Tehnologia si-a dat intalnire cu moda pe ritmuri hip&glam!

"When fashion meets technology “smart-moments” are born!". Castile Skullcandy s-au reintors in magazinul multi-brand Sport/Couture, din Baneasa Shopping City intr-un eveniment „glam&tech” pe acordurile Wandei, un DJ cu o personalitate exuberanta, spontana si mereu conectata la ce este hip!
 
Vladimir Draghia, Nicoleta Nuca, Dana Rogoz, Roxana Ciuhulescu, Cristina Cioran, Amadeus, Irina Maria Mohora (TVR1), Simona Taranu (Digi 24), Camelia Baltoi (Digi Sport), Catalina Ciobanu (Radio Killer), Mihaela Cozmolici (UTV), jurnalisti si bloggeri „au facut cunostinta” cu brand-uri couture si sport, dar si cu accesorii de ultima generatie: castile Knockout Black si Grind White de la Skullcandy, cele mai noi si elegante smartwatch-uri si bratari fitness Polar.
 
Respectand dresscode-ul „black&white”, vedetele prezente la eveniment s-au delectat cu candy-pops din ciocolata alba si neagra, cafea de la Columbus Cafe&Co si au fost „urmarite” de Sensation Creator, un „personaj” cu spontaneitate care le-a provocat sa isi faca Selfie-uri cu #skullcandycouture, intr-o activare inedita.
 
Totodata, cei prezenti la eveniment au primit fotografii alb-negru, „on the go”, printr-un obiectiv superangular, pus la dispozitie de F64 si au fost filmati cu camere Go-PRO care au oferit o perspectiva 360 de grade a evenimentului, ce s-a regasit si pe pagina de Facebook si blogul Wandei.
 
Skullcandy reprezinta originalul, brand-ul trendestter al castilor audio, renumit in intreaga lume in lifestyle, sport extrem, muzica si cultura urbana care elaboreaza in fiecare an tehnologii si design, nu in functie de nevoile, ci in functie de dorintele tale.
Bratarile si smart wach-urile Polar sunt dotate cu senzor de masurare a ritmului cardiac la incheietura, ce monitorizeaza activitatea (numarul de pasi, caloriile arse,antrenamentele) si somnul, are alerte (vibratii usoare) de inactivitate, de orientare, de formare si notificari inteligente).

Sport/Couture alatura cele mai apreciate branduri de moda intr-un concept shop-in-shop inedit, suprafata de 1000 mp fiind destinata unui mix original de colectii casual, upper casual, fashion si sport menite sa satisfaca atat clientul de lux aspirational, cat si consumatorul de moda versat.
Burberry, Red Valentino, Just Cavalli, DKNY, DVF, Paul Smith, Z Zegna, Z Zegna, Marc by Marc Jacobs, iar acum SkullCandy si Polar sunt doar cateva dintre brand-urile disponibil in magazin, dar si pe www.sportcouture.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod