Primul experiment muzical Carla’s Dreams și COMA

Experiment muzical

Carla’s Dreams și COMA fac schimb de piese și au lansat două videoclipuri noi.
Cele două trupe reprezintă noua serie de artiști provocați să facă schimb de roluri și de piese, în cadrul celei de-a doua ediții a campaniei Blending Spirits, pusă în scenă de J&B. Artiștii ies din zona de confort, iar rezultatul are mari șanse să cucerească publicul.

Mesaje de dragoste remixate

Carla’s Dreams a ales să interpreteze în stilul consacrat piesa „Document” a trupei COMA, premiată în cadrul galei Metalhead Alternative Awards. „Document” este povestea iubirii care te face să îți depășești limitele, considerată de mulți fani un manifest al suferinței. Artiștii Carla’s Dreams transmit mesajul emoționant printr-o interpretare originală, pe sound-uri surprinzătoare.

„Ne-a plăcut textul piesei „Document” care, presupunea în viziunea noastră, o diversitate de posibilități de a reface sau de a adăuga ceva. Și pentru că nu mereu „place” poate fi argumentat și orice raționalizare în acest sens este în plus în acest caz. COMA este, și pentru noi, parte din fundamentul pe care s-au zidit multe lucruri frumoase”, au spus Carla’s Dreams.În același timp, trupa COMA a ales să interpreteze celebra piesă „Sub pielea mea #eroina”, pe acorduri mult mai ritmate decât varianta originală, așa că iubirea pasională primește o înfățișare nouă în coverul lor."Când a venit propunerea acestei colaborări din partea J&B, o parte din trupă a zis "NO F...N WAY!" :)), nefiind un gen de muzică pe care-l ascultăm în mod normal... Apoi am analizat puțin situația și ne-a plăcut mult provocarea. Am ascultat câteva piese reprezentative de la Carla's și ne-am zis hai că o să fie interesant, hai să vedem cum o să sune. Alegerea piesei a fost și asta cu peripeții și ne-am gândit că dacă tot o facem, hai să o facem pe cea mai populară și poate cea mai puțin îndrăgită de publicul nostru, ca să fie cât mai dificil de transformat, astfel încât să sune a COMA.
Am găsit un riff de chitară cool și apoi am trecut la reinterpretarea versurior, ca să îi dăm o semnificație ușor schimbată, dar cu toate astea să și păstrăm firul roșu al piesei originale. Ne place mult ce a ieșit. Să sperăm că o să vă placă și vouă. N-are cum să nu vă placă, a ieșit cam tare! Ladies & Gents, vă invităm la dans!"
, declară Dan Costea, membru în trupa COMA.

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod