5 moduri în care poți face Sport Smart

Unul din scopurile tehnologiei este acela de a face viața mai ușoară posesorilor de gadget-uri. Însă, cum te poate ajuta aceasta să rezolvi eternul mister "Cum pot avea grijă de sănătatea mea și să văd rezultatele muncii depuse (la propriu)?

Iată care sunt cele cinci feluri în care îți poți schimba obiceiurile alimentare, activitatea fizică și rutina de somn, folosind Huawei Color Band A1 sau Huawei Watch împreună cu smartphone-urile Huawei P9 sau P9 lite.

1. Dormi mai bine - Nu ai nevoie să dormi mai mult, ci să dormi mai bine! Un somn bun îți poate aduce odihna și relaxarea de care ai nevoie, dar calitatea somnului depinde de un cumul de factori pe care trebuie să îi analizezi. Înainte de a afla ce trebuie să faci ca să dormi mai bine, ai nevoie să știi cum dormi acum. Aici intervine asistentul tău digital, precum brățara inteligentă Huawei Color Band A1 sau Huawei Watch, care adună date despre activitatea ta pe timpul somnului (da, organismul tău este activ chiar și atunci când dormi!). Poți culege datele cu ajutorul aplicației pe care o descarci în telefon și astfel poți descoperi care sunt fazele de somn și să îți dai seama care din ele te ajută în mod eficient să ai parte de odihna potrivită pentru organismul tău.

2.

Exerciții regulate - Nu ai nevoie să alergi 10 km în fiecare zi ca să te simți bine și să rămâi într-o formă fizică de invidiat! De fapt, te vei simți mult mai bine dacă practici un număr redus de exerciții. Secretul se află în frecvența cu care practici aceste exerciții, iar secretul acestei frecvențe se află în motivație. Cu un senzor integrat, Huawei Color Band A1 și Huawei Watch numără fiecare pas parcurs și verifică, de exemplu, câte etaje ai urcat. Tot ce trebuie să faci este să îți setezi un target în aplicația instalată în smartphone: numărul de pași pe care vrei să îi parcurgi în plimbarea cu animalul de companie, când urci treptele sau când faci shopping – o provocare “a pașilor” pe care o vei vedea pe ecranul smartphone-ului tău Huawei.

3. Echilibrează-ți dieta - Lumea își va continua cursul chiar dacă nu reziști unei gogoși. Dar dacă sunt două gogoși? Sau trei? Dacă nu numeri exact caloriile, există șansa să nu îți poți face o idee asupra arderilor care au loc în corpul tău.

Pentru a înțelege cu adevărat câtă energie consumi când mergi cu bicicleta până la birou, când faci jogging dimineața sau chiar și atunci când urci treptele plin de acte până la un alt departament, trebuie să folosești funcțiile oferite de asistentul tău digital. Color Band A1 și Huawei Watch îți monitorizează activitățile în permanență și calculează “costul” caloric al fiecăreia. Doar aruncă o privire în aplicație pentru a vedea cum au decurs exercițiile fizice sau mersul pe jos. Nu este suficient pentru încă o gogoașă? Nu îți fă griji, trebuie doar să continui să mergi înainte!

4.  Ascultă-ți inima! - La propriu! Indiferent de tipul de activitate pe care decizi să o practici, pentru a te simți bine și pentru a te bucura de o viață sănătoasă, trebuie să monitorizezi influența sa asupra corpului tău. Cel mai rapid și eficient mod este să îți monitorizezi ritmul cardiac, iar Huawei Watch are un senzor integrat perfect pentru asta, care salvează toate datele privind ritmul tău cardiac.

Informațiile sunt stocate cu ajutorul unei aplicații sincronizată cu telefonul tău, datorită căreia vei putea afla care este ritmul bătăilor inimii tale când te odihnești, când faci exerciții ușoare, când ești stresat sau în timpul unui exercițiu intens. De asemenea, poți urmări tot progresul făcut în diferite activități și să vezi cum poți lucra pe perioade mai lungi în timp ce îți păstrezi același ritm cardiac. Senzorul de monitorizare a ritmului cardiac integrat în Huawei Watch te ajută să eviți și suprasolicitarea la care poți fi supus. În momentul în care inima ta îți spune “destul” ai face bine să o asculți și să iei o pauză.

5. Analizează și distribuie - Dacă vrei să afli mai multe despre tine, despre sănătatea ta, dar și despre întregul tău parcurs sportiv, ai nevoie de informații pentru a putea analiza. De preferat, informațiile trebuie să fie stocate pe o perioadă mai lungă de timp. Datorită dispozitivelor inteligente Huawei Color Band A1 și Huawei Watch, acest lucru este foarte simplu.

O aplicație specifică, instalată pe smartphone-ul tău Huawei P9 sau P9 lite, îți permite să sincronizezi toate informațiile colectate de la asistentul tău digital în momentul conectării cu alte dispozitive și, în plus, stochează informațiile în siguranță în cloud. Când ai nevoie de aceste informații, tot ce trebuie să faci este să te loghezi în contul tău oriunde ai fi. Dacă ești mândru de realizările tale, poate îți dorești să le împărtășesti și cu prietenii tăi – lasă-i să descopere cât de bine te descurci! Sau, dacă poate nu ești atât de mândru de rezultat, vei dori să îl împărtășești cu antrenorul tău personal, care îți va putea da sfaturi personalizate în cunoștință de cauză!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod