Rozaceea sau acneea adultului

Optiuni de tratament "Rozaceea persista ani, dar de obicei raspunde bine la tratament," declara dr. Clatici. In stadiul 1 se pot aplica local geluri cu Metronidazol sau Eritromicina. Este recomandata fotoprotectia si evitare factorilor declansatori. In stadiul 2 si 3 sunt recomandate si antibioticele.

Atentie! "Aplicare de creme dermatocorticoide este absolut contraindicata in rozacee! (poate agrava acneea)," avertizeaza specialistul.

O alta metoda de tratament foarte eficienta este laserterapia (determina reducerea semnificativa a eritemului si disparitia telangiectaziilor).
 
"Trebuie evitata expunerea la soare (soarele agraveaza eruptia). Este recomandat sa se foloseasca cremele cu fotoprotectie," recomanda dermatologul.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 24 Apr 2009, 00:34
    Sauna faciala

    Buna! Eu contra acneei folosesc o sauna faciala. Este foarte buna, prin intermediul aburilor, te ajuta sa iti cureti in profunzime tenul si sa scapi astfel de acnee si de puncte negre. Sauna faciala are rolul de a deschide porii blocati, de a rehidrata pielea fetei, de a stimula circulatia sangvina si de a indeparta celulele moarte. Eu folosesc de ceva vreme si da rezultate. Daca va intereseaza, o gasiti aici: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Sauna-faciala-LAICA-BF2062 Comanda se face online, iar livrarea in maxim 2 zile. Multa sanatate

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod