10 lucruri pentru care nu trebuie să ne zgârcim. Merită toți banii!

Unora le place să economisească bani, este un fapt binecunoscut. Dar, acest tip de comportament nu este întotdeauna profitabil sau benefic.
Uneori, se obține doar un profit pe termen scurt și poate fi dăunător pentru sănătate și calitatea vieții pe termen lung. Nu degeaba oamenii spun că "Mai ieftin înseamnă mai scump, de fapt"!

10 lucruri pentru care nu trebuie să ne zgârcim:


Lenjerie de bună calitate


Lucrurile pe care le purtăm sub haine trebuie alese la fel de atent ca blugii sau rochiile.

Ar trebui să te simți confortabil purtând lenjerie intimă și nu ar trebui să-ți provoace nici cel mai mic disconfort.

Țesătura artificială, o mulțime de materiale sintetice și dantela ieftină pot provoca iritații ale pielii, roșeață și mâncărime.

Mai mult decât atât, un  sutien de proastă calitate își pierde forma mai repede și încetează să-și îndeplinească funcția: de a susține sânii. De asemenea, poate îngreuna respirația și poate perturba circulația sângelui, toate acestea putând afecta negativ sănătatea.

În plus, aspectul tău poate avea un efect negativ și de la lenjeria ieftină. Dacă porți haine strâmte, lenjeria nu ar trebui să fie vizibilă. Seturile de lenjerie intimă fără cusături pot îndeplini această funcție perfect.

Căști fără fir


Este destul de dificil să supraviețuiești într-un oraș mare și modern fără căști.

Multora le place să asculte muzică și podcasturi literalmente peste tot, fie că este vorba de metrou, pe stradă, la sală etc.

Cu toate acestea, principalul dezavantaj al căștile este că firele lor constant încurcate se agață de orice.


Din fericire, astăzi poți evita orice fel de bătaie de cap prin simpla cumpărare a unor căști wireless bune.

Această achiziție va fi apreciată în special de cei cărora le place să facă sport, antrenamentul va fi mai confortabil de acum înainte.

Pantofi scumpi


Încălțămintea trebuie să fie confortabilă, altfel calitatea vieții scade.

Și nu este doar din cauza oboselii piciorului și a calusurilor, ci și din cauza faptului că întreg corpul este forțat să distribuie greutatea, astfel încât să-ți poți menține echilibrul atunci când piciorul este într-o poziție greșită.

Ca rezultat, o persoană poate ajunge să aibă probleme cu articulațiile și coloana vertebrală.

Pantofii și cizmele scumpe, la rândul lor, sunt de obicei fabricate din materiale de bună calitate și țin cont de caracteristicile anatomice ale unei persoane. Talpa lor este concepută pentru a ne face să ne simțim cât mai confortabil posibil.

Pe lângă asta, mulți oameni acordă atenție pantofilor atunci când întâlnesc o persoană nouă. Prin urmare, după ce ai cheltuit ceva mai mulți bani, poți crea impresia unei persoane serioase și de succes.

Antrenamentul sub supravegherea unui trainer


Mulți oameni consideră că antrenamentul sub supravegherea unui trainer nu este necesar, însă, în multe cazuri, ajutorul unui antrenor este esențial.

În primul rând, dacă ești novice în sport sau în exerciții fizice, va fi mai bine dacă un expert îți arată tehnicile potrivite pentru performanță.
Se referă nu numai la siguranță, ci și la eficiența antrenamentului.

În al doilea rând, unii oameni au nevoie de o persoană care să-i motiveze să meargă la sală și să execute exercițiile la nivel optim.

În al treilea rând, un expert poate pregăti un plan detaliat de antrenament creat special pentru tine, în funcție de obiectivul tău. Unii oameni vor să slăbească, alții vor să-și crească masa musculară, iar alții vor să devină mai puternici și să-și crească rezistența.

În același timp, nu este necesar să ai un antrenament individual în mod regulat. Poți începe cu 4-5 sesiuni de antrenament cu un trainer și apoi poți apela la el după cum este necesar.

Epilare cu laser


Desigur, dacă ai posibilitatea de a-ți îndepărta ușor părul cu aparatele de ras și nu te deranjează să faci asta la fiecare 3-4 zile sau nu simți durerea de la procedurile cu ceară, poți uita de tratamentele cu laser.

Cu toate acestea, epilarea cu laser este considerată a fi cea mai eficientă și nedureroasă modalitate de a  scăpa de părul nedorit o dată și totdeauna.

Dar, asigură-te să consulți un specialist și ia în considerare fiecare etapă a procesului.

Mașina de spălat vase


Mașina de spălat vase este o modalitate bună de a  economisi nu numai timp și nervi, ci și bani.

S-a calculat că o mașină de spălat vase folosește aproximativ 10-15 litri de apă într-un ciclu complet, în timp ce spălarea manuală a vaselor necesită aproximativ 30 de litri.


Mai mult, mașina de spălat vase va spăla mai bine vasele și chiar le va dezinfecta dacă alegi modul de spălare cu apă fierbinte. Este ideal în special pentru familiile cu mai mulți copii.

Periuțe de dinți electrice sau irigatoare


Pentru a reduce numărul de vizite la dentist, trebuie să îți protejezi dinții și să ai grijă de ei.

O periuță de dinți electrică sau un irigator de bună calitate te vor ajuta în acest sens.

O periuță de dinți obișnuită îți poate curăța bine cavitatea bucală cu aproximativ 200 de mișcări pe minut, dar viteza unei perii electrice poate oferi mii de rotații.

Irigatorul va fi util celor care doresc să scape de placa bacteriană acasă, deoarece acest dispozitiv va îndepărta toate resturile alimentare folosind un jet de apă puternic și îți poate masa gingiile.

Cursuri de limbi străine online


Autodezvoltarea și dobândirea de noi cunoștințe este întotdeauna un lucru bun.

În zilele noastre, există multe cărți pentru studiu individual care permit oamenilor să învețe o nouă limbă rapid și ușor.

Cu toate acestea, studiul autodidact nu dă întotdeauna rezultate mai bune decât lecțiile online cu un profesor atunci când vine vorba de învățarea limbilor străine.

Acest lucru se datorează faptului că programele stricte disciplinează mult mai bine decât oportunitatea de a avea o lecție oricând și oriunde te simți confortabil. Învățarea unei limbi necesită o strategie.

În plus, un profesor poate crea întotdeauna un program unic bazat pe obiectivele tale specifice, subliniind greșelile tale de pronunție și ajutându-te să exersezi prin dialog.

Saltea ortopedică


Somnul bun este o garanție a sănătății și a bunăstării, motiv pentru care este atât de important să ai grijă de confortul tău în timp ce dormi.

Saltelele incomode, de proasta calitate, pot cauza multe probleme.


Într-o perspectivă pe termen scurt, poate duce la înrăutățirea calității somnului. Ca urmare, nu vei dormi suficient și vei obosi mai repede, ceea ce îți va diminua puterea de concentrare asupra lucrurilor.

Dar, lucrurile s-ar putea înrăutăți pe termen lung. O saltea proastă poate duce la probleme grave ale coloanei vertebrale.

Balansoar pentru nou-născut


În zilele noastre, există o mulțime de dispozitive care pot ușura viața tinerilor părinți.

Unele dintre ele necesită investiții semnificative, dar merită.

De exemplu, un leagăn special pentru bebeluși cu un scaun reglabil le poate oferi părinților mai multă libertate de acțiune.

Nu va mai trebui să îți legeni copilul în brațe, deoarece scaunul special are această funcție.



Sursă: brightside
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod