Home kit UCW


Kitul tau personal de modelare a siluetei contine tot ceea ce ai nevoie si este de ajuns pentru 4-6 tratamente. Acest kit poate fi folosit pentru tratarea zonelor locale, cum ar fi talia, coapsele...
Kitul tau personal de modelare a siluetei contine tot ceea ce ai nevoie si este de ajuns pentru 4-6 tratamente. Acest kit poate fi folosit pentru tratarea zonelor locale, cum ar fi talia, coapsele, soldurile, abdomenul si fesele. De asemenea, si bratele pot fi tratate foarte eficient.

Vei avea nevoie de aproximativ 80 de minute pentru a face tratamentul, dar 60 de minute din cele 80 reprezinta timpul in care vei sta impachetata. In acest timp, iti poti face in voie treburile gospodaresti.

O data incepi tratamentul, te sfatuim sa porti un tricou vechi si pantaloni de jogging. Ele vor fi umede dupa folosire, dar se curata perfect prin spalare.

Kitul contine:


  • 2 cutii de argila SeaClay Body Contouring.
    Aceasta formula de detoxifiere este folosita de spa-uri si saloane din toata lumea. Ingredientele marine naturale sunt amestecate intr-o mixtura cremoasa, care se intinde usor si se indeparteaza la fel de usor cu apa si nu pateaza.
  • 6 bandaje de conturare, care pot fi refolosite dupa ce se spala.
  • 1 sapun exfoliator cu noduli pentru masarea celulitei.
  • 1 burete de baie.

Pretul home kit-ului UCW este de 200-250 lei si poate fi gasit in salonele care realizeaza si tratamentul profesional. Kit-ul vine insotit de instructiuni complete de folosire.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod