupe pasta cu o furculiţă, dacă vedeţi un cerc alb în interior (animella)  sunt gata … dacă au un punct în formare atunci au nevoie de cateva minute în plus.
Veţi găti cu siguranţă paste gustoase!

Deci , ce deosebeşte De Cecco  de alte paste ? Câteva detalii : alegerea grâului, făina proaspătă din propria moară, trefilarea în bronz, uscarea lentă la temperatură joasă , unicitatea  apei de izvor folosite şi un constant control al calităţii

De Cecco – paste 500 gr – pret 5.99 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod