Presiunea de a răspunde cât mai repede la mesaje: De ce este nocivă și cum poți scăpa de ea

Tocmai ai constatat că una dintre prietenele tale ți-a scris în urmă cu două ore. Nu ai văzut mesajul sau ai fost ocupată, însă acum te simți groaznic pentru că nu i-ai răspuns imediat.

Cum să trăiești viața pe care ți-o dorești – Fericirea e la 3 pași distanță

Adevarata fericire pornește din interior. Tu ești singura persoană responsabilă pentru tot ceea ce ai în viața ta. Doar tu deții puterea interioară de a trai viața pe care ți-o dorești.

Cum să detectezi un mincinos cu o singură întrebare. Tehnica dezvoltată de specialiști

Este enervant să suspectezi că ești mințită în față, dar fără să ai vreo dovadă. Din fericire, există o modalitate simplă de a recunoște un mincinos în numai câteva secunde, cu o singură întrebare.

10 reguli de etichetă moderne pe care oricine ar trebui să le știe

Trăim într-o lume complet diferită de cea a părinților sau bunicilor noștri, astfel că și regulile de etichetă pe care ar trebui să le respectăm s-au schimbat. De exemplu, știai că nu este politicos să ții ochelarii de soare la ochi atunci când vorbești cu cineva? Iată câteva reguli pe care să le respecți:

8 trăsături de personalitate pe care oamenii le urăsc cel mai mult

Sunt unele lucruri care ne fac să evităm anumite persoane. Este vorba despre acele comportamente sau trăsături de personalitate pe care oamenii le urăsc la ceilalți.

Vineri 13: Ce nu trebuie să faci ca să nu ai ghinion

Astăzi este vineri 13 și cu toții știm că asta înseamnă ghinion!

3 lucruri surprinzătoare pe care le poţi face în timpul liber pentru a trăi mai mult

Contează foarte mult ce faci cu timpul tău liber!

S-a ajuns prea departe! 10 ilustraţii despre oameni şi viaţă care îţi vor lăsa un gust amar

Lumea în care trăim nu este perfectă şi există numeroase lucruri care ar trebui schimbate!

7 semne care îți arată că cineva se folosește de tine

Să te simți folosit este un sentiment foarte neplăcut. Este o situație care poate apărea în cuplu, în relația cu familia, rudele, prietenii sau colegii.

9 întrebări psihologice care te ajută să cunoști mai bine orice persoană

Discuțiile filosofice apropie oamenii și în același timp le dezvăluie adevărata personalitate, propriile valori, temeri și dorințe, dar și atitudinea asupra vieții.

8 mituri despre depresie pe care nu ar trebui să le crezi

Surprinzător sau nu, România este țara cu cele mai puține persoane din Uniunea Europeană care suferă de depresie cronică (1,5%), potrivit raportului Eurostat.

5 lucruri despre viaţa ta personală pe care ar trebui să le ţii doar pentru tine

Mulţi dintre noi avem obiceiul de a le da prea multe informaţii oamenilor care nu merită.

6 efecte psihologice negative ale Instagram, potrivit unui psiholog

Chiar dacă rețeaua Facebook scade din popularitate în rândul tinerilor, “sora” lui mai mică, Instagram, ia avânt și într-o perioadă scurtă de timp va depăși numărul de utilizatori ai Facebook.

11 semne că o persoană din viața ta este malefică

Deși în general se consideră că fiecare persoană are o parte bună, există și excepții. Un mix de trăsături specifice care seamănă cu apatia, inteligența deosebită și autopromovarea îți vor arăta că în fața ta se află de fapt o persoană malefică de care trebuie să te ferești.

Ce efecte negative au selfie-urile. Explicațiile psihologului

Cu toate că fenomenul Facebook scade în popularitate în detrimentul surorii lui mai mici Instagram, fenomenul selfie crește exponențial și nu dă semne că ar scădea în intensitate.

Dezvoltarea personală, un trend înțeles greșit. 3 riscuri explicate de psiholog

Dezvoltarea personală a devenit o formulă "la modă" și care, prin repetiție și utilizare, uneori forțată pentru anumite contexte, tinde să-și ducă sensul în derizoriu.

5 metode pentru a observa amabilitatea falsă

Uneori persoanele toxice din viața ta îți pot da impresia că sunt foarte interesate de bunăstarea și fericirea ta, dar realitatea este cu totul alta. Află cum poți ști dacă amabilitatea lor este falsă ori reală.

4 trucuri ale persoanelor narcisiste pentru a fi mereu în centrul atenţiei

Narcisiştii trebuie întotdeauna să fie în centrul atenţiei. Ei se laudă şi spun poveşti exagerate doar pentru a fi în prim-plan.

13 lucruri pe care orice persoană trebuie să le înveţe până la vârsta de 30 de ani

Viaţa abia începe după 30 de ani. Atunci suntem maturi şi ne dăm seama care sunt aspiraţiile şi dorinţele noastre adevărate.

10 lucruri la care trebuie să renunţi pentru a fi cu adevărat fericită

Cu toţii avem zile proaste, chiar dacă nu există niciun motiv evident.