Iubitul tau are probleme sexuale? (II)

Asa cum precizam in prima parte a articolului cu aceasta tema, pe langameditatie si exercitiile speciale de Qigong, barbatii...
Asa cum precizam in prima parte a articolului cu aceasta tema, pe langameditatie si exercitiile speciale de Qigong, barbatii care sufera sause tem de pericolul impotentei sexuale trebuie sa adopte si o strategiein privinta nutritiei si viciilor lor.

Cateva lucruri sunt absolut necesare: abtinerea de la fumat, de laconsumul de alcool, droguri, prea multa cafeina, grasimi saturate sidulciuri. Acestea nu aduc decat o falsa si scurta senzatie de energizaresau stimulare sexuala, dar nu si esenta adevarata de energie. Ar fimult mai indicat consumul de proteine si carbohidrati - ca, de pilda,nucile. Miejii de nuca prajiti in cuptor sau in tigaie de teflon (faraulei!) si pisati fin, apoi mancati in fiecare seara, inainte de culcare,sunt o solutie foarte simpla. Se poate manca atat cat se doreste; nuexista limite. Si mai simplu, ar fi sa se consume cate 10 mieji de nucazilnic, timp de o luna.

Daca ar fi sa vorbim despre principiul traditional chinezesc, conformcaruia organul bolnav trebuie tratat mancand acelasi organ de la un animalsanatos, ar trebui sa recomand barbatilor aflati in... dificultate saaiba in vedere preparatele culinare din penis de caine, taur, bou saucerb. Ma abtin, totusi, de la asemenea retete, descriindu-va ma jos altepreparate destul de eficiente.
- Rinichi cu nuci - se da in clocot un litru de apa si, apoi, se adaugadoi rinichi de porc (bine curatati de vinisoarele albe), zece miezuri denuca, doi catei de usturoi pisati, trei lingurite de de ghimbir proaspat(taiat feliute) si sare (dupa gust); Se acopera vasul si se continuafierberea pe foc mediu, timp de 30 minute, dupa care se scurge de apa sise mananca preparatul obtinut, fie la pranz, fie seara. Este recomandabilca acest "remediu" sa fie consumat de doua ori pe saptamana.
- Castraveti cu zahar - se taie marunt un castravete de marime mediesi se amesteca omogen cu o lingurita plina de zahar; se lasa la macerattimp de 2 ore, dupa care se scurge sucul rezultat si se mananca doarcastravetele.
- Porc cu seminte de lotus - se inmoaie in 250 ml apa rece semintele delotus timp de o noapte; dimineata, se scurg de apa. Intr-o oala de supa,se pun la fiert 1,5 litri apa, iar dupa ce clocoteste apa, se adauga 250 gcarne macra de porc (taiata in cubulete de 2-3 cm), 2 lingurite de feliutede ghimbir proaspat, 2 catei de usturoi pisat si sare. Se acopera si selasa sa fiarba, pe foc mediu, timp de o ora. Se scurge apa si se consumaca un fel de mancare la pranz, sau seara, de doua ori pe saptamana.
- Supa de oua, seminte de lotus si ciuperci - se inmoaie 15 gciuperci-urechi-de-lemn in apa fierbinte, timp de o ora, apoi se scurgde apa; intr-un litru de apa clocotita, se adauga semintele de lotus siciupercile, lasand sa mai fiarba - pe foc mediu - inca 30 minute. Setoarna putin cate putin 2 oua batute si 2 lingurite de zahar. Dupa5 minute se poate lua de pe foc. Supa obtinuta se consuma fierbinte,o data pe saptamana.
- Berbec prajit - intr-o tigaie mai adanca, bine incinsa, se toarna doualinguri de ulei de gatit, se lasa sa se inciga si uleiul, apoi, se maiadauga 500 g carne de berbec taiata in felii foarte subtiri, 100 g hasme(patrunjel foarte cret), taiat marunt, 2 lingurite de ghimbir tocatproaspat. Se amesteca bine timp de 1 minut si se mai pun 5 linguri desos de soia si 2 linguri de vin alb. Iarasi se amesteca bine, timp de5 minute si se mai toarna 2 linguri de ulei de susan, se mai amestecaputin si se ia de pe foc. Un asemenea preparat, deosebit de gustos siapetisant, poate fi mancat de doua ori pe saptamana.

Fara indoiala, aveti destule mijloace, stimate sotii, sau logodnicepentru a va arata atat talentul de gospodine cat si pentru a vatransforma partenerii in niste barbati adevarati si plini de apetitsexual. Incercati!
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena tomescu pe 11 Mai 2009, 22:38
    Ejaculare Precoce, tratamente ejaculare

    Pentru ejaculare precoce la www.sexshop-romantic.ro puteti gasi produse naturale sub forma de capsule sau lichide, care in maxim 2 ore de la aplicare vor intirzia ejacularea cateva ore. Printre produsele de acest gen exista, biovigora, suifan sau chinese brush, stud 100 , warior horse, sex control. Puteti comanda telefonic sau direct pe site, si sa alegeti oricare din produsele de mai sus, fiecare sunt la fel de bune si performante. Pentru femei veti putea gasi produse pentru libidou si chiar pentru stramtare, veti deveni din nou virgine, cautati produsul Like a virgin sau ca o virgina

    0
    0

  • adrian pe 27 Nov 2008, 14:01
    ejaculare precoce

    buna,as dori sa stiu daca este tratament pentru ejaculare precoce fara a folosi aceste produse de pe piata si care ar fi acel tratament natural sau cu capsule.Va multumesc si astept raspuns pe adresa mea de mail sau pe forum

    0
    0

  • raluca pe 21 Nov 2008, 19:24
    buna

    iubitul meu ejaculeaza foarte repede si daca am vrea sa ,mai incercam odata nu se mai poate si eu niciodata nu am ................din cauza asta este o problema grava sau ce anume ? ati putea sa ma ajutati ? astept raspunsu dumnevoastra multumesc mult

    1
    0

  • elena pe 13 Nov 2008, 16:47
    afrodisiace

    Produse afrodisiace pentru ejaculare precoce, inlatura ejacularea precoce in 2 ore, creme si produse lichide. www.ejaculare-precoce-tratamente.ro Tratamente rapide pentru ejaculare prematura, Chinese Brush Classic, Suifan, Warior Horse, STUD 100, Sex Control, Prematrol, Potemix produse pentru ejacularea prematura.

    0
    0

  • elena pe 19 Oct 2008, 17:03
    ejaculare precoce

    pt ejaculare precoce, www.sexshop-romantic.ro va ofera chinese brush,.warior horse stud 100, suifan biovigora produse impotriva ejacularii precoce

    0
    0

  • Goti pe 16 Oct 2008, 12:48
    Help

    Logodnicul meu ejaculeaza foarte repede..ce putem face?

    0
    0

  • messina pe 1 Oct 2008, 16:23
    calitate sperma

    care sunt normele giuste pt examenul spermografic,cand e de intrat in alerta?multumiri anticipate

    0
    0

  • elena tomescu pe 10 Aug 2008, 19:53
    Ejaculare Precoce

    Folositi produsele www.sexshop-romantic.ro ca chinese brush, warior horse, stud 100, biovigora pentru stimulare femei si barbati

    0
    0

  • gimy pe 25 Iul 2008, 14:06
    intrebare

    sotului meu i-a plesnit odata pielea de pe capul penisului....am crezut ca este din cauza steriletului,dar nu pentru ca l-am scos si tot se mai intampla.Care poate fi cauza.Poate fi o infectie?

    0
    2

  • gica_a pe 25 Mai 2008, 21:32
    efecte secundare

    are efecte secundare. Celor cu tensiune arteriala sau cu probleme cardiologice

    2
    0

  • faghiura pe 22 Mai 2008, 18:29
    prietenu meu are probleme

    prietenul meu are probleme sxuale cand facem dragoste se termina foarte repede cam 5 minute.si urineaza mult.

    0
    0

  • Elena Tomescu pe 16 Apr 2008, 01:42
    Produse naturale pentru stimulare barbati

    Biovigora este unul din cele mai importante produse naturale produse care Contine Aframomum, Kola Nitida, capsule vegetale. Biovigora pentru barbati creste puterea de rezistenta si intensitatea orgasmelor. Stimuleaza dorinta si performanta sexuala, Contribuie la marirea naturala a penisului, Are ca efect erectii mult mai puternice si de durate mai lungi, intarzie ejacularea exact cat ai nevoie ca partenera sa obtina orgasme de neuitat. Produs din plante naturale sub forma de capsule 24 bucati, pentru a mari performantele sexuale, pentru persoanele care doresc sa mareasca sau sa amelioreze performantele sexuale, pentru cei cu disfunctii erectile ocazional sau permanente. Acest produs ofera Vitalitate si Performante sexuale ca la 20 de ani, Biovigora este conceput pentru a ameliora si ridica performantele sexuale persoanelor care au probleme de erectie sau libidou. Se ia 1 capsula dupa mancare, de 3 ori pe zi, timp de 5 zile consecutiv, adica in total 15 capsule, faza necesara pentru inceput. Apoi dupa cele 5 zile se ia 2 capsule inainte cu 1 ora de actul sexual. Biovigora actioneaza la unele persoane timp de 12 ore. Puteti gasi astfel de produse pentru stimulare atat pentru barbati cat si pentru femei la www.sexshop-romantic.ro sau la www.ejaculare-precoce-tratamente.ro magazin de produse naturale din plante pentru disfunctii erectile.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod