ADHD - tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atentie

Optiuni de tratament Un tratament medicamentos se face doar dupa o evaluare clinica si numai de catre un medic. Cel mai cunoscut este Ritalinul, din clasa metilfenidatelor, insa exista si tratamente cu substante active pe baza de dexmetilfenidatee, amfetamine sau dextroamfetamine.

Foarte important! Tratamentul medicamentos trebuie insotit de psihoterapie. Aceasta trebuie sa fie de lunga durata, fie individual, fie in sedinte de grup.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cris pe 5 Mai 2008, 11:27

    Nu luati ritalin... nu este bun... sau amfetamine... doar nu vreti sa va drogati copilul!

    0
    0

  • Dana pe 4 Mai 2008, 18:11
    Cred ca sufar de adhd

    Buna ziua, cred ca eu personal sufar de adhd... am 32 de ani si mi-e greu sa ma concentrez... nu pot citi nici macar un articol... si la serviciu uit anumite lucruri... nu toate... sau imi aduc aminte cand e prea tarziu... credeti ca ar tb sa merg la un doctor?... sau e pur si simplu stresul de vina?

    0
    0

  • Mariana Gelea pe 4 Mai 2008, 15:43
    ADHD

    Buna ziua! Am intalnit si eu un copil care, dupa ce am citit acest articol, se incadreaza in descrieri. Sunt invatatoare si am avut un elev care la 5-7 ani era foarte greu de "fixat" intr-un loc si asupra unei idei. Unde se pot gasi specialisti care ne pot ajuta, poate chiar sa colaboreze cu scolile? La ce spital ne putem adresa? Multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod