Preia controlul asupra vieții tale: ghid pentru persoanele care suferă de anxietate

Uneori ai impresia că ai totul sub control până când te confrunți cu o întâmplare neprevăzută. În acel moment poți realiza că nu știi ce să faci, iar panica se va instala rapid. Descoperă cum te poți situa dincolo de anxietate pentru a depăși obstacolele.

Suferi de stres cronic? 4 soluții pentru a-ți reveni

Dacă fiecare medic la care ai mers ți-a spus că nu suferi de o afecțiune clară, ci mai degrabă stresul și-a pus o amprentă negativă asupra organismului tău este cazul să iei măsuri pentru a-ți reveni. Depășește starea de stres cronic și îmbolnăvirile dese cu ajutorul măsurilor propuse de specialiști.

5 hobby-uri care diminuează anxietatea

În afară de terapia de specialitate și discuțiile cu prietenii și familia, anxietatea poate fi redusă semnificativ și prin alegerea unui hobby benefic. Descoperă ce activități reduc stresul, îngrijorarea și fluxul continuu de gânduri pesimiste.

Cum să câștigi când te confrunți cu un narcisist

Când te afli în lumea unui narcisist este ca și cum ai fi blocat într-o partidă de șah, singura diferență fiind că nu cunoști regulile și poate nici nu-ți dai seama că faci parte dintr-un joc. Ia-i puterea și câștigă prin atitudinea potrivită.

Cum să ceri ajutor când te confrunți cu anxietatea: 7 soluții

Dacă simți că anxietatea te copleșește va fi dificil să-ți dai seama cu ce trebuie să începi pentru a te simți mai bine. În plus, apropierea de prieteni și familie va fi îngreunată de stigma asociată cu această afecțiune. Află cum îți poți reveni mai ușor.

Cum să identifici un narcisist extrem

Este bine să încerci să vezi partea bună a fiecarei persoane, dar nu te încrede prea ușor în oameni, mai ales dacă te rănesc fără să stea pe gânduri. Manipularea și minciunile te pot afecta pe termen lung. Află cum identifici un narcisist extrem.

Cum te aperi de recruții unui narcisist

Nimeni nu merge la luptă fără un plan și o forță considerabilă, iar un narcisist va utiliza foarte multe metode pentru a te învinge. Poate fi vorba despre manipulare, minciuni sau chiar oameni. Recruții unui narcisist pot reprezenta un pericol real și trebuie să înveți să te protejezi.

Shopping-ul, rețelele de socializare și alți factori care favorizează anxietatea

Activitățile obișnuite pot alimenta anxietatea fără să bănuiești. Învață să recunoști factorii declanșatori pentru a reveni la o stare de echilibru și liniște interioară.

Narcisistul vulnerabil: cel mai comun tip de narcisist de care nu ai auzit

Narcisismul apare din ce în ce mai frecvent și nu se referă neapărat la persoanele care au foarte multă încredere în ele și sunt egoiste. Există o categorie de narcisist mult mai comună, care nu este evidențiată clar și anume narcisistul vulnerabil.

Cum să te descurci cu o persoană ranchiunoasă care se victimizează

Te-ai întrebat adesea de ce unele persoane acceptă rapid scuzele în timp ce altele preferă să se agațe de ranchiună o perioadă foarte îndelungată? O persoană ranchiunoasă va folosi această atitudine pentru că îi dă o identitate aparte și un sentiment de putere.

Cum acționează grupurile de narcisiști împotriva victimei alese

Când auzi cuvântul „narcisism” te gândești de obicei la o singură persoană și la victima pe care și-o alege? Există și situații în care victimele sunt manipulate sau defăimate de grupurile de narcisiști, reprezentate de persoane arogante și disprețuitoare care îi exploatează pe cei din jurul lor.

5 justificări folosite de narcisiști pentru a părea nevinovați

Dacă recunoști aceste justificări care nu sunt decât scuze pentru a te manipula este momentul să te îndepărtezi. Nu contează dacă este vorba despre partener, prieteni sau chiar un membru al familiei. Narcisiștii nu se schimbă, iar tacticile lor te vor afecta pe termen lung.

5 semne că ai de-a face cu un psihopat

Din momentul în care un psihopat intră în viața ta, totul se va transforma în haos și confuzie. Felul în care se comportă îți va afecta gândurile, personalitatea, emoțiile și principiile, fără ca acesta să se simtă vinovat sau să aibă remușcări.

5 greșeli pe care le poți face dacă încerci să tratezi anxietatea singur

Fiecare persoană va reacționa diferit când se confruntă cu anxietatea și există multe metode pentru a te simți mai bine fără costuri suplimentare. Analizează lista alcătuită de psihologi pentru a evita greșelile care îți pot agrava starea.

Ce se întâmplă când un narcisist își dă seama că nu mai crezi ce spune

În ultima perioadă se pune accentul din ce în ce mai des pe identificarea persoanelor toxice și eliminarea lor din cercul de apropiați, dar adesea nu se ia în calcul cum reacționează un narcisist când își dă seama că ai început să te comporți diferit în preajma lui.

Cum să neutralizezi cel mai vechi truc al unui narcisist: campania de defăimare

În momentul în care ai decis să te distanțezi de un narcisist este posibil să te simți vinovat și să ai regrete sau poate îți închipui că și el se simte ciudat, însă vei vedea rapid cum stau lucrurile când vei fi întâmpinat de o campanie de defăimare acerbă.

5 simptome neobișnuite ale anxietății pe care trebuie să le știi

Când te gândești la manifestările clasice ale anxietății probabil îți vin în minte tremuratul, îngrijorarea, transpirația sau evitarea anumitor situații. Există, însă, și simptome mai puțin cunoscute care pot afecta persoanele care se confruntă cu anxietatea. Află mai multe despre manifestările subtile.

Cum diferențiezi anxietatea financiară de stresul tipic legat de bani

Fiecare dintre noi va fi îngrijorat din cauza banilor la un moment dat, dar există câteva diferențe esențiale între stresul obișnuit și anxietatea financiară. Învață să diferențiezi cele două stări pentru a găsi remediul potrivit pentru tine.

5 probleme pe care le vei înțelege mai ușor dacă ai crescut într-o familie toxică

O copilărie petrecută într-o familie toxică te poate afecta pe termen lung, chiar dacă în momentele respective nu ți-ai dat seama că este ceva în neregulă cu mediul în care trăiești sau cu felul în care ai fost tratat.

8 fraze cu sens ascuns folosite de narcisiști

Felul în care interacționează cu restul oamenilor este diferit de variantele normale, iar frazele utilizate de narcisiști vor însemna mereu cu totul altceva decât te aștepți. Află mai multe despre modul în care gândesc pentru a nu te lăsa păcălit de cuvinte ambigue.
Pagina:

5 legume pe care le poți crește în interior, indiferent de vreme

Descoperire șocantă: 3 oameni au murit de cancer după ce au primit organe de la același donator

„Explozie“ de cancer în toată lumea: Extinderea bolii este alarmantă

6 greșeli care afectează strălucirea părului tău

Magicianul din spital: Doctorul care dansează, prietenul copiilor bolnavi

9 idei ca să folosești mierea în tratamentele de înfrumusețare

Dureri ciudate în timpul sarcinii care sunt total normale

9 alimente care au mai multă vitamina C decât portocalele

Cum să folosești oțetul de mere pentru piele frumoasă și păr strălucitor

Chinul din spatele cortinei: Lady Gaga are dureri cronice în fiecare zi

5 alimente care pot creşte riscul de cancer

Adio insomnie! Metoda secretă folosită de militarii americani care te ajută să adormi în două minute

Ce să faci dacă îți cad genele. Trucuri care le stimulează creșterea

Olivia Newton-John, diagnosticată cu cancer pentru a treia oară: „Cred că voi învinge“

Ce trebuie să mănânci pentru articulații sănătoase

De ce ar trebui să mănânci cât mai des afine

Miso - Ce beneficii are pentru sănătate această pastă

Ananas - Ce beneficii are pentru sănătate?

Robbie Williams, din nou tătic: Are o fetiță născută de o mamă surogat

Nucile - Ce beneficii au pentru sănătate?

8 sfaturi pentru a găti mai sănătos mâncarea marocană

Când cancerul nu mai e un capăt de drum: Încă o vedetă vorbește despre boala care i-a schimbat viața

Murele - Ce beneficii au pentru sănătate?

Keanu Reeves strânge bani pentru spitalele de copii. De ce nu vorbește despre asta

Cum vor arăta Meghan Markle și Kate Middleton la 60 de ani: Cu riduri și părul alb, dar tot frumoase!

Alimentația în timpul examenelor - Ce trebuie să mănânci pentru concentrare

10 cauze ascunse ale acneei şi modalităţi de a scăpa de ea

Păpușa vie: Fetița cu părul strălucitor cucerește lumea

Ce se întâmplă dacă te tunzi scurt? 7 beneficii neașteptate

Ce se întamplă de fapt atunci când îți trosnești degetele?

;