Marți afli cheia succesului în muzică, vlogging și gazetărie la Conferințele BookLand Evolution

Marți, 20 septembrie 2016, continuă la București seria de toamnă-iarnă a Conferințelor BookLand Evolution (ediția a 3a), cel mai amplu proiect socio-cultural, care oferă liceenilor și studenților o oportunitate inedită de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiențe personale și interacțiune directă cu personalități marcante din România.
Tinerii cu vârste între 14-24 ani sunt așteptați să își cunoască modelele, care îi vor încuraja și motiva prin exemplu personal să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocările care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 14:30 – 16:30, la Facultatea de Marketing – ASE (sala Aula Magna).

În această a doua zi a Conferințelor, invitații speciali sunt: Florin Grozea – artist & producator muzical, Mikey Hash – vlogger,  Mirela Neagu & Razvan Lutac – jurnaliști.

„Sfatul meu este să nu faci ca mine sau ca ceilalți care îți vorbesc…ci altfel.
E bine să asculți, să citești, să evoluezi. Dar e bine și să ai semne de întrebare – pentru că numai tu știi ce e important pentru tine. Astfel vei fi mai greu de manipulat. Și îți vei găsi mai ușor drumul în viață!”
, declară Florin Grozea.

„Lucrurile evoluează rapid – ceea ce fac eu azi pur și simplu nu exista acum 5 ani. Nu a existat atunci o facultate de vlogging, care să mă ajute sa mă pregatesc. Așadar important e să te concentrezi pe scop și nu pe drumul înspre a-l atinge.
Cauți, citești, te informezi despre lucrurile care îți plac. Dacă vrei, se poate!”
spune Mikey Hash.

„Jurnalismul de investigație te transformă într-un fel de Sherlock Holmes în căutarea adevărului. Ai nevoie de mult curaj și încredere, ca să treci prin încercările și îndoielile care te așteaptă. Cel mai mic detaliu contează iar rezultatul final al anchetei – dacă nu se bazează pe fapte reale – poate fi atacat de partea adversă. În meseria aceasta respectul față de audiență înseamnă să știi să asculți și să citești printre vorbe și rânduri, să analizezi corect informații incomplete.” consideră Mirela Neagu & Razvan Lutac.

Participarea la conferințe este GRATUITĂ.
BookLand pune la dispoziția tinerilor şi platforma inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în varii companii / organizații din România. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod