Dicarbocalm Control, pentru tratamentul de scurtă durată al arsurilor gastrice

Dicarbocalm Control® (pantoprazol) acţionează direct asupra cauzei arsurilor gastrice şi a refluxului acid prin reducerea secreţiei de acid gastric din stomac.

Dicarbocalm Control® (pantoprazol) acţionează direct asupra cauzei arsurilor gastrice şi a refluxului acid prin reducerea secreţiei de acid gastric din stomac.

Compania Sanofi anunţă lansarea recentă a Dicarbocalm Control® (pantoprazol), un medicament recomandat persoanelor cu arsuri gastrice frecvente (cel puţin o dată pe săptămână) şi reflux acid. Dicarbocalm Control®, în doză zilnică recomandată de un comprimat, reduce aciditatea gastrică, acţionând direct şi eficient asupra celulelor responsabile de producerea acidului gastric.

Conform Societăţii Române de Gastroenterologie, 10% din populaţie suferă de arsuri gastrice zilnic, iar 15% cel puţin o dată pe săptămână.

Acestea sunt în fapt cele mai frecvente simptome din boala de reflux gastroesofagian, considerată ca fiind între cele mai frecvent întâlnite afecţiuni ce nu necesită spitalizare. Inhibitorii de pompă de protoni, grup de medicamente din care face parte şi Dicarbocalm Control®, sunt medicamente folosite ca primă linie în tratamentul bolii de reflux gastroesofagian.

„Dicarbocalm Control® este un tratament accesibil, ce reduce secreţia de suc gastric, calmând durerile, senzaţia de arsură şi - foarte important – împiedică refluxul acidului gastric în esofag”, a declarat Iolanda Bilaus, Marketing Manager Consumer Healthcare Sanofi România.

Principalii factori care pot cauza sau agrava simptomatologia bolii de reflux gastroesofagian sunt: alimentaţia incorectă, stresul, sedentarismul, obezitatea şi fumatul.
Pe lângă disconfortul imediat resimţit ca durere sau arsură gastrică, persoanele care suferă de boala de reflux gastroesofagian se mai pot confrunta cu probleme digestive, tuse şi insomnii. Conform statisticilor, 78% dintre pacienţi au raportat simptomatologie nocturnă. Totodată, 40% dintre persoanele care suferă de dureri gastrice în timpul nopţii nu se mai pot odihni, ceea ce duce la scăderea randamentului activităţilor zilnice, afectându-le calitatea vieţii.

„Fără să ne dăm seama, durerile gastrice frecvente ne pot afecta în mod semnificativ confortul zilnic. Prin lansarea formulei Dicarbocalm Control® venim în întâmpinarea nevoilor pacienţilor cu o soluţie eficientă şi la îndemână.
Un comprimat pe zi de Dicarbocalm Control® asigură controlul hiperacidităţii gastrice şi al refluxului acid, fiind un aliat de nădejde al pacienţilor”, a completat Iolanda Bilaus, Marketing Manager Consumer Healthcare Sanofi România.

Dicarbocalm Control® vine ca o completare la Dicarbocalm®, util în calmarea arsurilor gastrice şi disponibil pe piaţa românească de aproape 40 de ani, medicament ce se bucură de un mare capital de încredere. Acum, românii au la dispoziţie o gamă cu ajutorul căreia pot trata hiperaciditatea în funcţie de frecvenţa durerilor: pentru cele ocazionale, pot apela ca şi până acum la Dicarbocalm®, iar pentru durerile frecvente au la dispoziţie Dicarbocalm Control®.


Dicarbocalm Control® este disponibil în farmacii şi poate fi achiziţionat fără prescripţie medicală.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod