RESERVED deschide magazine în patru noi destinații de shopping

În săptămânile ce urmează, Reserved va deschide 4 noi magazine pentru toți iubitorii de fashion din România. Astfel, brandul Reserved, disponibil în 10 țări din Europa, va ajunge la un total de 12 magazine în România.

Cele patru noi destinații Reserved sunt: Militari Shopping deschis în București începând cu 20 august, Shopping City Timișoara începând cu 25 august, Park Lake deschis în București începând cu data de 1 septembrie, City Park deschis în Constanța pe data de 13 septembrie.

În plus, cele patru noi magazine Reserved îți vor oferi o nouă experiență de shopping alături de consultanții de stil Reserved.

De fiecare data când vii la cumpărături într-unul dintre noile magazine, te poți baza pe echipa Reserved, antrenată de stiliștii R&D Project - Roxana Voloșeniuc și Domnica Mărgescu, ELLE România, pentru sfaturi de stil care să ți se potrivească perfect într-o sesiune de shopping ce îți va îmbogăți garderoba.

În fiecare dintre cele patru noi magazine Reserved vei găsi toate liniile și colecțiile deja cunoscute: Women – Office, Street Fashion, Young; Men – City, Casual, Young și Kids, pentru ca tu să poți explora și descoperi noi moduri de a-ți exprima stilul de fiecare data când vizitezi magazinele Reserved.

Găsește-ți inspirația pentru garderoba de toamnă în noile magazine Reserved din Militari Shopping București, Park Lake București, Timișoara Shopping City și City Park Constanța.

Reserved întâmpină noul sezon cu o serie de trenduri creative, versatile, funky și super purtabile. Accentele de grunge romantic, normcore și preppy relaxat alcătuiesc ținute confortabile, dar în același timp sexy, perfecte pentru a fi purtate întreaga zi.

Linia Street îmbrățișează stilul casual chic în aceast sezon, cu noi tăieturi, o nouă paletă de culori stinse și o întreagă serie de piese clasice într-o interpretare ultra feminină a trendului normcore.

Linia Modern aduce minimalismul sofisticat în peisaj, printr-o interpretare a stilului preppy cu un look modest, simplu și elegant, creat pentru a încuraja amprenta creativă a purtătoarei. În același timp, linia Modern Man este despre a îmbina funcționalitatea cu materiale prețioase și soluții ingenioase de design. Indiferent de piesele pe care le alegi, cu linia Modern Man nu prea ai cum să greșești, vei obține un look complet, armonios și stylish. Cele mai trendy accente ale liniei Modern de toamnă sunt jacheta multicoloră și paltonul camel.

Acestea sunt doar câteva dintre trendurile și stilurile pe care le vei găsi în acest sezon în magazinele Reserved. Vizitează unul dintre cele patru noi magazine și dă un refresh garderobei tale de toamnă cu ajutorul consultanților de stil Reserved.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod