Adore Cakes, manufactura de prajituri preferata a lui Catalin Botezatu, s-a mutat in casa noua

Celebra manufactură de prajituri, care a ajuns în scurt timp favorita multor persoane publice din România, pe care le-au cucerit cu rețete unice, gusturi rafinate și ingrediente naturale, s-a mutat recent în casă nouă. După o perioadă în care au funcționat în centrul vechi al Capitalei, acum, Adore Cakes are un showroom mare în zona de nord.

Noi nu suntem o cofetărie, noi nu vindem prăjituri, noi realizăm prăjituri la comandă, avem sute de rețete proprii, dar realizăm și compoziții unice din ingredientele favorite ale clienților.

La showroom-ul nostru se vine doar cu programare pentru degustare. Este un concept nou, unic în România, pe care l-am dezvoltat abia după ce ne-am câștigat în timp clienți fideli, după ce am fost convinși că ceea ce creăm noi are impact la consumatorul de dulce rafinat. Noul showroom are o zonă de bucătărie deschisă, tocmai pentru că ne-am dorit ca vizitatorii noștri să vadă cum lucrăm, și o zonă de living unde îi poftim la degustări. E cald și primitor”, a declarat Alina Dulămescu, creator de dulciuri și acționar Adore Cakes.

Adore Cakes onorează evenimente private și corporate, dar concepe rețete unice, personalizate, pentru restaurante și cafenele, astfel locațiile beneficiază de produse manufacturate, de cea mai bună calitate, care se găsesc doar în locul respectiv, și-și ia de pe cap grija de a prepara în locație partea de deserturi. În plus oferă clienților lor prajituri create cu talent de o manufactură cu reputație foarte bună în branșă.
Printre clienții fideli ai Adore Cakes se numără Cătălin Botezatu, Giulia Huidu, Diana Dumitrescu, Sophia și mulți alții dar și locații premium precum Fumetto și Aqua.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod