Ceaiul de urzică tratează acneea hormonală și accelerează creșterea părului

Dacă te-ai obișnuit să te gândești la urzici ca la un fel de mâncare consumat ocazional, să știi că se pot transforma și într-un remediu permanent care îți susține frumusețea. Ceaiul de urzică poate accelera creșterea părului, îi va intensifica strălucirea și elimină acneea.
Nu doar cremele și loțiunile astringente pot neutraliza coșurile și semnele pe care le lasă, ci ai la dispoziție un remediu ușor de preparat, cel puțin la fel de util. Ceaiul de urzică este esențial pentru obținerea unui ten catifelat, fără imperfecțiuni sau exces de sebum. Dacă obiectivul tău este îngrijirea de excepție a podoabei capilare poți apela la același remediu pentru a obține un păr bogat, mătăsos și regenerat.
Ceaiul de urzică acționează sub formă de loțiune tonică pentru a-ți revitaliza pielea și a proteja părul. Îți furnizează vitaminele A,C,D și K, precum și complexul de vitamine B. Acest mix nutritiv este ideal pentru părul uscat, greu de aranjat sau pentru uniformizarea nuanței tenului, refacerea strălucirii, a fermității conturului feței și eliminarea acneei.
Poate fi utilizat intern sau extern, având beneficii importante în ambele variante.
Dacă alegi să bei ceaiul vei susține procesul de eliminare a toxinelor din organism și vei favoriza creșterea imunității. Aplicat extern, ceaiul de urzică are rezultate foarte bune la nivelul pielii și scalpului, eliminând bacteriile, menținând pielea netedă, fără roșeață sau iritații și favorizând creșterea mai rapidă a părului.

 
Iată care sunt principalele avantaje ale ceaiului de urzică pentru piele și păr:

 
1. Elimină acneea hormonală

Acest ceai poate fi utilizat pentru a trata fluctuațiile hormonale cu 5-7 zile înainte de menstruație, precum și în zilele de menstruație. De asemenea, este un remediu sigur pentru refacerea echilibrului organismului în timpul sarcinii și în următoarele 3-4 luni după naștere.
Având în vedere faptul că acneea hormonală cu leziunile cele mai grave se manifestă cu 1-2 zile înainte de menstruație, nu ezita să folosești ceaiul de urzică pentru a tampona fața în această perioadă, înainte de aplicarea cremei hidratante. Vei vedea cum coșurile care te deranjează dispar mult mai repede, fără să lase semne.

 
2. Are o acțiune astringentă blândă

Dacă ai probleme din cauza excesului de sebum și a aspectului uleios al tenului, nu te îndrepta rapid spre pudră, ci tratează problema în mod natural. Acest ceai are un efect astringent, dar acționează mult mai blând decât alcoolul sau sucul de lămâie. Poți amesteca remediul cu 2 picături de ulei de arbore de ceai pentru a ține sub control și acneea, indiferent cât de cald este afară.

 
3. Întinerește pielea

Vitamina C este un ingredient cheie pentru menținerea aspectului tânăr al tenului. Ceaiul de urzică îți furnizează cantități ridicate din vitaminele C și D, iar pielea ta va arăta proaspătă, cu o strălucire naturală.

 
4. Elimină petele pigmentare

Procesul inflamator reprezintă baza formării acneei, astfel încât ingredientele care îl combat vor preveni și leziunile inestetice. Ceaiul de urzică reduce rapid inflamațiile, uniformizând nuanța tenului atât prin eliminarea decolorării cauzate de cicatricile lăsate de coșuri, cât și prin înlăturarea petelor provocate de expunerea excesivă la soare.

 
5. Stimulează creșterea părului

Ceaiul de urzică este un remediu extraordinar pentru accelerarea ritmului de creștere a părului. Ameliorează circulația de la nivelul scalpului, protejează firele de păr, reduce căderea lor și stimulează îngroșarea lor pentru ca tu să ai un păr mult mai bogat și rezistent.
Folosește și tu acest remediu simplu cu un cost redus, pe care îl ai la îndemână în orice sezon.
După cel mult o săptămână rezultatele pozitive vor începe să apară și îți va plăcea din ce în ce mai mult ce vezi în oglindă.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod