Rozaceea sau acneea adultului

"Rozaceea este o afectiune cronica inflamatorie care apare la nivelul fetei, la adulti," explica dr. Oana Clatici, medic specialist Dermatovenerologie, Spitalul Universitar de Urgenta, Bucuresti. Se caracterizeaza prin "roseata (reactivitate vasculara) si inflamatie," completeaza specialistul. Netratata, rozaceea tinde sa evolueze si se agraveaza in timp. La majoritatea pacientilor, rozaceea are un caracter ciclic. Asta inseamna ca simptomele se acutizeaza cateva saptamani sau luni, apoi se remit (fara sa dispara), apoi procesul este reluat. Pe langa acnee, rozaceea poate fi confundata cu alte probleme dermatologice, precum alergii sau eczeme.
"Rozaceea  este o afectiune cronica inflamatorie care apare la nivelul fetei, la adulti," explica dr. Oana Clatici, medic specialist dermatovenerologie, Spitalul Universitar de Urgenta, Bucuresti. Se caracterizeaza prin "roseata (reactivitate vasculara) si inflamatie," completeaza specialistul. Netratata, rozaceea tinde sa evolueze si se agraveaza in timp.

La majoritatea pacientilor, rozaceea are un caracter ciclic. Asta inseamna ca simptomele se acutizeaza cateva saptamani sau luni, apoi se remit (fara sa dispara), apoi procesul este reluat. Pe langa acnee, rozaceea poate fi confundata cu alte probleme dermatologice, precum alergii sau eczeme.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 24 Apr 2009, 00:34
    Sauna faciala

    Buna! Eu contra acneei folosesc o sauna faciala. Este foarte buna, prin intermediul aburilor, te ajuta sa iti cureti in profunzime tenul si sa scapi astfel de acnee si de puncte negre. Sauna faciala are rolul de a deschide porii blocati, de a rehidrata pielea fetei, de a stimula circulatia sangvina si de a indeparta celulele moarte. Eu folosesc de ceva vreme si da rezultate. Daca va intereseaza, o gasiti aici: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Sauna-faciala-LAICA-BF2062 Comanda se face online, iar livrarea in maxim 2 zile. Multa sanatate

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod