"Leadership real", de Dean Williams

Cartea "Leadership real" te va ajuta sa iti ajustezi modul de gandire, prioritatile, felul in care privesti realitatea si iti folosesti prioritatile.
Cartea "Leadership real" te va ajuta sa iti ajustezi modul de gandire, prioritatile, felul in care privesti realitatea si iti folosesti prioritatile. Ceea ce contrazice aceasta lucrare este tocmai ideea conform careia leadershipul inseamna a avea convingeri puternice si a le impune grupului.
 
Autorul contribuie cu acesta lucrare la schimbarea perceptiei asupra leadershipului: oamenii sunt facuti sa raspunda provocarilor adaptive, care nu pot fi abordate prin solutii sau proceduri manageriale, ci doar printr-o deplasare in planul sistemului de valori si al mentalitatilor.
Leadershipul real orchestreaza invatarea la nivel social. Daca oamenii refuza sa accepte adevarurile dure, daca nu sunt in stare sa invete – sau daca invata lucruri gresite – atunci capacitatea lor de a-si rezolva problemele sufera, iar grupurile sau organizatiile lor decad si, pana la urma, chiar pier.  
 
Poti cumpara cartea "Leadership real", de Dean Williams, aparuta la editura Codecs, din librarii, la pretul de 50 Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod