Melanie Griffith și-a sters tatuajul cu numele lui Antonio Banderas. Iată cu ce l-a înlocuit

Melanie Griffith își purta inima la vedere, tatuată pe braț, pentru a-și exprima dragostea pentru Antonio Banderas însă, având în vedere că ei s-au despărțit de ceva ani, ea a decis înlocuirea tatuajului.
Actrița a fost văzută, recent, purtând un maiou ce îi lăsa la vedere noul ei tatuaj. Inima de pe braț, cu numele Antonio gravat în interior, a dispărut, lăsând locul numelor celor patru copii ai ei.
 

 
Tatuajul cu… Antonio a dispărut de pe brațul actriței

 

Acum, numele fostului ei soț, Antonio, a dispărut complet de pe brațul actriței, fiind înlocuit cu numele copiilor ei - Dakota, Stella, Alexander și Jesse – așezate într-un design elaborat. Unul dintre aceștia, Stella, este copilul ei și al fostului soț, Antonio Banderas... Alex și Dakota sunt copii ai ei din alte relații, iar Jesse este copilul ei vitreg.

 
Melanie luptă de câțiva ani să scape de acel tatuaj

 

Melanie a început, de fapt, procesul de a scăpa de tatuajul ei cu inimioară, în mijlocul căreia scria Antonio, în urmă cu câțiva ani, respectiv din 2014, după ce s-a despărțit de fostul ei soț, și pentru o vreme brațul ei a fost complet fără tatuaj.
Totuși, în timp, ea a avut inspirație să se tatueze din nou.
Noul tatuaj este mult mai discret și greu vizibil dar, cu siguranță, va rămâne pe termen lung, pentru că la numele copiilor ei nu va renunța.



2014, anul în care Melanie și Antonio au divorțat 

 

Melanie Griffith a intentat divorţul de Antonio Banderas după o căsnicie de 18 ani și, astfel, a pus capăt uneia dintre cele mai longevive relații de la Hollywood.
Potrivit cererii depuse de Melanie atunci, la Curtea Superioară din Los Angeles, ca motiv de divorț erau invocate diferențele ireconciliabile. 
 
Melanie Griffith şi Antonio Banderas s-au căsătorit în 1996, după ce au filmat împreună comedia romantică „Two Much“, şi au împreună o fiică în vârstă de 17 ani, Stella Banderas. 
 
La divorț, Melanie Griffith a cerut custodia fiicei lor, permițându-i lui Banderas vizite la domiciu. 
De asemenea, actriţa nominalizată la Oscar, în 1988, pentru rolul din comedia romantică „Working Girl“, a cerut suport financiar din partea lui Banderas.

 
Melanie, la a patra căsătorie, Antonio, la a doua

 
 
Pentru actrița Melanie Griffith, căsătoria cu Antonio Banderas a fost al patrulea mariaj al său, în timp ce pentru soțul ei a fost a doua. 
 
Anterior, Melanie a fost căsătorită cu Don Johnson, de două ori, şi cu Steven Bauer, cu care are un băiat, iar Banderas a avut un mariaj cu actriţa de origine spaniolă Ana Leza.
 
În luna mai 2014, Banderas a fost fotografiat în timp ce îmbrăţişa o altă femeie, ceea ce a determinat-o pe Griffith să posteze următorul mesaj pe Twitter: „Cine mai crede în căsnicie?“.
 


Melanie a luptat cu drogurile, alcoolul și cancerul de piele

  

Cariera lui Melanie, fiica actriței Tippi Hedren, care a avut rolul principal în filmul “Păsările”, al lui Alfred Hitchcock, a fost agitată, având momente de glorie, dar și de declin. 

Melanie a luptat, mai mulți ani, cu dependenţa de droguri şi alcool, iar cariera ei a intrat într-un con de umbră, după ce fizionomia ei a fost afectată de operaţiile estetice suferite.
Aceasta a intrat într-o clinică de reabilitate de două ori, iar în 2009 a suferit o operaţie pentru tratarea cancerului de piele.
 
Sursa foto: Hepta 

11 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod