Tratament pentru candidoza vaginala Gynofort

Un nou tratament al candidozei vaginale, complet diferit de tratamentele de pana acum
Un nou tratament al candidozei vaginale, complet diferit de tratamentele de pana acum, a fost pus la dispozitia femeilor de catre compania Gedeon Richter. Este vorba despre produsul Gynofort, singurul medicament de pe piata autohtona care are la baza nitratul de butoconazol 2% si foarte important, beneficiaza de tehnologia VagiSite.  
 
Noua tehnologie permite tratarea eficienta a bolii, in doza unica si administrarea in orice moment al zilei, crescand astfel complianta pacientelor la tratament.
Produsul este disponibil sub forma de crema, intr-un aplicator preumplut si usor de folosit, care asigura, printr-o singura aplicare, un tratament complet si eficient. Conform surselor Cegedim, aproximativ 70.000 de femei din Romania au fost tratate deja cu Gynofort.
 
Conform statisticilor, 3 din 4 femei se confrunta cu candidoza vaginala cel putin o data de-a lungul vietii. Multe femei se plang ca nu au scapat de aceasta afectiune dupa ani de tratament. Motivele sunt multiple si nu este suficient sa tratam boala, ci trebuie sa determinam cauzele care au dus la aparitia si recidiva ei.
Identificarea factorilor se poate face impreuna cu medicul specialist, de aceea un control ginecologic este obligatoriu.
 
Candidoza vaginala este o boala cauzata de regula de o ciuperca numita Candida Albicans. Aceasta ciuperca este prezenta in mod normal in tubul digestiv, in vagin, pe piele, fara a cauza vreo problema. In momentul ruperii echilibrului natural al mediului vaginal, aceste ciuperci se pot multiplica excesiv, determinand aparitia bolii. Afectiunea se manifesta sub forma unei scurgeri vaginale albe, insotita de mancarimi, arsuri si/sau prurit.
Exista si cazuri cand boala este asimptomatica, fiind depistata doar in mometul controlului ginecologic, prin examenul microscopic al secretiei vaginale sau al culturii.
 
Tratamentul vulvovaginitei candidozice ar trebui sa fie simplu. In realitate, femeile se confrunta cu o frecventa ridicata a recidivelor (50%), rezultate din netratarea cauzelor bolii. Recidivele, pe langa disconfort fizic, afecteaza si armonia vietii sexuale a cuplului.  
 
Tratamentul candidozei vaginale este indicat sa se faca la recomandarea medicului ginecolog.
In general, cele mai folosite sunt antimicoticele cu actiune locala: creme, ovule, spuma, gel, care se introduc in vagin.
 
Poti cumpara Gynofort - noul tratament al candidozei vaginale, din farmacii, la pretul de 29.68 Ron.
 

Comentariile 151-200 din 217

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARI pe 5 Feb 2009, 18:34
    PASTILUTE

    PE LANGA GYNOFORT DOZA UNICA , CE -MI RECOMANDATI SA FOLOSESC PE CALE ORALA ?DIFLUCAN , FLUCOVIM ,MYCOSIST ?MULTUMESC .

    0
    1

  • claudia pe 5 Feb 2009, 08:10
    gynofort

    eu am fost diagnosticata cu candidoza si doctorul mi-a recomandat gynofort.Dupa 4 zile de tratament ma usutra si am un disconfort.Tin sa mentionez ca inainte de acest tratament ma simteam uscata,viata sexuala aproape nu exista , si simteam o usturime ingrozitoare in timpul actului sexual.Daca poate cinva cu aceleasi simptome sa imi recomande un tratament bun , va rog sa ma ajutati!!!Simt ca imi pierd si apetitul sexual.

    0
    0

  • mititica suparici pe 4 Feb 2009, 23:41
    :(((

    eu de la bioclin am pastilute efervescente si eu am scurgerea asta alb cremoasa cand am mers la control ginecologic mi s a zis ca am doar o dereglare a florei microbiene si mi s a prescris poliginex 12 ovule care trebuiau aplicate seara si a facut efectul doar pt cateva zile dupa a reaparut scurgerea acum ma gandesc sa merg din nou la ginecolog alti bani alta distractie m am saturat deja

    0
    0

  • anca pe 3 Feb 2009, 13:04
    functioneaza!

    Mari, eu am folosit gynofort dupa ce am aflat de el de pe acest forum...fara medic, fara nimic..., chiar am mai lasat un mesaj mai sus:) Uite pot sa zic ca la mine a functionat! Mi-i l-am aplicat singura acasa si am asteptat sa treaca cele 4-5 zile fara contact sexual. Dupa aceste zile pot sa zic ca am fost destul de multumita doar ca imi era teama sa nu apara din nou...(m-am mai tratat cu miconal si a reaparut..) asa ca dupa aceste zile am facut tratament inca o sapatamana cu clotrimazol crema:) si nu zic inca ca am scapat de ea dar sper din tot sufletul sa fie asa! nu mai am simptomele candidei... Sa fiu sigura, mi-am dezinfectat tot ce puteam dezinfecta din jurul meu.... mi-am arunat toata lenjeria intima la gunoi si am trecut la lenjerie exculsiv din bumbac. Cum dupa candida flora noasta vaginala e cam distrusa, m-am gandit sa folosesc Bioclin Multi-Gyn actigel am inteles ca are efect puternic in reafcerea florei vaginale:) Fetelor, a mai auzit cineva de acest gel?

    0
    0

  • MARI pe 2 Feb 2009, 11:20
    MEDICAMENT EFICIENT PENTRU CANDIDA

    Am o intrebare pentru doamnele care au folosit gynofort : -a fost prescris dupa o antifungigrama sau asa dupa capul medicului ?VA ROG SA-MI RASPUNDETI .

    0
    0

  • Andreea Ioana pe 2 Feb 2009, 04:12
    candida si frigiditatea

    doamnelor am si eu aceeasi problema ca si alessandra. Am impresia ca sunt frigida dupa o infectie cu candida si am si vagin uscat. ce e de facut in legatura cu asta? deja am probleme cu sotul datorita vaginului uscat...

    0
    0

  • Alexa pe 29 Ian 2009, 23:32
    Candida

    Buna, ultimul doctor la care am fost m`a diagnosticat cu tricomonas....(aveam dureri la contact sexual, miros urat - mai ales in timpul si dupa contactul sexual- , scurgeri neobisnuite). Am facut tratament cu Tinizol (si eu si partenerul) si 5 zile cate 2 ovule Klion-D. Cand am fost la control mi`a spus ca am candida,si probabil a aparut de la tratamentul ce l`am facut pentru tricomonas..Mi`a prescris Gynofort, 2 tuburi, unul mi l`a aplicat doc. si al doilea dupa 4 zile. Acum pentru igiena zilnica , se pare ca Lactacyd e recomandat si ce am gasit eu in farmacii,ceva mai scump (35RON) este BIOLCIN MULTIGYN - este un gel care previne aparitia multor disconforturi vaginale. Se aplica de 2 ori pe zi pentru o eficacitate mai mare. Consider ca acest gel este o minune pentru igiena intima: :) Insanatosire grabnica doamnelor si sanatate multa!!

    0
    0

  • didina pe 28 Ian 2009, 21:19
    de acor cu ionny

    ionny sunt perfect de acord cu tine, am aceiasi problema se repeta la infinit si medici imi dau fiecare alt tratament , in acest moment iar a recidivat si o sa merg la farmacie si o sa imi iau eu ce consider, problema e ca eu am fost majoritatea cazurilor la medic la particular, la cabinete si tot degeaba tot acelasi tratatie e ca si in policlinica sunt niste INCOMPETENTI !!! carora nu le pasa decat sa isi inacseze taxa................ RUSINEEEEEEEEEEEEE !

    0
    0

  • MARI pe 24 Ian 2009, 19:34
    CANDIDA ALBICANS

    AM URMAT , FARA REZULTAT 7-8 TRATAMENTE IMPOTRIVA NERUSINATEI DE CANDIDA .TOATE LA RECOMANDAREA MEDICILOR , NU DE CAPUL MEU .SI TEAPA TOTALA .ASA CA VA SFATUIESC ,DIN SUFLE SA MAI LASATI BALTA TRATAMENTELE LOR NENOROCITE , CARE VA SCOT BANII DIN BUZUNAR .MAI BINE NE-AM DUCE LA MAMA OMIDA .EA SIGUR POATE GHICI TRATAMENTUL EFICIENT .AM INTELES CA ESTE NECESARA ANTIFUNGIGRAMA , PENTRU A STI LA CE MEDICAMENT ESTE SENSIBILA CIUPERCUTA .DAR SI ASA AU DAT MEDICII GINECOLOGI GRES .SANATATE MULTA .

    0
    0

  • alessandra pe 19 Ian 2009, 18:03
    frigiditate?

    dupa o infectie cu candida si tratament,nu cu gynofort am ajuns sa fiu frigida.Nu stiu ce sa ma fac si cum sa imi rezolv problema! cine poate sa ma ajute?

    0
    0

  • anca pe 19 Ian 2009, 18:00
    candida

    hmm....acum mi-am luat si eu gynfort, imi pare ca functioneaza, si sper sa fie asa:) ce as vrea sa va intreb fetelor...dupa tratamentul cu gynofort nu apare senzatia de "vagin uascat"... ? Am mai folosit pt candida Miconal, avea efect doar ca imi apareau simptome dupa cateva zile de la abandonarea tratamentului, si nu mai aveam secretia zilinca obisnuita, ma simteam uscata si era o senzatie nasoala de disconfort... In cazul infctiei cu candida, iaurtul chiar ajuta?

    0
    0

  • cami pe 18 Ian 2009, 22:10
    functioneaza!!!!

    e foarte bun gynofort! am folosit acum o luna si ceva si rezultatete au fost imediate.inainte folosisem crema lomexi dar fara rezultat.parerea mea e ca merita

    0
    0

  • Roxana pe 16 Ian 2009, 18:35
    Gynofort

    As vrea si eu sa-mi spuneti cum se administreaza gynofort si cat este de bun

    2
    0

  • ioana pe 16 Ian 2009, 15:36
    tratament pentru candida

    si eu am fost diagnosticata cu aceasta ciuperca candida. Printre alte medicamente mi-a fost prescris si gynofortul.Mi l-am admisnistrat singura si ma simt extraordinar de bine iar mancarimile au disparut dupa prima zi .Folositi-l cu incredere.

    0
    1

  • ANY pe 11 Ian 2009, 13:40
    CANDIDA

    EU AM CANDIDA DE 3 ANI..MA CHINUI CU TOT CE A TI AMINTIT ,SI VOI FETELOR,MAI SUS.ASEARA MI AM CUMPARAT GYNOFORT SI L AM PUS AZI.O SA VA SPUN DACA O SA MI FIE BINE PESTE O SAPTAMANA.CE VREAU SA VA SPUN E CA EU AM FACUT GRESEALA SA FAC SPALATURI VAGINALE (ASTEA NU SUNT BUNE).DIN ACEASTA CAUZA AM DISTRUS FLORA VAGINA SI DE ACEEA NU MAI SCAP DE CANDIDA.TREBUIE TINUT UN REGIM PENTRU CA MULTE ALIMENTE INFLUENTEAZA FORMAREA CIUPERCII SI ASA PUTEM LUA ORICATE MEDICAMENTE CA TOT NU TRECE.SI NU MAI PURTATI TAMPOANE ZILNICE PENTRU CA MENTIN UMEZEALA IAR CANDIDA ASA SE FORMEAZA (DOAR IN ZONELE UMEDE DIN CORP) MAI BINE SCHIMBATI LENJERIA .LASA TI VA LOCUL SA RESPIRE.MULTA SANATATE..SI DACA SUNTETI INTERESATE DE REGIM SCRIE TI MI AICI SI VI-L DAU.

    0
    0

  • emilia pe 27 Dec 2008, 15:05
    anexita

    ajuta si in tratamentul anexitei.a chisturilor ovariene?multumesc

    2
    0

  • daniela pe 26 Dec 2008, 17:54
    pentru toate femeile

    dragile mele,cel mai bun lucru pe care il puteti face cand aveti probleme(scrurgeri ,mancarimi)este sa mergeti la un doctor sa va puna cel putin un diacnostic daca nu va pot trata.Din fericre dupa ce stii ce ai poti sa kuti solutii in alta parti dar daca nu stii ce ai se poate agrava,Eu sincer ma duc la doctorita mea cel putin odata la 2 luni.Cred ca atat meritam si noi femeile.

    0
    0

  • daniela pe 26 Dec 2008, 17:49
    gynofrot

    mi l-a dat si mie doctorita mea si mi-a spus sa-l folosesc de trei ori,l-am folosit odata si pe urma am avut menstruatie ,a avut efect imediat dar dupa menstruatie au reaparut scurgerile.In proportie de 70% m-am vindecat dar daca luam in considerare faptul ca ma tratez de mai bine de un an........e grav faptul ca avem doctori iresponsabili.

    0
    0

  • gabytza pe 14 Dec 2008, 20:54
    gynofort

    se introduce odata la 4 zile in vagin si nu ai voie sa ai contact sexual atata timp cat il folosesti,totusi mergi la ginecolog

    0
    0

  • dana pe 10 Dec 2008, 14:06
    candidoza

    candidoza se poate face si de la un tratament cu antibiotice, e bine sa mergeti la medic, scurgerile pot aparea si de la alte infectii cu tricomonas de exemplu tratamentul este diferit, scurgerile maronii pot aparea si de la o raceala. sanatate multa

    0
    0

  • alina pe 10 Dec 2008, 10:23
    am si eu candidoza

    buna fetelor, am si eu aceeasi problema am fost la ginecolog si mi-a dat gynofort, care urmeaza sa-l folosesc pentru ca acum am...piticiii in vizita...trebuie sa folosesc o singura data. sunt foarte multe cauze ale acestei micoze, nu neaparat contactul sexual, deci poti fi si virgina si sa ai asa ceva. sfatul meu este sa mergeti la un doctor, iar micoze pot reapare daca nu te protejezi, cel mai important este igiena...a da, si fara spalaturi vaginale, sunt chiar periculoase

    0
    0

  • ioana pe 9 Dec 2008, 22:21
    o varianta si mai buna

    este vorba de ovulele CERVUGID; contin substante active pe toata gama de germeni ce pot produce cervico-vaginitele: microbi, ciuperci, chlamidia, mycoplasma etc.... candida e doar una dintre ciuperci si adesea e insotita si de alti agenti patogeni... aruncati o privire peste prospect... http://www.efarma.ro/products.php?id=1171

    0
    0

  • maria pe 5 Dec 2008, 23:01
    :(

    pt trichomoniaza nu e vreun produs asemanator?

    1
    0

  • Alexandra pe 30 Nov 2008, 20:01
    Raspuns pentru Ruxandra

    Candidoza poate aparea si la fetele care sunt virgine, pentru mai multe informatii ai putea cauta pe net si in carti de specialitate sau sa mergi la medic,nu cred ca ar refuza cineva sa-ti ofere informatii .

    0
    0

  • ruxandra pe 28 Nov 2008, 19:13
    candidoza

    buna! am si eu o intrebare...candidoza poate aparea si la fete care sunt virgine? ast rasp. multumesc!

    0
    1

  • Deea pe 27 Nov 2008, 13:47
    tratament candida

    Am uitat.....si pt prietenul meu??El ce tratament trebuie sa ia?ms

    0
    0

  • Deea pe 27 Nov 2008, 13:45
    tratament pentru candida

    vreau sa ma ajutati pentru ca am boala asta de mai bine de jumatate de an si simt ca se agraveaza....am inceput sa am dureri si parca se umfla ovarele...nu stiu dak e din cauza asta...dar...ms mult:*:*

    0
    0

  • Deea pe 27 Nov 2008, 13:42
    tratament pentru candida

    pentru aceasta boala nu trebuie sa iei si pastile??eu am fost la ginecolog si mi a prescris niste pastile cu care nu mi a trecut.Doar cu crema asta ar putea sa mi treaca??

    0
    0

  • ionny pe 22 Nov 2008, 19:46
    referitor la medici

    Medicii din romania sunt varza!!!! la 4 medici am fost, fiacre mi-a prescris cate un medicament diferit, dupa cum credeau ei, dupa fiecare tratament candida a recidivat...si asa k de mers la geneco nici nush ce rost mai are.. asa mai bine ma duc singura si-mi iau de la farmacie toate antimictoticile si gata... de ce sa mai dau si bani pe analize.. si kestii din astea.. pierdere de timp.. si knd mai aud spunandu-se...se ia dupa sfatul medicului..Care sfat??? stiu eu mai bn k el ce trebuie s afac, parerrea mea. sunt foarte revoltata pe sistemul medical din romanaia.Can am fost la un mediac, si am intrebat d ece recidiveaza boala.. mi-a recomandat sa ma duc la o librarie sa-mi cumpar o carte. Ziceti si voi daca sunt intregi la cap medicii astia!!

    1
    0

  • geanina pe 14 Nov 2008, 11:19
    mancarime ci scurgere

    eu aveam de mult tim niste scurgeri care erau cand albicioase cand galbui dar de mai bine de o luna si jumatate am niste mancarimi ingrozitoareiar cand urinez ma ustura. la fel se intampla si cand am acea scurgere .o colega avea si ea mancarimi si o scurgere de o textura branzoasa .ea a fost la ginecolog si i-a prescris un unguent Lomexin 2 pastilute pe care tre sa le ia ea si partenerul si niste ovule/. am incercat sa ma dau si eu cu acelasi unguent dar nu are efect. nu stiu ce sa mai fac mai ales ca acum dupa ce mi s-a terminat menstruatia(am si o scurgere maronie) nu as vrea sa ma duc la medic( totusi mi-am luat trimitere_ deocamdata pt ca am fost odata cand aveam dureri ingrozitoare de abdomen si mi-a prescris anticonceptionale jasmin care mai mult mi-a agravat starea.

    0
    0

  • spinu diana speranta pe 9 Nov 2008, 14:20
    stergeti

    as dori sa mi stergeti mesajul.multumesc

    0
    0

  • catalina pe 5 Nov 2008, 12:46
    sarcina

    Buna imi poate spune cineva daca gynofortul se poate folosi in al doilea trim de sarcina? afecteaza cu ceva factul?

    0
    0

  • lacrimioara daina pe 30 Oct 2008, 21:42
    ciuperca vaginala

    am avut scurgere si macarime am fost la medic si ia dat 5 zile tratament cu ovule si crema si spalaturi vaginale dimineata dar mi aaparut dinou ,am observat ca si sotul meu are niste pete rosii si are mancarimi, am sa incerc si eu gynofort .daca stiti ceva nou?

    0
    0

  • alexandra pe 29 Oct 2008, 10:20
    buna

    am si eu o scurgere vaginala si as vrea sa stiu daca gynofort se da in farmacii si fara reteta de la doctor

    1
    0

  • dana pe 25 Oct 2008, 22:54
    ce am si ce trebuie sa fac

    am o problema in urma cu doua zile am observat ca am niste scurgeri de culoare maro inchis,menstruatiea trebuie sa imi vina,in timpul actului sexoal am simtit niste usturimi.ce trebuie sa fac?ms

    0
    0

  • spinu diana speranta pe 25 Oct 2008, 13:36
    candida

    e ingrozitoare aceasta candida nu inteleg de ce trece atat de greu as dori si eu sa imi recomande cineva un medic bun care a tratat aceasta boala.

    0
    0

  • juliane pe 24 Oct 2008, 13:17
    candida

    Eu am folosit Canesten,intr-adevar mi-a disparut candidoza ,dar a reaparut.Mergeti la un medic bun,daca doriti rezultate(poate-l veti gasi....!!!),nu este bine sa va tratati dupa spusele altora,fiecare organism reactioneaza diferit.

    0
    0

  • georgiana pe 22 Oct 2008, 18:24
    buna

    am facut tratamentul cu gynofort dar nu adat rezultate.apoi medicul m-a trimes sa fac o analiza a secretiei si mi-a iesit ca am vulvovaginita.partenerul meu a fost si el afectat aparandu-i niste pete rosii pe cap si usturime la contact.ce tratament tre sa iau pt acesta boala?daca o tratez va mai reaparea?si din cauze apar daca nici eu nici partenerul nu am fost cu altcineva?

    0
    1

  • Oana pe 21 Oct 2008, 21:26
    gynofort

    Eu am facut tratament,dar nici un rezultat.Oricum in primul rand trebuie citit bine prospectul.Nu trebuie folosit decat la sfatul medicului si atunci cu atentie.Si daca nu se trateaza si partenerul degeaba.E mai rau cand recidiveaza.Sunt bune si ovulele cu propolis,adjuvant

    0
    0

  • ana pe 15 Oct 2008, 23:57
    gynofort

    cum se face acest tratament local cu aceasta crema?am fost programata pt un astfel de control si am emotii foarte mari pt ca nu stiu despre ce e vb.va rog sa imi raspundeti daca stiti.ms

    0
    0

  • pisicutza pe 25 Sep 2008, 13:59
    secretii vaginale

    va rog....am nevoie de ajutor! dupa cateva zile de usturimi si apoi mancarimi, mi-a aparut o secretie maronie,fara miros....ce poate fi?(si nu e dupa act sexual si nici nu e in apropierea menstruatiei) astept rasp vostru multumesc mult

    0
    0

  • geo pe 20 Sep 2008, 13:10
    pff

    buna..sunt km sup..de cateva sapt bune..am o scurgere cu un miros mai ciudat ajea de culoare galbuie...nu am nici o problema..nu ma doare nu ma manank..nu ma ustura...duar atat k miroase un pik km ciudat./.ajutati-ma va rog..ce as putea s iau ce tratament...ast rasp kt mai repede..va multumesc!

    0
    0

  • kristina pe 20 Sep 2008, 11:21
    ce am si ce trebuie facut

    buna..vreau si eu sami spuneti ce am dak va puteti da seama..am avut o raceala jos(urinari dese mancarimi dureri de rinichi) si am tratato cu antibiotice si a parut ca mia trecut dar mia dereglat menstruatia si cam o luna de atunci am avut scurgeri maro urat mirositoare care provocau mancarimi.in timpul acelei luni am luat tot antibiotice la "prescriptia" faracistei..deci dupa o luna jumate de la acea raceala mia venit o menstruatie normala..asta e ciudat caci de atunci am menstruatia normala si regulata dar in restul lunii(dupa menstruatie) am numai scurgeri secretii galbene albe branzoase park si usturimi adik labiile inflamate si sensibile la atingere..iar cu o sapt inainte de menstruatie aici e dilema am acele secretii maro sau crem inchis(nu sunt lichide adik sunt mai cremoase asa) ffffff urat mirositoare a bicarbonat park inecacios care provoaca mancarimi ..astept raspuns dak puteti sami trimiteti pe email-ul meu va rog..multumesc :(( :( :-w….acum de la acea raceala au trecut 3 luni si cred ca am candida ,micoza cv aseamanator si iau nizoral 2 pastile pe zi si in fiecare seara fac spalaturi genitale cu betadine si dupa cu bicarbonate de sodium…am vreo 5 zile de tratament si am observat doar cantitatea de secretie mai mica dar sunt tot obisnuitele scurgeri deschise la culoare care nu miros dupa menstra si inchise maro si mirositoare inaintea menstrei…deci ce trebuie sa fac?ms

    0
    0

  • lulu pe 18 Sep 2008, 13:47
    gynofort

    buna am si eu o nelamurire...am inteles ca aceasta crema consta intr-o singura administrare, insa doctorul mi-a spus sa iau aceasta crema in 4 zile (sa aplic din crema cate putin timp de 4 zile). deci cum e mai bine??? astept un raspuns. multumesc anticipat

    1
    0

  • Micky23 pe 26 Aug 2008, 12:36
    gynofort

    am inteles ca produsul e acum jumatate compensat...trebuie sa merg la medic pentru a obtine reducerea?

    0
    0

  • neli pe 21 Aug 2008, 02:35
    gynofort

    si eu am fost infectata cu ciuperca asta (de fapt sunt inca,pentru ca nu am inceput tratamentul)iar medicul ginecolog mi-a prescris gynofort,doza unica,fara spalaturi vaginale timp de 7 zile.

    0
    0

  • dumitrescu neli pe 21 Aug 2008, 02:29
    gynofort

    si eu am fost infectata cu ciuperca asta (de fapt sunt inca,pentru ca nu am inceput tratamentul)iar medicul ginecolog mi-a prescris gynofort,doza unica,fara spalaturi vaginale timp de 7 zile.

    0
    0

  • giulia pe 20 Aug 2008, 01:10
    meuah

    da dar stiati ca mai sunt multe ciuperci de acest fel unu asa ia aparaut si fetei mele care e virgina. Am duso si pe ea la ginecoloc dupa o groza de rugaminte din partea mea a puso pe masa ginecologica si fiind virgina e greu sa vrezi cei inauntru asa ca a luat un bisturiu si ia taiat o parte bineitles foarte duseros nu mai spun ca a si cusoto si totul pe viu .Ia dat ca tratament niste injecti facute zilnic de andra la cabinetul ei seringile le avea ea erau ca acelea de spalaturi mari cu ac mare era foarte dureros peste o saptamana tr so duc din nou dar ea nu mai vrea

    0
    0

  • gina pe 14 Aug 2008, 22:18
    gynofort

    am folosit si eu...am fost la medic mi-a dat reteta si de atunci o tin la mine(reteta) si cand am probleme i-au gynofort doza unica,crema nidoflor si flucovim doza unica(1 data pe sapt)dar flucovim tb.sa i-a si partenerul si sa se faca cu crema altfel....

    0
    0

  • alinutza pe 31 Iul 2008, 11:05
    gynofort

    nicollette84...cum adica ai luat gynofort 3 zile?gynofort e o crema cu aplicare in doza unica?

    0
    1
Pagina « 1 2 3 4 5 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod