Apa cu lamaie

Ce se întâmplă dacă bei apă cu lămâie în fiecare dimineaţă?

Este atât de simplu să urmezi acest ritual şi are foarte multe beneficii pentru sănătate. Descoperă de ce e bine să bei apă cu lămâie în fiecare dimineaţă!
Obiceiul de a consuma în fiecare dimineaţă apă cu lămâie este un ritual simplu şi un prim pas pentru a-ţi păstra sănătatea. Potrivit specialiştilor, consumul zilnic de apă cu lămâie are un efect benefic asupra digestiei, favorizează eliminarea excesului de mucus care se formează peste noapte şi stimulează arderea grăsimilor. Şi acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care se întâmplă dacă bei apă cu lămâie în fiecare dimineaţă.

Este un ritual simplu pentru care nu ai nevoie de mai mult de cinci minute.
Stoarce o jumătate de lămâie şi toarnă sucul într-un pahar cu apă la temperatura camerei sau călduţă. Această băutură consumată pe stomacul gol, în fiecare dimineaţă, aduce multiple beneficii pentru sănătate. Iată de ce este bine să bei apă cu lămâie în fiecare dimineaţă:


Are un efect alcalin


Apa cu lămâie ajută la regenerarea ţesuturilor, deoarece are un rol antiinflamator în corp, protejându-l de boli grave.


Îmbunătăţeşte digestia


Potrivit specialiştilor, zeama de lămâie are o structură similară cu sucurile gastrice şi ajută la o eliminare eficientă a toxinelor care se adună în tractul digestiv. Te ajută să mergi la baie dimineaţa, hidratează colonul, stimulează producţia bilei şi previne constipaţia.


Menţine elasticitatea pielii


Lămâile sunt o sursă bună de antioxidanţi care au rolul de a împiedica îmbătrânirea prematură a pielii. Datorită conţinutului bogat în vitamina C şi antioxidanţi, lămâile previn formarea ridurilor şi conferă un aspect luminos tenului.


Te ajută la slăbit


Dacă bei apă cu lămâie în fiecare dimineaţă vei rezista mai uşor în faţa tentaţiilor culinare şi vei avea un metabolism accelerat. Acest lucru te ajută să slăbeşti mai uşor şi să arzi mai multe grăsimi.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oarecare pe 23 Aug 2016, 17:43
    serios ?

    efectul "puternic alcalin" poate fi produs de acidul citric ?

    3
    2

  • jon pe 22 Aug 2016, 22:03
    ok dar...

    frumos si adevarat dar de unde luam lamaile bune si naturale, fara chimicale? asta e intrebarea...

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod