Carmen Negoiță scapă de 5 centimetri din talie într-o singură lună

Carmen Negoiță este o fire activă, urmează un stil alimentar sănătos și, cu toate acestea, recunoaște că se confruntă cu o problemă estetică căreia pare că nu îi găsește soluție. Cunoscuta bloggeriță susține că nu reușește să scape de stratul de grăsime din zona taliei și, în special, a abdomenului inferior. Chiar și făcând sport și fiind atentă la ceea ce mănâncă zi de zi. Este o problemă estetică ce ține de conformația nativă a organismului și care poate fi rezolvată doar acționând mecanic asupra acelei zone.

Tocmai de aceea, Carmen a decis să îi vină de hac acestei probleme mergând la Silhoette Dorobanți și urmând câteva ședințe de LPG Alliance, noul tratament de slăbit lansat de curând.
Vedeta a îmbrăcat un costum alb special peste care au acționat local rola și clapa motorizată a aparatului prin aspirație secvențială sincronizată. Este acțiunea spectaculoasă a noii tehnologii LPG ce elimină până la 5,2 centimetri din talie, reduce celulita cu până la 67% și oferă cu 71% mai multă fermitate pielii. Rezultatele vizibile se văd încă din a treia ședință.

Carmen a început tratamentul săptămâna trecută și deja poate alege hainele cu o măsură mai mică pentru ședințele foto pe care urmează să le realizeze pentru blogul său.
LPG este, de altfel, și tratamentul de slăbit urmat de mari vedete de la Hollywood precum Megan Fox, Salma Hayek, Scarlet Johansson, Halle Berry, Kate Winslet, Jessica Biel. În România, LPG Alliance a fost lansat de Top Line și a fost descoperit în premieră de vedete precum Andreea Marin, Corina, Andreea Berecleanu, Carmen Brumă, Albertina Ionescu, Octavia Geamănu, Ela Crăciun, Carmen Negoiță, Ellie White, Adina Halas, Sonia Argint Ionescu, Patrizia Paglieri, Diana Bart, Crina Abrudan, Ileana Badiu, Ana Morodan.

Noul aparat LPG Alliance este disponibil în saloanele partenere Top Line, inclusiv în Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette (Bd.
Regina Maria nr.1 și Calea Dorobanților nr. 200).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod