Vara asta se poartă #Cupio!

Unghiile au devenit oglinda personalității. În ultimii ani, manichiura a evoluat atât de mult încât, astăzi, s-a transformat într-o adevărată artă. Modul de îngrijire a unghiilor și culorile folosite dezvăluie câte ceva despre fiecare femeie.

Desigur că unghiile în culori nude vor fi mereu în tendințe, iar avantajul lor este că se potrivesc în orice situație și oricărei ținute. Foarte puține dintre noi mai aleg astăzi o singură culoare, iar dacă o facem, ținem neapărat cont de ultimele tendințe.

Noi, Cupiolinele, știm care sunt cele mai cool trenduri pentru 2019 și cunoaștem preferințele clientelor noastre, motiv pentru care am creat colecția de vară, Macarons.
Macarons Collection by Cupio – Wish for Beauty, este o ediție specială compusă din 22 de culori pastelate, potrivite oricărui sezon. Alege culorile preferate accesând https://bit.ly/2JV5fR9.

Culorile pigmentate asigură o acoperire perfectă, atât pe unghiile naturale, cât și pe cele artificiale. Ojele semipermanente Cupio To Go! conferă un luciu puternic ce nu se estompează în timp. Lacurile semipermanente Cupio îmbină ușurința aplicării unui lac de unghii tradițional cu rezistența în timp a unui gel UV.
Datorită formulei inovatoare, lacurile Cupio To Go! se usucă în doar 30 de secunde, cu lampa LED, în cazul utilizării lampei UV, durata necesară pentru uscare fiind de 120 de secunde.

Poți accesa www.cupio.ro pentru a vedea întreaga colecție!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod