Mutti vă recomandă Passata di pomodoro pentru preparate sănătoase şi savuroase

Mutti Passata este un produs sănătos nu conţine corectori de gust şi culoare. Procentul redus de apă şi lipsa pielitei şi a seminţelor face ca produsul sa fie cremos, cu o textură catifelată - partenerul perfect pentru paste.
Mutti Passata este un produs sănătos nu conţine corectori de gust şi culoare. Procentul redus de apă şi lipsa pielitei şi a seminţelor face ca produsul sa fie cremos, cu o textură catifelată - partenerul perfect pentru paste.

Mutti, cu o tradiţie în cultivarea şi prelucrarea roşiilor de peste 100 de ani, este una din cele mai vechi afaceri de familie din zona Parma - Italia . Fondată în 1899, Mutti a “revoluţionat “ de-a lungul timpului consumul de roşii: în 1951, Ugo Mutti lansează ideea pastei de roşii la tub, o idee foarte simplă, dar foarte practică.
În 1971, Ugo Mutti a patentat o alta inovaţie: roşiile tocate mărunt, adica pulpa de roşii - produs gata de utilizat, realizat din roăiile curăţate, tăiate în bucăţi mici. Reţeta originală ramâne în continuare un secret păstrat în familie. În 1999, Mutti devine prima companie care-şi certifică produsele cu “Certification of Integrated Production“, iar în 2002, îşi certifică produsele cu “100% Pomodoro Italiano Certificato“, pentru a-şi evidenţia calitatea materiei prime şi controlul asupra producţiei.

Bogăţia pământului şi căldura soarelui s-au combinat pentru a ne oferi un fruct unic.
Gustoase şi imbietoare, roşiile au un continut redus in calorii si sunt bogate in substante nutritive. Sunt alcătuite în principal din licopen. Este semnalat de culoarea roşu aprins şi este cunoscut pentru a fi nutritiv pentru noi. Antioxidantii isi păstreaza proprietatile chiar şi după procesul de preparare. De fapt, gătite le face mai puternice. Licopenul este disponibil în cantităţi mari chiar si in concentratul de roşii.

Licopenul este o substanţă care este mai bine absorbita atunci când este consumat cu grăsimi: se toarna putin ulei in sosul de dumneavoastră pentru a-i oferi savoare savorii si pentru a prepara un fel de elixir pentru o viaţă lungă.
Dar magia  roşiilor nu se opreşte aici. Acest fruct este o sursă excelentă de vitamine A şi C şi de săruri minerale, cum ar fi potasiu. Încercaţi-le în toate preparatele.

Cu rosiile si sosurile/preparatele Mutti, savoarea şi sănătatea merg mână în mână.
Passata – pret 7.90 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod