Baiatul lui Serban Copot a implinit 6 luni

Alexandru, baiatul cel mic al lui Serban Copot a implinit ieri sase luni. Micutul a fost sarbatorit de familie in cadru restrans, in prezenta parintilor si a nasilor sai.
Solistul trupei Animal X a organizat petrecerea in curtea casei din Bucuresti, unde si-a rasfatat invitatii cu preparate culinare gatite chiar de el.

“Am pregatit calcan la gratar, iar sotia mea a avut grija ca tortul sa fie cu adevarat delicios”
, povesteste Serban Copot.

Tedi, fiul cel mai al artistului, a avut parte, la randul sau, de o surpriza. In curtea casei s-a ivit, la un moment dat, un pisoi flamand pe care au decis sa il hraneasca cu ce aveau pe masa. Micutul in varsta de aproape cinci ani s-a atasat foarte mult de felina, astfel incat parintii sai au decis sa o adopte.

„De ziua lui Alex am adoptat un motan.
Ne-am trezit cu el in curte saraca, ratacit, flamand, iar Tedi ne-a rugat sa il adoptam pentru ca vrea sa aiba si el pisoiul lui. I-a pus numele, provizoriu cred, Frunzulita”
, spune artistul.

Serban a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie in care apare alaturi de intreaga familie.

“Astazi (n.r. ieri) implinim 6 luni! Puiul meu cel mic este sarbatorit astazi! Nu imi dau seama cum a zburat timpul, dar se pare ca devii un baiat pe cinste: vesel, curios si dulce de se topesc toate fetele dupa zambetul tau”, a scris artistul in dreptul imaginii.

Instantaneul a fost apreciat de mii de oameni.
“Sunteti un exemplu pentru parinti si pentru ideea de familie!”, i-au transmis acestia.

Serban Copot este solistul trupei Animal X, prezentator al emisiunii „iUmor” de la Antena 1 si vedeta  emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Artistul a infiintat, in anul 2006, Asociatia Generatia Verde cu scopul de a aduce pe agenda publica subiectul ecologiei si al protectiei mediului. Pentru proiectele sale, a primit distinctii si recunoastere pentru aportul adus la lupta cu obiceiurile nocive naturii.
Serban a fost nominalizat ca Ambasador al Comisiei Europene in lupta cu Schimbarile Climatice, Ambasador al Comisiei Europene pentru Biodiversitate si Ambasador WWF.

Serban Copot a lansat inclusiv carti si albume muzicale pentru copii, a dublat personaje de desene animate si comunica in prezent cu fanii prin intermediul blogului sau, www.serbancopot.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod