Reserved susține Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom 2017, de la Cluj-Napoca

RESERVED susține Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin și Feminin, care au loc la Cluj-Napoca, în perioada 19 - 23 aprilie 2017. Campionatele Europene de Gimnastică sunt organizate pentru a doua oară în România, după 60 de ani, ocazie cu care Reserved, brandul grupului polonez LPP, își manifestă susținerea față de Lotul Național de Gimnastică al României, în calitate de partener al Federației Române de Gimnastică. Reserved a sponsorizat evenimentul european, oferind ținutele echipei de organizare și voluntarilor care asigură buna desfășurare a evenimentului sportiv pe parcursul celor 5 zile de competiție.

Andreea Răducan, fostă campioană olimpică și mondială și președintele Fundației Olimpice Române, salută inițiativa Reserved: „Vreau să mulțumesc echipei Reserved, precum și tuturor celor care susțin sportul românesc și mai ales gimnastica, pentru  sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment.
Este o competiție importantă pentru țara noastră și ne dorim să o organizăm așa cum se cuvine. Mă bucură faptul că există un interes din ce în ce mai mare din partea partenerilor și din partea publicului pentru acțiunile sportive si ne dorim ca echipa de gimnastică ce ne va reprezenta la aceste Campionate Europene sa aibă o evoluție frumoasă și să-i vedem pe podium. Ar fi o mare bucurie pentru întreaga delegație, pentru că în spatele campionilor se află mulți oameni cel puțin la fel de puternici, care îi susțin în drumul lor spre performanță.
Voi fi alături de colegii mei la Cluj-Napoca și îi voi susține pe toată durata competiției.


Alina Bistreanu, Director General al LPP S.A. România, a declarat: „Gimnastica a fost și este unul dintre sporturile de suflet ale românilor și un motiv de mândrie națională, iar faptul că acest eveniment se desfășoară după 60 de ani la noi acasă este o realizare minunată pentru România și pentru români. Suntem onorați că ne numărăm printre susținătorii Europenelor de Gimnastică de la Cluj și ne bucurăm că am putut contribui la organizarea unui eveniment de asemenea anvergură în calitate de partener al Federației Române de Gimnastică.
Suntem alături de gimnastele și gimnaștii noștri, le mulțumim și îi apreciem pentru ceea ce fac și pentru toate momentele de emoție și bucurie pe care ni le oferă. Le dorim să obțină rezultatele pe care și le-au propus și pentru care muncesc din greu în fiecare zi.”


La evenimentul de la Cluj participă 295 de sportivi, medaliați la competițiile olimpice, mondiale și europene, din 37 de țări. Nadia Comăneci, ambasador al competiției, va fi prezentă în România alături de fostele campioane ale gimnasticii autohtone pentru a susține actuala echipă, condusă de Cătălina Ponor, Larisa Iordache și Marian Drăgulescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod