Allview lansează în luna decembrie Tableta PC AllDro

Visual Fan, companie braşoveană care comercializează sub brandul propriu Allview produse electronice, se pregăteşte să lanseze în luna decembrie o tabletă PC Allview AllDro
Visual Fan, companie braşoveană care comercializează sub brandul propriu Allview produse electronice, se pregăteşte să lanseze în luna decembrie o tabletă PC Allview AllDro, care va rula sistemul de operare Google Android 2.1, va avea un ecran de 7 inchi şi conectivitate Wi-Fi.  
 
Tabletă PC Allview AllDro este un gadget inteligent ce se adresează persoanelor aflate în permanenţă mişcare sau care doresc să experimenteze mobilitatea maximă pe care tehnologia secolului al XXI lea o oferă.
Astfel AllDro integrează funcţii multimedia, office şi de comunicare de ultima generaţie (facebook, push Mail, e-book, e-buddy, office suite), permite efectuarea apelurilor VOIP iar cu ajutorul cablului HDMI inclus, permite redarea fotografiilor şi materialelor video FullHD pe un televizor corespunzător.

Allview AllDro are o memorie internă de 2 de GB care poate fi extinsă la 32 de GB. Portul mini USB facilitează transferul datelor din tabletă în PC şi invers.
Cu reţeaua wireless pornită tabletă îţi oferă libertatea de navigare pe internet timp de 6 ore, în timp ce, ascultând muzică timpul de folosire ajunge la 30 de ore.
 
AllDro va fi disponibil la vânzare în mai multe reţele de magazine partenere în luna decembrie, la un preţ aproximativ, de 200 euro. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod