Efectele dramatice ale țigărilor. Ghicești geamănul care fumează?

Efectele dramatice ale țigărilor. Ghicești geamănul care fumează?

Nu este o veste revoluționară faptul că fumatul distruge organismul din mai multe puncte de vedere.
Dar fumătorii trec rapid peste tot ceea ce aud referitor la fumat și minimizează efectele nocive ale acestui viciu. Cei mai mulți dintre ei nu observă care sunt efectele fumatului asupra aspectului lor fizic, punând transformările pielii pe seama vârstei.

Rezultatele fumatului asupra pielii sunt cel mai ușor de observat atunci când sunt comparați frații gemeni identici, dintre care unul este fumător, iar celălalt este nefumător.

Ridurile accentuate, liniile fine formate în jurul gurii, cearcănele și pleoapele căzute, toate acestea pot fi observate în cazul fratelui geamăn care fumează. Deși aceste modificări superficiale de la suprafața pielii nu pun viața în pericol, ele sunt un indicator cât se poate de serios asupra modificărilor pe care fumatul le produce în organism. 

Cercetătorii au fotografiat aproximativ 70 de perechi de gemeni identici dintre care unii erau fumători, iar ceilalți nu.
De asemenea, oamenii de știință au putut demonstra că diferențele de aspect fizic se observă și în cazul în care ambii frați fumează, dar unul dintre ei fumează de o perioadă mai lungă de timp.

Iată câteva imagini care demonstrează efectele fumatului asupra pielii, dar și concluzia foarte simplă: fumatul te îmbătrânește.


Geamănul din dreapta este cel care fumează.


Femeia din dreapta este cea care fumează.
 
 
Femeia din stânga este fumătoare.


Femeia din stânga este cea care fumează.


Femeia din dreapta este fumătoare.


Femeia din stânga este fumătoare.
 

Femeia din stânga este fumătoare.
 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • catolicu pe 15 Aug 2017, 18:50
  d ce fumeaza oamenii astia???????

  nu gasesc nici o logica a fumatului (dincolo de blablaurile psiho) t face mai destept? mai atent? ai o memorie mai buna? mai puternic fizic? t apropii mai mult de "constiinta spirituala"? shi io am fumat de proba intr-o zi 5 tigari (sa vad pe ce dau banii oamenii astia) si am repetat procedeul la un interval de 4 luni; n-am inteles nimic d ce fumeaza oamenii astia???????

  1
  0

 • Pfff pe 17 Dec 2016, 18:23
  Pfff

  Asta se numeste a imbatrani.

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;