Webcam Microsoft LifeCam VX-6000

Indiferent daca esti acasa, la birou sau pe drum, iti va fi mult mai usor sa iei legatura cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri prin intermediul Microsoft LifeCam VX-6000. Aceasta noua camera web, compacta si de incredere, este special conceputa pentru computerele tip notebook.

Prin intermediul Microsoft LifeCam, initierea unei video-conferinte este la fel de simpla ca apasarea butonului Windows Live Call, care simplifica intr-un mod incredibil impartasirea experientelor de viata.
Astfel, cu apelare printr-o singura apasare, LifeCam VX-600 te ajuta sa-i vezi si sa-i auzi mai usor ca niciodata pe cei dragi. In plus, webcamul dispune de un unghi de rotatie de 360 de grade, care asigura vizibilitate maxima, atat pe orizontala, cat si pe verticala.

De asemenea, calitatea imaginilor este foarte buna, rezolutia Microsoft LifeCam VX-6000 fiind de 1280 x 1024 pixeli. Produsul vine la pachet cu un microfon unidirectional integrat, cu functie de eliminare a zgomotelor de fond.
Cu o interfata deosebit de prietenoasa si cu un design placut, Microsoft LifeCam VX-6000 va fi mereu langa tine in conversatiile cu prietenii.

Specificatii tehnice:

Rezolutie 1280 x 1024 pixeli;
Poze 5 Mp, video 1.3 Mp;
3x Digital Zoom;
Unghi de rotatie de 360 de grade;
Microfon unidirectional integrat, cu functia de eliminare a zgomotelor;
Lentile ample, senzor CMOS;
Conectare USB 2.0;
Suport universal pentru atasare;
Windows Live Call Button;
Include Automatic Face-Tracking Software.

Produsul este disponibil in retelele magazinelor Flanco, Flanco World si Flamingo Computers la pretul de 279 Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod