Producătorul HaHaHa Production, Șerban Cazan, în topul Forbes „30 sub 30”

Producătorul HaHaHa Production, Șerban Cazan, a fost inclus în Topul Forbes România „30 sub 30”, ediția 2017. Forbes „30 sub 30” este un proiect care radiografiază mediul de business al tinerilor lideri sau antreprenori și îi aduce în prim-plan pe cei care au reușit să obțină performanțe profesionale de excepție.

E o onoare imensă să mă aflu în acest top, lângă atâția oameni speciali și frumoși! Mulțumesc, Forbes România!”, a spus Șerban Cazan.

Alături de Șerban Cazan apar nume importante din domenii precum: business, sport, artă, muzică sau IT.

Gimnasta Cătălina Ponor, actrița Diana Cavallioti, Matei Dima aka BRomania sunt doar câțiva dintre oamenii de succes aflați în Topul Forbes.

Producător de succes, Șerban Cazan, este cel care leagă energiile între producție și artiști și se asigură că fiecare proiect are parte de o idee de plecare bună. Deși este și „omul cu responsabilitățile”, care livrează întotdeauna la termen și care își începe treaba de dimineață, Șerban se ocupă de creație pentru că ideile bune îi vin tot timpul – în drum spre studio, acasă, în vacanță.

A lucrat cu toții artiști importanți din România, de la Smiley, Feli, Sore la Andra, Loredana,  Delia, Nicole Cherry, Alex Velea, Anda Adam, Randi, Antonia, Corina și nu numai. Și-a pus amprenta pe hit-uri precum: Smiley - „Acasa”, Andra - „Iubirea schimbă tot”, Andra - „Floare de nu-mă-uita” (feat. Dorian), Feli - „Cine te crezi?”,  Feli - „Creioane colorate”,  Nicole Cherry - „Vara mea” sau Alex Velea - „Din vina ta”. Pe 24 aprilie, a primit și premiul pentru „Cel mai bun compozitor/producător”, alături de Smiley, în cadrul Premiilor Muzicale Radio România.



HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din România și, totodată, un brand important pe piața muzicală internațională. Astăzi, cel puțin 25 % din Top 100 cele mai populare piese românești poartă semnătura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Cabron sunt doar cateva nume din portofoliul casei de producție.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod