Romania - una dintre tarile europene cu cei mai multi obezi

In Europa, 400 milioane de adulti au o greutate mai mare decat cea recomandata si 130 de milioane dintre acestia sunt obezi. Romania face parte dintre tarile cu cel mai mare numar de obezi din Europa.
Specialistii nu recomanda dietele care promit pierderi rapide in greutate. Aceste diete pot afecta echilibrul in greutate. Pierderea in greutate necesita timp, schimbarea obiceiurilor alimentare fiind o prioritate, ca si timpul alocat exercitiilor fizice in fiecare saptamana.

Programul Amway "Solutii pentru o dieta echilibrata" a fost creat special pentru scaderea in greutate, intr-un mod sanatos. Este un program ce poate fi adaptat individual, fara alimente "interzise" si poate fi mentinut pe termen lung.
Gradul sau de flexibilitate este asigurat de alegerea alimentelor folosind un sistem pentru planificarea meselor, avand la dispozitie o lista de alimente diferite si un sablon explicativ al cantitatilor necesare. Nimic nu este interzis atat timp cat este respectata cantitatea necesara specificata.

Principul dietei se bazeaza pe doua reguli, respectiv alegerea alimentelor de baza in locul celor procesate si combinarea acestora in cantitati potrivite pentru a obtine elementele nutritive de care organismul are nevoie.
"Acest program ne poate ajuta sa pierdem in greutate incet, dar constant, mentinand un echilibru intre aportul si consumul de energie, ne invata valoarea nutritionala a alimentelor precum si stabilirea necesitatilor nutritionale proprii," declara Dr. Claudia Osterkamp, reputat nutritionist german.

Programul furnizeaza informatii despre cauzele problemelor de greutate si ofera posibilitatea de a alege intre 3 tipuri de alimentatie si 2 tipuri de exercitii fizice, care contribuie la un consum sporit de energie.
Dr. Osterkamp recomanda combinarea alimentelor de baza cu suplimentele alimentare,  care ajuta la asigurarea dozei zilnice necesare de nutrienti.

In cadrul programului se poate alege dintr-o gama vasta de suplimente Nutrilite: amestec pudra pentru bauturi, batoane de proteine, pudra pulbere de proteine, Omega 3 complex, multifibre, concentrat de fructe si legume.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod