Cellu M6 KM[2] - liderul mondial in reducerea celulitei

Cellu M6 KM[2] este liderul mondial, studiile aratand ca este aparatul cu cele mai bune rezultate chiar si in cazul celulitei fibroase, folosind tehnologie inalta, brevetata exlusiv de LPG. In plus, este prezent in 95 de tari, iar statistica spune ca din 1986, cand a fost lansat in Franta, in lume au fost tratati cu LPG  10 milioane de pacienti, vedetele internationale apeland la el pentru siluetele conturate pe care le invidiem atat de mult.  

Beauty Concept Boutique il pune la dispozitie ultimul tip al aparatului, cu tehnici mult imbunatatite (1 sedinta cu modelul nou al  Cellu M6 KM[2] este echivalentul a 2 sedinte efectuate cu modelul vechi) si care a primit in plus si modulul facial, cu ajutorul caruia se activeaza in mod natural producerea de colagen si elastina.

Cum si la ce ne ajuta Cellu M6 KM[2]?

Pentru corp, aparatul dispune de 3 tipuri de rollere motorizate independent, permitand sistemului sa actioneze asupra tesutului in ambele sensuri.

- Roll in - pentru slabire (celulita fibroasa si grasimea profunda): Declanseaza lipoliza (eliminarea grasimii) din adipocite (celulele de grasime), determinand ruperea si eliminare acidurilor grase.

- Roll out - pentru fermitate (tonus si microcirculatie).

Stimuleaza fibroblastele, intarind reteaua de sustinere de colagen si fibrele de elastina pentru o piele tonificata, ferma.

- Roll up - pentru remodelare (celulita clasica, conturare, piele lasata). Dezorganizeaza grasimea depusa neuniform, intinde pielea, eliminand aspectul de gropite.

Actiunile aparatului sunt: intinderea tesuturilor, stimularea sistemului limfatic, imbunatatirea microcirculatiei, eliminarea retentiei de apa, rezultatele fiind schimbari vizibile in: conturarea corpului, fermitatea si elasticitatea pielii, reducerea celulitei.

Pachet Cellu M6 KM[2]:  abonament de 6 sedinte LPG - 900 ron + voucher cadou  in valoare de 90 ron; abonament de 12 sedinte LPG - 1800 ron + un voucher cadou in valoare de 270 ron; abonament de 20 sedinte LPG - 3000 ron + voucher in valoare de 600 ron.

Mai multe detalii pe http:// beautyboutiqconcept.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod