"Vanatoarea de balene", un nou musical la Opereta

Facebook Twitter Comenteaza


Musical-ul "Vanatoarea de balene" isi face debutul, joi, 13 martie, de la ora 19.00, pe scena Teatrului National de Opereta "Ion Dacian". Dupa ce, in decembrie 2007, musical-ul a avut premiera mondiala in Sala de Teatru a Palatului Cotroceni, a venit momentul ca "Vanatoarea de balene" sa fie prezentata si publicului sau de baza, melomanii.  
Proiectul, ai carui initiatori sunt AMFUC Theatre du Coquelicot si UNATC "I. L. Caragiale", ofera nenumarate noutati, atat la nivelul echipei, cat si la cel al realizarii propriu-zise: echipa este formata integral din actori tineri, studenti ai UNATC "I. L. Caragiale", iar intr-unul dintre rolurile principale o regasim pe soprana Operei Romane, Marta Sandu, care s-a implicat benevol in acest proiect, asigurand inclusiv antrenamentul vocal al studentilor.  
Versurile apartin scriitorului francez Victor Valgard, partitura muzicala este interpretata de orchestra TNO, muzica este semnata de Razvan Alexandru Diaconu (in dubla calitate in acest spectacol, de compozitor si actor). In rolurile principale sunt distribuiti: Marta Sandu (soprana - Jeune femme), Sanziana Tartza (studenta la actorie - Femme en deuil), Alexandru Unguru (student la master - Homme 1), Razvan Alexandru Diaconu (student la regie, dar si compozitor al musical-ului - Homme 2), Corneliu Ulici (student la actorie - Joueur de billiard).  

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod