Lansare oficiala cursuri Atelierele ILBAH – CLUJ NAPOCA

Cele mai bune cursuri din Romania au ajuns si in Cluj Napoca. Pe 20 Iunie Atelierele ILBAH va asteapta cu portile deschise, in cadrul unui eveniment unic, GRATUIT!În  data de 20 Iunie intre orele 16:00-20:00, Atelierele ILBAH va asteapta la Evenimentul oficial de lansare al noului sediu din Cluj Napoca cu 12 workshop-uri Gratuite. Open Days este un concept modern, unde participantii vor avea ocazia sa interactioneze cu trainerii in cadrul atelierelor si demonstratiilor de fotografie, design interior, cosmetica, make-up, hairstyle, masaj, cooking, croitorie, design floral, 3ds max, nail art si design vestimentar.

Pasionatii de design si fashion vor putea alege din 4 ateliere interactive dedicate designului de interior, vestimentar,floral si croitoriei.

Arhitectul Codruta Chiran, owner al studioul COSS, va introduce pasionatii in frumoasa lume a designului de interior si va arata cum se desfasoara o sedinta de curs, designerul Veronica Frisan  va prezenta arta desenului si cum realizam un crochiu de moda, decoratorul floral Andreea Moldovan va realiza cateva aranjamente florale unice cu tematica de vara, iar Balogh Eniko te va invata sa realizezi un obiect cusut cu o masina performanta.

Tainele bucatariei japoneze vor fi aratate de bucatarul Paul Madas in cadrul a doua workshop-uri dedicate tehnicilor de preparare al faimosului preparat Sushi. Iubitorii de arte vizuale vor putea participa la o demonstratie inedita de fotografie de portret, realizata intr-ul studio foto profesional, sustinut de trainerul si fotograful Francisc Sandor, recunoscut pentru numeroasele sale proiecte reviste vedete si restaurante atat in Romania cat si in strainatate.
Nu vor lipsi atelierele dedicate domeniului beauty, sustinute de makeup artiști, hairstiliști, specialiști din industria cosmetică și nail artisti.

Fie ca vorbim de ateliere de impletituri, automachiaj, masaj, cosmetica si nail art, acestea vin in sprijinul celor pasionati, cu sfaturi avizate. Vei invata de la Andreea Leonte cum sa te machezi in funtie de momentul zile si eveniment, Alexandra Bota te va invata cum se realizeaza o coada spic sau coada de peste, iar Adina Antonescu care sunt pasii pentru o demachere completa si corecta.

Te asteapta si un workshop look and learn, unde alaturi de trainerii Dragos Codre și Robert Dozsa, vei invata cum se construieste un design interior de la 0 si cum se textureaza un mobilier pentru a parea cat mai real.

Open Days este un eveniment de informare si isi propune sa adune pasionatii din diferite domenii, pentru a putea vedea sediul unde se desfasoara cursurile de la Atelierele ILBAH, sa cunoasca trainerii si totodata sa vada daca cursul se pliaza pe nevoile si asteptarile fiecaruia. Intrarea in cadrul evenimentului este GRATUITA, insa pentru a participa la Workshop-uri si Ateliere, este nevoie de inscriere prealabila pe site-ul oficial Atelierele ILBAH sau pagina oficiala de facebook. Programul complet al atelierelor, dar si detalii despre modalitatea de inscriere sunt disponibile aici. Locurile sunt limitate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod