5 Tips & tricks pentru a scăpa de disconfort la menstruație în timpul verii

Vara aduce cu sine razele soarelui, plajele și timpul petrecut în aer liber, dar pentru multe femei, această perioadă poate fi însoțită și de disconfortul lunar.
Menstruația în timpul verii poate părea mai dificilă din cauza temperaturilor ridicate și a activităților intense. Cu toate acestea dacă alegi produsele menstruale corecte, vei scăpa de orice disconfort.

1. Ai grijă ce materiale porți 

 
Este posibil ca lenjeria cu dantelă să-ți ofere un aspect mai plăcut. De asemenea, este posibil ca hainele strâmte să se așeze mai bine pe corpul tău. Cu toate acestea, în timpul verii, acești aliați fizici pot deveni dușmanii sănătății intime. Acest lucru se datorează faptului că fibrele sintetice din lenjeria și hainele strâmte împiedică pielea să respire.

2. Alege produsele menstruale Enroush din bumbac organic 

 
Atunci când vine vorba de alegerile legate de produsele menstruale, o opțiune excelentă pentru a-ți menține sănătatea intimă și a sprijini mediu în același timp este reprezentată de absorbante Enroush, fabricate din bumbac organic.
Produsele menstruale Enroush sunt concepute cu grijă pentru a-ți oferi o protecție sigură și fiabilă. 

3. Păstrează echilibrul în zona intimă

 
Este crucial să acorzi atenție igienei tale intime fără a o neglija sau exagera. În primul rând, nu trebuie să uiți să te speli în fiecare zi în zona genitală pentru a menține o igienă adecvată. Este important să cureți transpirația zilnică, secrețiile vaginale și sângele menstrual pentru a te simți bine. Pentru a evita dezechilibrul florei vaginale, este recomandat să folosești un gel intim natural.
Gelul intim antibacterian oferit de Enroush este formulat cu 95% ingrediente naturale și nu conține parabeni. Are un pH neutru și protejează echilibrul zonei tale intime cu o eficiență de 87% împotriva infecțiilor cu candida.

4. Spune nu durerilor menstruale 

 
De-a lungul timpului, am fost învățate că femeile sunt puternice și trebuie să suporte durerile menstruale, mai ales dacă ai un ciclu neregulat. Cu toate acestea, în prezent înțelegem că adevărata putere nu constă în a suferi de crampe abdominale. Enroush vine în întâmpinarea femeilor, ajutându-le să se bucure de veri fără dureri menstruale prin utilizarea plasturilor menstruali fabricați exclusiv din ingrediente naturale. 
 

5. Alege Mini-Borseta Self-Love de la Enroush și uită de stresul menstruației

 
Din dragoste pentru comoditatea și fericirea tuturor femeilor, Enroush a creat Mini-Borseta Self-Lova.
Aceasta este extrem de spațioasă, așa că îți poți pune absorbantele, tampoanele, gelul intim și alte produse de igienă într-un singur lor și le vei avea mereu la îndemână.

Indiferent dacă planifici o zi la plajă sau o aventură în natură, nu lăsa menstruația să-ți strice planurile de vară. Cu abordarea potrivită și câteva trucuri în bagaj, poți continua să te bucuri de soare, de activități în aer liber și de tot ceea ce vara are de oferit!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod