Rozaceea sau acneea adultului

Cauze "Cauza acestei afectiuni este deocamdata neclara. Nu exista nici o relatie cu acneea, in ciuda similaritatii leziunilor si nu exista comedoane niciodata (ca in acnee)," explica dr. Clatici. Exista o predispozitie genetica . Un alt factor il poate constitui prezenta la nivelul fetei al unui parazit (Demodex folliculorum).

Desi cauza exacta nu este inca cunoscuta, exista factori care pot agrava aceasta afectiune, crescand circulatia sanguina la suprafata pielii. Dintre acestia fac parte:

alimente sau bauturi fierbinti;
alimente picante;
alcool;
temperaturi extreme;
expunerea la soare;
stresul sau furia;
exercitiile fizice intense;
baile fierbinti, sauna;
corticosteroizii;
medicamente care provoaca dilatarea vaselor de sange.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 24 Apr 2009, 00:34
    Sauna faciala

    Buna! Eu contra acneei folosesc o sauna faciala. Este foarte buna, prin intermediul aburilor, te ajuta sa iti cureti in profunzime tenul si sa scapi astfel de acnee si de puncte negre. Sauna faciala are rolul de a deschide porii blocati, de a rehidrata pielea fetei, de a stimula circulatia sangvina si de a indeparta celulele moarte. Eu folosesc de ceva vreme si da rezultate. Daca va intereseaza, o gasiti aici: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Sauna-faciala-LAICA-BF2062 Comanda se face online, iar livrarea in maxim 2 zile. Multa sanatate

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod