Trei pași pe care să îi urmezi dacă simți că deja ai ratat rezoluțiile pentru noul an

Ai început să-ți urmezi scopurile și planurile pe care ți le-ai făcut pentru acest nou an? Sau simți că te-ai îndepărtat deja de promisiunile pe care ți le-ai făcut ție însăți?
Cei mai multi dintre noi ne facem planuri marete la fiecare inceput de an. Din pacate, dupa numai o luna sau chiar mai putin ne simtim descurajati si suntem dezamagiti ca nu am reusit sa ne tinem de promisiunea pe care am facut-o fata de noi insine.

Sentimentul de esec si critica fata de propria persoana sunt accentuate de aceste rezolutii pe care nu le respectam. Dar sa fii aspra cu tine insati nu te ajuta cu nimic si nu este o strategie buna. Tot ce faci este sa-ti blochezi si mai mult evolutia si dezvoltarea.

Psihoterapeutul Kristine Ovsepian a dezvaluit pentru yourtango.com trei pasi simpli pe care ii poti urma pentru a reveni la telurile pe care ti le-ai stabilit pentru acest an.
Iata ce sa incerci:

Accepta pasii mici


Aceasta prima etapa este deosebit de importanta. Daca scopul tau era sa schimbi un comportament anul acesta, dar ai reusit sa o faci numai pentru o saptamana, rasplateste-te pentru aceasta mica reusita si fii blanda cu tine. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod