Sănătate orală la standarde occidentale

Clinica TRIDENT este primul centru de stomatologie din România care abordează soluţia modernă de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului. În plus, cabinetele individuale ale medicilor beneficiază de un sistem informatic centralizat ce permite comunicarea în timp real a situaţiei clinice a pacienţilor. Timpii de aşteptare sunt astfel reduşi la minimum, iar fiecare etapă de tratament este eficientizată.

Sălile de operatie cu mediu controlat înseamnă de fapt pentru TRIDENT continuitate, consecvenţă şi promisiuni împlinite.

Suntem ghidaţi de profesionalism şi ne dorim pentru pacienţii noştri un loc de calitate şi cei mai buni medici, atât la nivel profesional, cât şi uman. In plus, pentru 2017 ne-am propus o multitudine de target-uri, despre care vom vorbi la momentul potrivit- lansarea editiei in chineza a cartii Incursiune în estetica Dentară (Comprehensice Esthetic Dentistry) al carei editor sunt si care a avut loc la finalul lunii marte fiind de asemenea un alt lucru de care sunt mandru si pe care merita sa-l mentionez”, a declarat Dr.
Florin Lăzărescu, director asociat Trident, Pesedintele Societatii Europene de Cosmetica Dentara (ESCD).

Clinica Trident se află pe str. Louis Pasteur nr. 1a, sector 5 (zona Cotroceni) şi cuprinde 9 cabinete, dintre care un bloc operator și o zonă dedicată exclusiv copiilor. Blocul operator are două săli de operație complet echipate, similar sălilor de chirurgie dintr-un spital, cu salon pre şi post operator şi sistem de ventilaţie controlată, făcând astfel posibile inclusiv intervenţiile ce necesită anestezie generală.
În aceste condiţii, specialiştii în implantologie și chirurgie oro-maxilo-facială pot oferi pacienţilor cele mai sigure şi performante servicii, de la simple tratamente de întreţinere până la intervenţii chirugicale complexe sau implanturi.

De asemenea, în cadrul clinicii există un aparat de radiodiagnostic complex, eliminând astfel necesitatea deplasării la un cabinet de specialitate pentru efectuarea radiografiilor. Pentru a asigura confortul pacienţilor şi în afara sălilor de tratament, clinica beneficiază de o parcare proprie, subterană.

În plus, noul sediu al Clinicii TRIDENT este singurul spaţiu din Bucureşti construit cu funcţionalitate clinică medicală, respectând toate normele de protecţie pentru pacient în caz de incendiu, curtemur sau alte pericole.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod