Ghiceşte-ţi viitorul: 3 secrete din palma ta

Palmele noastre sunt o hartă care ne poate dezvălui multe caracteristici mai mult sau mai puţin vizibile, calităţile pe care le avem şi chiar anumite evenimente marcante din viaţa noastră.
Palmele noastre sunt o hartă care ne poate dezvălui multe caracteristici mai mult sau mai puţin vizibile, calităţile pe care le avem şi chiar anumite evenimente marcante din viaţa noastră. Ghicitul se face analizând pakma stângă.

Ca orice hartă, avem câteva linii principale (ca nişte autostrăzi), şi altele mai mult sau mai puţin marcate (drumuri laterale), care pot fi chiar absente din unele palme.


Linia vieţii


  • O linie a vieţii lungă, bine conturată şi fără întreruperi denotă o sănătate bună şi o vitalitate puternică. Ai o personalitate puternică creată de-a lungul timpului, ceea ce nu înseamnă că ai avut o viaţă lipsită de probleme, însă ai reuşit să lupţi şi să ţii piept tuturor provocărilor şi greutăţilor. Preferi să faci lucrurile temeinic, îţi place stabilitatea şi simţi nevoia de siguranţă.
  • O linie a vieţii scurtă dar bine marcată înseamnă că îţi place neprevăzutul, eşti o fire veselă, sociabilă, imprevizibilă, schimbătoare, uneori impulsivă. Îţi plac lucrurile extravagante, surprizele şi noul, adori petrecerile, călătoriile şi distracţia.
  • O linie lungă dar mai puţin vizibilă predispune la un sistem imunitar mai slab şi la îmbolnăviri destul de frecvente. Deşi îţi place compania celorlalţi, eşti foarte selectivă în a-ţi alege prietenii şi persoanele în care să ai încredere. De multe ori ţi-e greu să finalizezi o activitate, te decizi greu, dar ai un farmec deosebit care te face foarte atractivă pentru sexul opus.

Linia capului


  • Când linia capului este scurtă, gândirea ta este foarte practică şi puţin rigidă atunci când vine vorba să accepţi ideile celorlalţi. Eşti geloasă şi posesivă, chiar dacă nu o arăţi întotdeauna. Încerci să disociezi întotdeauna sentimentele de raţiune şi preferi siguranţa, unei relaţii pasionale.
  • Dacă este lungă, ai o mare capacitate de a analiza lucrurile, ai multă imaginaţie, o memorie de invidiat şi eşti o persoană flexibilă, cu o intuiţie ascuţită, căreia îi este uşor să se pună în locul celorlalţi. Linia capului unită cu cea a vieţii denotă o sensibilitate emoţională deosebită.

Linia inimii


  • Scurtă, preferi o relaţie de iubire stabilă, armonioasă şi de lungă durată. Eşti echilibrată din punct de vedere emoţional, generoasă, oricând dispusă să-i ajuţi pe ceilalţi.
  • Dacă are una sau mai multe întreruperi, eşti destul de nestatornică în dragoste, pentru că din cauza impulsivităţii tale ajungi deseori în situaţia de a încheia brusc o relaţie. Cu toate acestea, acorzi o mare importanţă dragostei şi relaţiilor, însă îţi trebuie ceva mai mult tact şi înţelegere.
  • Dacă linia inimii este lungă, vizibilă şi fără întreruperi, înseamnă că eşti o persoană fidelă, dedicată partenerului, care pune mare preţ pe loialitate şi respect reciproc. Pentru tine dragostea nu e o joacă şi ceri aceeaşi implicare şi pasiune şi de la partenerul de cuplu. Cu cât linia inimii este mai curbată spre podul palmei, cu atât îţi va fi mai greu să-ţi găseşti sufletul pereche.
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 26 Sep 2012, 11:26
    oare o fi adevarat acest viitor

    oare o fi adevarat acest viitor

    5
    2

  • ruxandra123 pe 28 Aug 2012, 23:22
    oare-o-sa-ma-observema

    sper-sa-observe-il-cheama-vlad-e-cel-mai-dragut-baiat-din-lume-ma-m-sarutat-cu-el-dar-nu-cred-ca-a-fost0ceva-pentru-el

    5
    0

  • loredana pe 8 Feb 2012, 20:09
    oare o sa ma combin cu florin

    com putem noi sa ghicim in palma

    2
    2

  • loredana pe 8 Feb 2012, 20:09
    oare o sa ma combin cu florin

    com putem noi sa ghicim in palma

    1
    2

  • gaby pe 20 Oct 2011, 19:27
    HARTA MAINII

    LINIILE SUNT CELE 3 LINII PARALELE DIN PALMA .LINIA VIETII ESTE CEA CARE PORNESTE DE LA BAZA PALMEI CA O PARANTEZA A DEGETULUI MARE LINIA CAPULUI E CEA DIN MIJLOC CARE DUCE SPRE DEGETUL ARATATOR IAR LINIA INIMII E CEA CA O PARANTEZA A DEGETULUI MIC SPER CA AM FOST DE AJUTOR

    6
    0

  • Simona pe 12 Dec 2010, 18:42
    Buna

    Puteti cauta pe google care sunt ele, mai exact cum sunt pozitionate!

    2
    3

  • THUNA pe 12 Dec 2010, 17:56
    lamuriti-ne mai bine

    Si eu as fi vrut sa stiu care sunt aceste linii daca tot ne putem ghici singuri in palma,trebuia sa dati o harta cu o palma.....poate data viitoare

    5
    1

  • ksiu6ka pe 12 Dec 2010, 17:45
    !!!

    incredibil cit e de adevarat!!! ultima propozitie din linia inimii nu prea ma bucurat! insa Articolul e ffoarte bun~!!!

    0
    3

  • mqnu pe 12 Dec 2010, 14:20
    ...

    scz...stiu care sunt liniile;)...cea a capului este cea de unde porneste si linia vietii,sunt unite uneori,porneste din stanga linia capului,iar linia inimii din dreapta.;)

    2
    1

  • mqnu pe 12 Dec 2010, 14:17
    ?

    asa e,lipseste harta mainii,iar cele spuse in articol sunt corecte dar care e linia inimii si a capului,cea a vietii o stiu,este cea de jos care coboara spre incheietura mainii.Am mai citit un articol despre asa ceva dar pe un alt site,era foarte detaliat.

    2
    0

  • fetitza12 pe 12 Dec 2010, 12:48
    care sunt?

    ai dreptate andreea, articolul e bine facut, dar de unde stim noi care sunt aceste linii? Ca avem o groaza de linii si cute in palme :D

    2
    1

  • andreea pe 12 Dec 2010, 11:43
    ce e mai important lipseste

    da bine...interesant articol, dar care e linia inimii, capului, vietii? cum o putem noi identifica in palma?

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod