5 semne prin care-ţi dai seama că ţi s-au făcut farmece

Facebook Twitter gplus Comenteaza
5 semne prin care-ţi dai seama că ţi s-au făcut farmece
Farmecele şi vrăjile există şi se fac. Chiar dacă ştim că nu este bine pentru că prin ele încălcăm liberul arbitru al celui asupra cărora sunt făcute, sau o facem din invidie, din răzbunare, din disperare, uneori, sau unele dintre noi, ajung să recurgă la ele ca ultimă metodă pentru a-şi atinge scopul. Există nenumărate formule şi ritualuri, dar chiar dacă pe moment funcţionează, este interesant, şi trist în acelaşi timp, să observi toate urmările (atât asupra celui care le face, cât şi asupra celui căruia îi sunt făcute). Unii spun că dacă nu crezi în ele, nu se leagă de tine şi se întorc asupra celui de la care au pornit, alţii spun că, deşi nu credeau în aşa ceva, şi-au schimbat complet punctul de vedere în urma unei experienţe personale neplăcute de acest gen. Crezi sau nu, în cazul în care bănuieşti ceva, te poţi duce la un preot cu har care ar putea sa-ţi spună sau te poţi ghida după unele semne.

1. Vrei să faci un copil şi nu poţi


Îţi doreşti de multă vreme un copil, doctorii spun că din punct de vedere fizic nici tu, nici partenerul nu aveţi probleme şi totuşi, nu reuşeşti să rămâi însărcinată. Încercaţi diferite tratamente, dar nimic nu merge.

2. Ai o stare generală proastă


De ceva vreme te simţi apatică, te cuprind deseori stări de depresie sau ai ameţeli sau leşinuri repetate. Starea sănătăţii tale se agreavează pe zi ce trece, iar la analize afli brusc că suferi de o boală gravă. Slăbeşti brusc foarte mult, fără să faci ceva anume pentru asta.

3. Nu reuşeşti să te angajezi sau ai probleme la serviciu apărute din senin


Vrei să te angajezi dar de fiecare dată, deşi ţi-ai trimis CV-ul peste tot şi mergi mereu la interviuri, fie nu ţi se răspunde, fie în ultimul moment intervine ceva şi îţi scapă postul printre degete.
Dacă ai deja un loc de muncă, relaţiile cu şeful şi colegii sunt tot mai tensionate iar tu nu mai reuşeşti să-ţi îndeplineşti sarcinile ca înainte.

4. Nu reuşeşti să-ţi găseşti un partener de viaţă


Deşi îţi doreşti şi practic faci tot ce este posibil ca să-ţi găseşti un partener de viaţă sau să legalizezi relaţia pe care deja o ai, ai tot timpul ghinion şi fie nu apare nimeni în viaţa ta, fie rămâi singură de fiecare dată.

5. Nu reuşeşti să te stabilizezi din punct de vedere financiar


Banii parcă ţi se scurg printre degete, nu mai reuşeşti să câştigi ca înainte, ai pierderi financiare neaşteptate, închei afaceri şi contracte în dezavantajul tău, eşti furat sau înşelat, îţi faci din ce în ce mai multe datorii iar lipsa banilor se simte din ce în ce mai acut. Există farmece care pot atinge doar un domeniu din viaţa ta sau generale care pot să-ţi dea întreaga existenţă peste cap, de parcă nimic nu ţi se mai leagă.

Cu cât este mai complex, cu atât mai greu este să te eliberezi de el. Unele farmece şi legături pot fi transmise şi urmaşilor, de aceea, este bine să scapi de ele imediat ce le descoperi. Cel mai  recomandat lucru este să mergi la biserică (la Zlătari în Bucureşti, de exemplu), 9 vineri la rând, ori mergi la un preot sau un călugăr la care să te spovedeşti şi care poate să-ţi dea îndrumările potrivite. Orice problemă are o soluţie şi orice legătură poate fi dezlegată, păstrează-ţi credinţa.
 

Comentariile 1-50 din 127

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • MGabriela779 pe 23 Nov 2015, 14:58
  farmece vraji descantece

  Am trecut printr-o situatie grava.Cineva m-a ajutat sa scap de aceste probleme mailul meu maringabriela@yahoo.com

  0
  0

 • ionut pe 3 Nov 2015, 14:01
  te pot ajuta

  pentru tine lili.stiu pe cineva care te poate ajuta.imi las mailu leuionutalex@yahoo.com.sa imi scrii ca sa vorbim

  0
  0

 • Lili pe 2 Nov 2015, 12:26
  farmece

  am o vecina care de 5 ani imi aduce doar miercure si vinerea ulei,malai,sau paine pana acum nu credeam dar de cand imi aduce imi merge foarte rau si ultima oara am intrebato de ce imi tot aduce mia spus ca nu e treaba mea sa fac mancare cu uleiul si imi va spune ea mai tarziu

  0
  0

 • Andreea pe 21 Iul 2015, 18:22
  Clarvazatoarea buna,nu minciunile astea

  Va lasa nr clarvazatoarei la care apelez eu,doaman Ana Marinescu:07272.206.223,nu toti avem farmece,avem perioade si perioade in viata,doamna ofera si minute gratuite si va face o evaluare gratis sa vedeti daca aveti intradevar farmece,dar peste 80% nu avem farmece ne mint ca sa ne ia banii.

  0
  0

 • beautifulrich pe 8 Iul 2015, 17:38
  Ovidiu Dragos Argeseanu

  Nu am fost niciodata la dansul dar am inteles si din ce am citit pe intrnet si am auzit din meddia ca intr-adevar ajuta oamenii , in mog logic nu l-ar mai cauta atatia.

  0
  0

 • beautifulrich pe 8 Iul 2015, 17:37
  OVIDIU DRAGOS ARGESEANU

  Dupa parerea mea daca vreti intr-adevar un sfat de la un adevarat profesionist contactati-l la cabinetul dansului, este o somitate in materie si are pentru oricine sfaturi dar in primul rand iti vede aura si ti da seama de probleme. Dansul nu este un mininos. nu am fost la ghicit si nu spun ca nu cred in asa ceva, ba cred ca sunt oameni care vad viitorul foarte bine, ascunsi bine prin sate de nu d-ai de ei decat prin noroc

  0
  0

 • beautifulrich pe 7 Iul 2015, 18:27
  acatistele nu rezolva problemele

  Slujbele de liturghie duminicile , 9 slujbe de liturghie si 7 slujbe de maslu si nu se mai pune nimic pe suflet, niciodata dar trebuie sa ai mare tarie de caracter ca sa te duci in fiecare dumnica si apoi la 7 slujbe de Maslu, eu stiu treaba asta de la o doamna care il avea ca duhovnic pe marele Parinte Argatu.

  0
  0

 • beautifulrich pe 7 Iul 2015, 18:21
  nu exista rau decat daca il lasi ca sa intre in suflet

  Biserica Zlatari este o minune pentru suflete, cea mai mare liniste sufleteasca o simti daca iti afci un obicei din a spun simplu, innainte de culcare Tatal Nostru si la fel de simplu: Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma pe mine Robul tau. Amin. Restul le poti posta aici singura dupa ce te rogi zilnic. pentru dee

  0
  0

 • arabela pe 5 Iul 2015, 20:39
  pentru dee

  du-te la o biserica si pune o lumanre alba la vii pentru cine ti-a daruit candela spune: ma rog pentru ...cum o cheama sau cum il cheama, numele si ..................... si spui amin. daca ti-a facut ceva, primeste exact ce ti-a facut 40 de zile in fiecare zi cate o lumanare mica alba, sunt ieftine, le iei din orice piata.

  1
  0

 • arabela pe 5 Iul 2015, 20:34
  sutien alb

  sutien negru fara bretele inseamna moarte lasat undeva, habar nu am cum se face dar cine pune mana pe el moare. sutien alb nu inseamna nimic este o intamplare

  0
  0

 • arabela pe 5 Iul 2015, 20:32
  pentru dee

  dragostea este una, dragostea neagra este altceva mie mi s-a intamplat odata, de foarte mult timp, mi-am revenit cu biserica Zlatari, ajunsesem o umbra, am fost singura la Zlatari din intamplare, am intrat in biserica si atat mi-a placut acolo...la fel si in biserica Sf Spiridon, vis a vis, este o minune, cu florile acekea in ghivece la intrare este de vis si liniste. asta iti doresc dee, multa liniste

  0
  0

 • arabela pe 5 Iul 2015, 20:28
  pentru dee

  du-te la biserica la zlatari martea si roaga-te al Sf Ciprian, pune o iconita deasupra la moaste si poart-o zilnic in sutien, undeva aproape de tine si 14 zile seara, innainte de culcare spune Tatal Nostru la ora 20..00 fix.ganduri bune!

  0
  0

 • isabel406 pe 31 Mar 2015, 20:48
  EXISTA VRAJI

  Pt cei din constanta mergeti an comuna Viisoara la biserica preotul de acolo are mare har !Vb k dansul si va ajuta!Pt cei ce nau ce face si comenteaza pe aici aiurea amuzanduse de necazurile altora ar fi mai bn sa cautati alt sait!!Ca necazu sta la colt si nu se stie cand o sa veniti pe aici cerand ajutorul!!!

  1
  1

 • ANYTA pe 29 Mar 2015, 23:38
  NU DATI BANI PT ASA CEVA

  SANT PESRSOANE CARE AU HAR DE LA DUMNEZEU SA DESFACA ASA CEVA DAR ELE NU CER BANI!!IISUS HRISTOS CAND VINDECA SI SCOTEA DEMONII NU CEREA NIMIC AN SCHIMB!!!CEI CE AU ANTRADEVAR HAR NU CER NIMIC DACA LE DAI TU DUPA CE VEZI REZULTATE SI ESTI MULTUMIT ASTA ESTE ALTA PROBLEMA!!!SAVAAJUTE DUMNEZEU!!!

  3
  0

 • anyta pe 29 Mar 2015, 22:22
  TE POTI AJUTA SINGUR FARA AJUTORUL NIMANUI

  PENTRU CEI CARE AU FARMECE SI VRAJI NU VA LUATI DUPA LUME CA FACE SI DESFACE VA PLIMBA DIAVOLUL SI VA AMAGESTE SA AJUNGETI LA VRAJITORI SA CERETI AJUTORUL!VO SPUN DIN PROPRIA EXPERIENTA CA MAU MANCAT DE BANI FARA NICI UN REZULTAT DIN CONTRA DIAVOLUL MIA ANTINS MAI MULTE CURSE!!!....SFATUL MEU LUATIL PE DUMNEZEU AN BRATE CU TOATA FORTA SI ANCREDEREA CERETI IERTARE PT PACATE SI RUGATIVA DIN TOT SUFLETUL NU ESTE OM SA AJUNGA CU CREDINTA LA DUMNEZEU SI SA NU FIE AJUTAT CHIAR DACA DIAVOLUL TE CHINUIE SI TE FACE SA ATI PIERZI ANCREDEREA NU RENUNTA!!!EU MAM LUPTAT CU DIAVOLI SI FANTOME CREDETIMA DUMNEZEU MA SALVAT.ESTE UN RITUAL AL SF CIPRIAN,,,,LUATI O LUMANARE DE LA BISERICA SAU DACA NU AVETI ,ORICE LUMANARE ALBA VA ESTE DE FOLOS DACA O UNGETI CU MIR ESTE MAI BN,,,,CHEMATIL PE SF CIPRIAN SI OFERITII ACEASTA LUMANARE AN NUMELE TATALUI,AL FIULUI SI SF DUH SF CIPRIANE ATI OFER ACEASTA LUMINA DE LA ACEASTA LUMANARE TE ROS SA MA AJUTI SA MI SE DESFACA TOATE VRAJILE SI LEGATURILE CARE AU FOST PUSE ASUPRA NUMELUI MEU ASUPRA TRUPULUI MEU,ASUPRA SUFLETULUI SI ASUPRA SUFLETULUI AMIN APOI ZICI RUGACIUNEA SF CIPRIAN DE 9 ORI AN FIECARE ZI PANA TE CURETI COMPLET!!RUGACIUNEA SF CIPRIAN O GASITI PE NET!!MAI ESTE SI PSALMUL 91 CITIT MEREU TE PROTEJEAZA SI TE SI CURATA !!ASCULTATIMA NU VA DUCETI LA VRAJITORI CA VA FACETI MAI RAU CHIAR DACA VA AJUTA PE MOMENT RAUL IAR VINE ASUPRA VOASTRA SI VA TREZITI PLINI DE VRAJI CA NU O SA STITI CUM O SA SCAPATI.!!EU AM CHELTUIT MII DE EURO SI AM AVUT PARTE NUMAI DE RAU!!!DIAVOLUL NU SCOATE DIAVOLUL SI DUMNEZEU NUI AJUTA PE CEI CARE APELEAZA LA VRAJITORI!!!!LUATIL PE DUMNEZEU AN BRATE SINCER SI O SA VEDETI REZULTATUL!!!DOAMNE AJUTA!!!

  3
  0

 • ionut pe 30 Ian 2015, 21:27
  te pot ajuta alexandra

  salut.stiu pe cineva care il poate scapa de bautura si de aparate pe prietenul tau.iti las mailu leuionutalex@yahoo.com.sa imi scrii ca sa vorbim

  2
  0

 • Alexandra pe 30 Ian 2015, 01:23
  Exista farmece?

  Pe vremea cand aveam 16 ani un baiat s-a indragostit de mine iar eu nu il doream.S-a tinut dupa mine timp de 11 ani dupa care intr un final l-am acceptat.Isi dorea mult un copil.Dupa un an jumate am ramas gravida iar acum am o fetita de o luna si ceva.Insa iubitul meu a devenit dependent de aparate si alcool.Inainte obisnuia sa bea acasa insa acum cum bea o bere pleaca si joaca toti banii.Imi da sa ii tin banii insa dupa o bere devine o alta persoana,nu il recunosc.Imi vorbeste urat, a vrut sa ma omoare pe mine,bebelus si mama lui,m-a batut.Venind acasa beat fara nimic se punea in genunchi cerandu si iertare si spunsndu mi ca este ultima oara cand greseste.Oare cum poate un om sa se schimbe intr-o saptamana atat de mult?Aceasta este povestea mea pe scurt.Oare exista farmece?oare i-a facut cineva ceva?Eu nu prea merg la biserica insa de dragul copilului as faceo.Sa gasesc un preot dar unul cu har nu orice preot din zilele noastre.Poate stie cineva un preot bun unde as putea sa merg sa ii cer ajutorul. Va multumesc

  0
  0

 • ionut pe 19 Dec 2014, 09:23
  te pot ajuta raul

  pt tine lavita raul.stiu pe cineva care te poate ajuta raul dar trebuie sa te intorci in tara.te poate scapa de blesteme.iti las mailu meu leuionutalex@yahoo.com.sa imi scrii ca sa vorbim.

  0
  0

 • Lavita Raul pe 18 Dec 2014, 21:00
  ma poate ajuta cineva sau indruma?

  Buna Seara,nu stiu cum sa incep sau de unde sa incep...sunt nascut pe data de 2/2/1988 din zodia varsator am trait in romania pina la virstra de 18 ani dupa care am plecat in irlanda la tatal meu,el e in irlanda cu 2 frati de cand aveam 9 ani ma lasat cu mama, a divortat.inainte sa plec din irlanda in romania stand 2 ani in irlanda intr-o zii am iesit in pauza de la munca si am mers la un magazin sa imi cumpar ceva de mancat inainte sa trec strada sa intamplat ceva:am vazut o doamna pe marginea strazii cersind bani oamenilor mam apropiat si am intrebato daca vrea sa ii cumpar ceva de mancare la care ea sa ridicat brusc in picioare si a inceput sa imi spuna cate ceva din trecutul meu la care 85% era adevarat dupa care a scos un fir lung de ata la rupt in doua mia smuls un fir de par si la legat.mia spus ca nu o sa am parte de noroc,fericire sau iubire daca nu ii aduc 50 de euro pina la ora 5 seara.sincer sa va spun de atunci pina acum...eu nu am parte de nimic in viata mea,nu pot convietui cu familia mea nu vorbesc cu fratii mei de atunci cu tatal meu nu mai vorbesc de 5 ani,de la 18 ani nu imi gasesc locul.din cate mam documentat o vraja sau un blestem dureaza 7 ani.au trecut 7 ani de mult si eu tot rau ma simt si tot rau imi merge,acum sunt in spania de 11 luni am intalnit o femeie si suntem impreuna din februarie dupa 7 luni impreuna am inceput sa ne certam macar o data pe saptamana,nu gasesc de munca pe orice pun mana parca se autodistruge nu avem parte de nimic in casa.chiar nu stiu ce sa mai fac.intrebarea mea este: este adevarat ca mi sau facut farmece sau blesteme si cum pot scapa de ele?va rog mult sa ma ajutati.Multumesc

  2
  1

 • camy_adone pe 12 Oct 2014, 01:20
  vraji si minciuni

  eu am apelat din recomandare la cineva care mi-a intors prietenul dar pana c am gasit am irosit timpul cu o gramada de bani aruncati p geam la vrajitoare

  1
  1

 • laura pe 11 Oct 2014, 21:04
  pentru ajutor

  Pentru toti cei care au o dorinta foarte mare ma las aici o rugaciune care va va ajuta in indeplinirea acesteia. Este vorba despre rugaciunea Sfintei Marta . Aceasta este o rugaciune foarte puternica, care se spune in noua zile de marti la rand, avand o lumanare aprinsa si suna in felul urmator: Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele. In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implore, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta). Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale. Tatal nostru si Nascatoarea (de 3 ori). Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.AMIN!!!

  2
  0

 • ionutalex pe 21 Mai 2014, 08:53
  te pot ajuta

  salut.sunt ionut si cunosc o doamna care dezleaga farmece.este din dambovita.pt mai multe detalii mailu meu e leuionutalexandru@yahoo.com

  0
  0

 • irina pe 25 Feb 2014, 09:14
  are cineva..

  mi- a zis cineva de curand ca am vraji facute sa nu se lege banii si sa nu am parte de jumatatea mea,de o pers apropiata mie.ideea e ca nu prea stiu cine ar putea fi..acest pers. stie sa citeasca in palma si mi a zis ca a vazut de mult timp acest lucru doar ca nu a vrut sa imi zica.aseara la insistenta mea s-a uitat iarasi in palma mi-a zis lucruri care intr-adevar avea dreptate si am insistat prosteste pe o parte a palmei de care mereu se ferea.pana la urma a cedat si mi- a zis.o pers in varsta, apropiata tie ti- a facut vraji pt bani si sa nu ai parte de jum ta.adevarul este ca am simtit pe propia piele in ult perioada prob banilor.m-am despartit dupa zece ani de fostul,am cunoscut o pers minunata,care din pacate provine dintr-o alta relatie.ne iubim de 2 ani de zile,dar mereu intervine ceva care sa nu ne permita sa inaintam,in ult vreme ne certam f mult,devin depresiva..ma gandesc ca femeia care a fost cu el sau poate mama ei a facut ceva.la mama fostului nu ma pot gandi deoarece nu prea cred ca ar fi capabila dar nu e exclus.daca stie cineva ce trebuie sa fac,ce rugaciuni sa spun si unde trebuie sa merg.nu cred in vrajitoare ,deoarece numai d-zeu ne poate ajuta sa dezlegam.va multumesc.

  5
  0

 • Alin pe 17 Feb 2014, 02:47
  ...

  nu-mi vine sa cred.. ma regasesc in toate cele 5 chestii recent m-am despartit de fata cu care am stat 6 ani din motive pe care eu nu le inteleg.. deci mi-a facut ceva?

  5
  3

 • Ema pe 8 Feb 2014, 21:57
  Adevar

  singuru lucru pe care vi-l spun este sa va rugati mult la Dumnezeu , sa mergeti la biserica si sa potiti fiind ca cea mai mare putere o are Dumnezeu ( Dumezeu i-a creat pe diavoli nu diavolii pe Dumnezeu). Era o data un om foarte credinciuos si o femeie a mers la el si s-a plans ca fata ei il are pe diavolul in ea , la rugat sa il scoata din fata . Omu a mers la fata si a spus :Iesi de aici ,tiu c esti aici , -Dar unde sa ma duc , zise diavolul , -In mine uite casc gura intra in mine . Atunci diavolul a iesit din fata dar nu a putut intra in om deoarece acesta era credinciuos , diavoul s-a rusinat si a fugit... . Deci credeti in DUMNEZEU , el re puterea cea mai mare

  0
  0

 • lia pe 29 Ian 2014, 13:22
  prostii

  femeilor.fetelor nu va mai luati dupa toate prostiile doar in capul nostru exista farmece si vraji nu exista asa ceva

  9
  3

 • Mioara pe 23 Ian 2014, 18:14
  pentru Ioana care a postat in ianuarie 2014

  Draga Ioana daca poti scrie la ce preot,la ce biserica ai fost si ce rugaciuni sau carticele ti-a spus sa citesti.Multumesc munt !

  0
  2

 • ioana pe 8 Ian 2014, 11:40
  Farmace si blesteme

  Tin sa spun de la inceput ca am o relatie de 7 ani,imi doream foarte mult sa-i devin sotie doar ca nu se intampla. In urma cu 3 luni,cam in noiembrie m-am hotarat sa merg la un preot foarte bun din zona in care locuiesc,mi-a facut o slujba si mi-a dat de citit doua carticele. Au trecut 3 luni de atunci si pur si simplu m-am simtit mai bine. Mentionez ca ma casatoresc in februarie. El s-a schimbat foarte mult,il simt aproape de mine. Merita sa incercati ,multi preoti au putere!

  10
  3

 • mihai pe 31 Dec 2013, 14:49
  ma pote sfatui si pe mine cineva

  Daca ma poate ajuta si pe mine cineva sau ma poate sfatui ?.. am o mare pb si adica vb cu o fata de o data de doua ori la telefon sau ne intalnim o data de doua ori poate si a traia oara si totul se taie ca maioneza si asa fara nici o explicatie macar daca nu ii place persoanei de lanaga tine sa te sfatuiasca sa te schimbi sau sa faci ceva sa_ti dea un sfatat ce sa faci sa fi pe placul altei fete sa nu mai faci aceleas gresli daca gresesti ,si eu ca oricine vreau o familie un copil dar din pacate nu gasesc vreau sa ma insor sa/mi fac un rost in viata ,am parte numai de fete numai cu 2 .3 copii sau te fete materaliste sau din acelea (femei usoare) metionez ca nu sunt pretentios la fete(ma refer la aspectul fizic) si nici nu sunt materalis ca alti baieti pe mine ma interesaza cum gandeste persoana de langa mine ce planuri are si mai ales sufletul , daca ma poate ajuta poate sau ma poate sfatui ce sa fac cu cine sa vorbesc sa/mi trimita mesaj pe adresa de email barbu_mihaiaiu@yahoo.com sau la nr de tel 0769739766 , de preferinta in jurul olteniei Multumesc tuturor celor care ma apeleaza si vror sa ma ajute

  2
  1

 • deea pe 3 Dec 2013, 07:20
  ajutor

  am nevoie de un ajutor...sau un psiholog...vreau sa ajut o pers care nu reusese sa scape de un viciu parca cineva ceva il impinge akolo...nu as vrea sa povestesc aici...dar cred ca are facut ceva blesteme nu pot sami dau seama dar cred ca voi innebuni si eu din cauza asta si am nevoie sa vorbesc cu cineva de sfaturi...multumesc

  0
  4

 • patricia pe 8 Nov 2013, 09:30
  rugaciuni contra vrajilor partea 2 (combina cu postul), citeste pina la capat macar o data cu voce tare

  Rugaciuni impotriva fortelor de vrajitorie Confesiune: • In Numele Lui Isus Christos, Eu cred ca Cuvantul Lui Dzeu este statornic, neclintit, e vesnic , puternic si este Puterea Lui Dzeu care ma elibereaza de orice legaturi rele. • Cuvantul Lui Dzeu este chiar Dzeu vorbind, nu omul. De aceea, nimic nu este imposibil pentru mine pentru ca eu ma incred in Cuvantul Lui Dzeu in inima mea si Il marturisesc cu gura mea. • Tata Ceresc, acum cand fac aceasta marturisire, te rog sa veghezi asupra Cuvantului Tau ca sa se implineasca, pentru ca Tu esti un Dzeu credincios. Tu nu esti un om care sa minta, nici fiul omului care ar trebui sa se pocaiasca de rele. Cu atat mai mult, Tu nu rupi legamintele, si nu schimbi Cuvantul care Ti-a iesit pe gura. • Este scris, cind ma rog trebuie sa cred si voi primi ceea ce cer. Acum ca fac aceasta confesiune si intru in lupta rugaciunii,eu primesc, in acord cu Cuvantul Lui Dzeu, putere si control, pentru ca stiu ca Dzeu se va dovedi puternic in dreptul meu, pentru ca inima mea e focusata in El. • Stiu cine sunt in Isus Christos. Am fost cumparata prin Sangele Sfant a Lui Isus Christos care a fost varsat pentru mine pe crucea calvarului. Eu sunt un copil a Lui Dzeu. Sunt numita dupa Numele Lui Dzeu. Sunt rascumparata prin Sangele Lui Isus Christos. Eu cred in Puterea din Sangele Lui Isus Christos. Isus Christos a transpus viata mea din imparatia intunericului in minunata Imparatie a luminii si pacii. Acum eu apartin Imparatiei Lui Dzeu. Eu am cheile Lui Dzeu in mainile mele ca sa leg sis a desleg. Eu am autoritate sa calc in picioare serpi si naparci (scorpioni) si toata puterea celui rau. • Isus Christos, prin moartea Sa, L-a distrus pe satan care avea putere asupra mortii. Isus Christos a eliberat viata mea de sub moarte si control.. Inainte ca El sa Se inalte la cer, El mai intai a coborat in adincurile pamantului si L-a deposedat pe diavol de toata puterea ce a avut-o asupra mea. Isus Christos L-a deposedat pe satan de cheile mortii si ale iadului si mi le-a dat mie ca sa leg si sa desleg. • Prin virtutea lucrarii Lui Isus Christos pe cruce, eu am putere asupra intregii puteri a inamicului. • Isus Christos a sters toate scrierile de mina ale cerintelor impotriva mea, dindu-le la o parte si pironindu-le pe cruce. El a dezarmat domniile si puterile si le-a invins in lupta deschisa, a triumfat impotriva lor. • Eu tin in mina mea acum Victoria cistigata pentru mine de catre Salvatorul Meu Isus Christos la crucea calvarului si spun :” Sa fiti spulberate voi vrajitoarelor sip uteri ale raului, sa fiti distruse in bucati. Primiti urechi voi toate puteri ale raului din locul meu de nastere si origine, incingeti-va si sa fiti distruse in bucati, daca va sfatuiti, nu veti ajunge la nimic, daca va cintati incantatiile, nu vor avea nici un effect, pentru ca Dzeu este cu mine ca un Dzeu atotputernic si infricosator. De aceea voi va impiedicati si cadeti. Daca tabariti impotriva mea , inima mea nu se teme, pentru ca eu va distrug in Numele Lui Dzeu. Dzeu este puterea vietii mele , de cine sa-mi fie frica?. Daca ma inconjori ca albinele, eu o sa va potolesc , ca un foc de maracini. Daca iti modernizezi armele rautatii, ele nu prospera. Daca te ridici la judecata impotriva mea cu toate motivele legale, eu te condemn pentru ca asta este mostenirea mea ca serv a lui Dzeu. Eu nu voi muri, eu voi trai!!! Orice putere ce m-a condus spre captivitate, va fi ea insasi captive. Aceia care m-au facut sa sufar si m-ai oprimat sa fie dati de rusine. Dzeu lupta cu cei ce lupta cu mine. Dzeu ii va hrani pe opresori cu propria lor carne si ei vor bea sangele lor cum beau vinul dulce, pentru ca Dzeu va adduce asupra lor ziua judecatii si a distrugerii si El ii va distruge cu o dubla distrugere.” • Este scris ca Dzeu v alumina lampa mea si imi va lumina intunericul. Dar fiecare agent satanic si puterile ce ma opreseaza vor bajbai ziua asa cum bajbaie in intunericul noptii. • Este scris ca eu sunt puternica in Dzeu si in Puterea Lui Atotputernica, de aceea cer acum cind intru in lupta rugaciunii, ca Dzeu sa fie puterea mea, putere ce ma face sa alerg mai repede ca ei , sa sar peste orice obstacol, sa urmaresc si sa depasesc inamicii mei, sa imi recuperez proprietatile furate, sa ii bat pina ii fac praf, sa le resist si sa inving orice opozitii si tulburari spiritual. • Eu tin in mana mea scutul credintei pentru ca este scris ca cine e nascut din nou in Dzeu invinge lumea. Si credinta este victoria ce a invins lumea si rautatiile ei. In credinta, inamicii mei sunt toti sub talpile mele (la discretia mea) si incapabili de scapare. • Inima mea crede cu neclintire Cuvantul Lui Dzeu. Marturisesc cu gura mea , prin cuvintele rostite, asa ca sunt iertata D-ne Dzeule si toti inamicii mei condamnati. Sigilez acum aceasta confesiune a mea cu Sangele Lui Isus Christos. Amin Lupta rugaciunii ( combinatia cu postul aduce rezultate rapide) 1. Tata Ceresc , fa ca tunetul Tau sa localizeze si sa distruga tronul de vrajitori si vrajitorie casnica din casa si familia mea, in Numele Lui Isus Christos 2. Tata Ceresc , fa ca fiecare scaun de vrajitori si vrajitorie casnica din jurul meu, din casa si familia mea sa fie ars de focul Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos 3. Tata Ceresc , fa ca fiecare altar vrajitoresc facut impotriva mea, a casei si familiei mele, sa fie ars de focul Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos 4. Tata Ceresc , fa ca tunetul Tau sa spulbere fara posibilitate de refacere, fiecare fundatie de vrajitorie facute impotriva mea, a casei si familiei mele,, in Numele Lui Isus Christos 5. Tata Ceresc , fa ca fiecare cetate sau refugiu al vrajitorilor ce lucreaza impotriva mea, a casei si familiei mele sa fie distruse, in Numele Lui Isus Christos. 6. Tata Ceresc , fa ca orice loc ascuns si tinut secret al vrajitoriilor din jurul meu, din casa si familia mea, sa fie expuse focului, in Numele Lui Isus Christos. 7. Tata Ceresc , fa ca orice retea locala sau internationala de vrajitorie a vrajitoriilor casnice facute impotriva mea, a casei si familiei mele, sa fie spulberate in bucati, in Numele Lui Isus Christos 8. Tata Ceresc , fa ca orice system de comunicatie a vrajitorilor si vrajitoriilor casnice facute impotriva mea, a casei si familiei mele, sa fie desolate si frustrate, in Numele Lui Isus Christos 9. Tata Ceresc , fa ca orice transport al vrajitoriilor si vrajitoriilor facute impotriva mea, a casei si familiei mele,, sa fie consumatede focul Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos 10. Tata Ceresc , fa ca orice agent ce slujeste la altarul de vrajitorie impotriva mea, a casei si familiei mele, sa cada si sa moara, in Numele Lui Isus Christos. 11. Tata Ceresc , fa ca tunetul si focul Tau sa localizeze cetatile si tezaur-ele vrajitorilor si vrajilor casnice facute impotriva mea, a casei si familiei mele, care adapostesc binecuvantarile mele si sa le scoata afara, in Numele Lui Isus Christos 12. Tata Ceresc , fa ca orice blestem si vrajitorii care lucreaza impotriva mea, a casei si familiei mele sa fie revocate de Sangele Lui Isus Christos, in Numele Lui Isus Christos 13. Tata Ceresc ,fa ca orice decizie, juramant si legamant al vrajitorilor casnici ce ma afecteaza pe mine, casa si familia mea sa fie anulate, in Numele Lui Isus Christos 14. Distrug acum cu focul Lui Dzeu orice arma a vrajitoriei facuta impotriva mea, a casei si familiei mele, in Numele Lui Isus Christos. 15. Orice component a corpului meu plasata pe orice altar vrajitoresc sa fie ars de Focul Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos 16. Inversez orice vrajitorie inmormantata facuta impotriva mea, a casei si familiei mele, in Numele Lui Isus Christos 17. Orice capcana facuta pentru mine de vrajitori, sa incepeti sa prindeti pe proprietarii vostrii, in Numele Lui Isus Christos 18. Orice lacat vrajitoresc creat impotriva oricarui domeniu din viata mea sa arzi pina la cenusa, in Numele Lui Isus Christos 19. Tata Ceresc , fa ca cunostinta vrajitorilor casnici care sunt impotriva mea si a casei si familiei mele sa fie convertita in prostie, in Numele Lui Isus Christos 20. Tata Ceresc , fa ca rautatile inamicilor mei care lucreaza impotriva mea, a casei si familiei mele sa ii rastoarne pe ei, in Numele Lui Isus Christos. 21. Eliberez sufletul meu de orice lucrare vrajitoreasca, in Numele Lui Isus Christos 22. Tata Ceresc , fa ca orice pasare vrajitoreasca care zboara pentru mine sa cada jos si sa fie arsa pina la cenusa, in Numele Lui Isus Christos 23. Tata Ceresc , fa ca fiecare binecuvantare a mea ce a fost tranzactionata de vrajitorii casnici, sa-mi fie returnate, in Numele Lui Isus Christos 24. Tata Ceresc , fa ca fiecare binecuvantare si marturie a mea care a fost inghitita de vrajitori sau rudele lor, sa fie convertite intr-o invelitoare fierbinte a focului Lui Dzeu si sa fie vomitate, in Numele Lui Isus Christos 25. Ma eliberez de orice legatura, de orice relatie cu orice legamant vrajitoresc, in Numele Lui Isus Christos 26. Orice legamant vrajitoresc unde binecuvantarile mele sunt ascunse, sa fie arse de focul Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos. 27. (pune-ti mana pe cap si spune) Orice spirit, orice plantare, orice poluare, orice deposit si orice material din corpul meu sa fie topite de focul Lui Dzeu si scoase afara, de Sangele Lui Isus Christos. 28. Orice rau facut mie, casei si familiei mele, prin atacuri vrajitoresti, sa fie intoarse la expeditor,in Numele Lui Isus Christos. 29. Orice distrugere facuta destinului meu, destinelor membrilor familiei mele (numeste-i),prin operatiuni vrajitoresti sa fie intoarse acum la expeditor, in Numele Lui Isus Christos. 30. Orica mana de vrajitorie care planteaza semintele raului in viata mea, a casei si familiei mele prin cosmaruri (atacuri prin vise nocturne) vestejiti-va si sa ardeti pina la cenusa , in Numele Lui Isus Christos. 31. Orice obstacol si piedici vrajitoresti puse in calea miracolelor dorite si a succeselor mele si ale casei si familiei mele sa fie inlaturate de vantul de Est a Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos. 32. Fiecare incantatie, vrajuri si proiectarile facute impotriva mea si a casei si familiei mele, va leg si va intorc acum impotriva expeditorilor vostrii, in Numele Lui Isus Christos 33. Dezolez si frustrez orice comploturi, aparate, systeme si proiecte de vrajitorie desemnate sa afecteze oricare domeniu al vietii mele si a membrilor familiei mele, in Numele Lui Isus Christos. 34. Orice vrajitoari care se proiecteaza in sangele orcarui animal ca sa imi faca rau sau sa imi aduca prejudicii mie sau orcarui membru al familiei mele, sa fie prins in capcana trupului acelui animal pentru vesnicie, in Numele Lui Isus Christos. 35. Orice strop de sange al meu sau al orcarui membru al familiei mele, supt de oricare vrajitor/vrajitoare, sa fie vomitat acum, in Numele Lui Isus Christos. 36. Oricare parte a trupului meu sau al orcarui membru al familiei mele, impartite printre vrajitorii casnici sau vrajitorii de localitate, va recuperez acum, in Numele Lui Isus Christos. 37. Orice organ al trupului meu sau al orcarui membru al familiei mele, ce a fost schimbat pentru un altul defect, prin operatiuni vrajitoresti, sa fie reinlocuit acum, in Numele Lui Isus Christos. 38. Imi recuperez toate virtutiile si binecuvantarile mele si ale orcarui membru al familiei mele, impartite printre vrajitorii casnici sau vrajitorii de localitate, in Numele Lui Isus Christos. 39. Inversez efectele rele ale oricarei invocari sau citari ale spiritului meu sau a spiritului oricarui membru al familiei mele, in Numele Lui Isus Christos. 40. Imi eliberez mainile si picioarele mele si ale orcicarui membru al familiei mele, de orice legaturi sau lucrari vrajitoresti, in Numele Lui Isus Christos. 41. Tata Ceresc, fa ca Sangele Lui Isus Christos sa spele orice marcaj de indentificare vrajitoreasca pus pe mine, pe oricare membru al familiei mele si pe proprietatile noastre, in Numele Lui Isus Christos. 42. Interzic orice consolidare, re-uniune, re-adunare a vrajitorilor casnici sau ale vrajitorilor de localitati care sunt impotriva vietii mele sau al vietii oricarui membru al familiei mele , in Numele Lui Isus Christos. 43. Tata Ceresc, fa ca intregul system al vrajitorilor casnici sa fie deranjat complet pina in momentul cind vor confesa rautatile lor, in Numele Lui Isus Christos. In ceea ce priveste vrajitorii casnici si vrajitorii de localitate care sunt impotriva mea , a casei sau familiei mele: 1. Tata Ceresc, fa-I ca sa bajbaie in lumina zilei ca in intunericul greu al noptii, in Numele Lui Isus Christos. 2. Tata Ceresc, fa ca orice a lucrat vreodata pentru ei, sa inceapa sa lucreze impotriva lor, in Numele Lui Isus Christos. 3. Tata Ceresc, fa ca sa nu isi gaseasca nici macar un petec de haina sa le acopere rusinea, in Numele Lui Isus Christos. 4. Tata Ceresc, fa ca toti dintre ei care sunt cu incapatanare nepocaiti de faptele lor sa fie loviti de soare ziua si loviti de luna noaptea, in Numele Lui Isus Christos. 5. Tata Ceresc, fa ca fiecare pas ce ei il fac sa ii conduca spre marea distrugere, in Numele Lui Isus Christos. 6. Cat despre mine si familia mea, Tata Ceresc, fa ca sa fim ziditi in palmele Tale (ale Lui Dzeu), in Numele Lui Isus Christos. 7. Tata Ceresc, fa ca bunatatea si indurarea Ta sa ma copleseasca, in Numele Lui Isus Christos. 8. Fortez ca puterile de vrajitorie sa-si manince propria carne si sa-si bea propriul sange, in Numele Lui Isus Christos. 9. Fiecare fundament de vrajitorii casnice, din jurul meu, din casa mea, din familia mea, sa fie zdrobide de Stanca Anilor, de Dzeu, in Numele Lui Isus Christos. 10. Fiecare scaun de vrajitorie , primeste focul tumultos a Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos. 11. Fiecare habitat al vrajitoriilor, sa fie imprastiat spre pustiire, in Numele Lui Isus Christos. 12. Fiecare tron de vrajitoriesa fie demontat de focul Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos. 13. Fiecare cetate de vrajitorie din viata mea, sau a orcarui membru al familiei mele , sa fie atacat de divinul acid, in Numele Lui Isus Christos. 14. Tata Ceresc fa ca retelele de vrajitorie si de vrajitori sa fie spulberate definitiv, in Numele Lui Isus Christos. 15. Tata Ceresc fa ca sistemul de comunicatie al vrajitorilor sa fie distrus prin foc, in Numele Lui Isus Christos. 16. Fiecare vrajitorie si vrajitor incapatinat in nepocainta de pacate, sa fie expusi si compromisi, in Numele Lui Isus Christos. 17. Tata Ceresc fa ca locurile lor de ascundere sa fie dizolvat de focul Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos. 18. Tata Ceresc fa ca reteaua de transport a vrajitoriilor si a vrajitorilor sa fie spulberata definitiv, in Numele Lui Isus Christos. 19. Imi retrag binecuvantarile mele si ale membrilor familiei mele din orice cetate a vrajiilor si a vrajitorilor si din orice trezorerie a lor, in Numele Lui Isus Christos. 20. Tata Ceresc fa ca orice blestem vrajitoresc facut impotriva mea sau a familiei mele,sa se intoarca inapoi la expeditor, in Numele Lui Isus Christos. 21. Orice legamant de vrajitorie, sa fie topit de Sangele Lui Isus Christos, in Numele Lui Isus Christos. 22. Orice arma de vrajitorie folosita impotriva mea si a familiei mele , intoarceti-va impotriva utilizatorilor vostri, in Numele Lui Isus Christos. 23. Inversez orice vrajitorie inmormantata facuta impotriva mea sau a familiei mele,in Numele Lui Isus Christos. 24. Retrag fiecare organ al trupului meu din orice altar de vrajitorie, in Numele Lui Isus Christos.( Retrag fiecare organ al trupurilor membrilor familiei mele din orice altar de vrajitorie, in Numele Lui Isus Christos.) 25. Oricare cursa de vrajitorie, sa iti prinzi proprietarul tau, in Numele Lui Isus Christos. 26. Orice lacat de vrajitorie facut impotriva mea sau a familiei mele, sa fi ars pina la cenusa,in Numele Lui Isus Christos. 27. Eliberez sufletul meu si sufletele membrilor familiei mele de orice lucrare vrajitoreasca,in Numele Lui Isus Christos. 28. Orice distrugere facuta destinului meu sau destinelor membrilor familiei mele, prin vrajitorie, sa fie inversat, in Numele Lui Isus Christos. 29. Orice rostire si proiectie a vrajilor impotriva mea sau a familiei mele sa fie rasturnate, in Numele Lui Isus Christos. 30. Orice picatura de sange al meu sau al orcarui membru al familiei mele, inghitita de orice vrajitor/ vrajitoare sau rudele lor, sa fie vomitate acum, in Numele Lui Isus Christos. 31. Inversez efectele oricarei rostiri sau citatii a spiritului meu sau familiei mele, facute de vrajitori sau utilizate in vrajitorii, in Numele Lui Isus Christos. 32. Oricare marcaj vrajitoresc de identificare pus pe trupul meu sau al orcarui membru al familiei mele, pe proprietatile noastre, sa fiti spalate de Sangele Sfant a Lui Isus Christos, in Numele Lui Isus Christos. 33. Frustrez acum orice schimb vrajitoresc al virtutiilor mele sau ale orcarui membru al familiei mele, facut de vrajitorii casnici, in Numele Lui Isus Christos. 34. Orice, plantat in viata mea pein vraji, iesiti acum afara, in Numele Lui Isus Christos. 35. Tata Ceresc, fa ca orice pas facut de vrajitorii casnici sau vrajitoriile lor facute impotriva mea sau a membrilor familiei mele, sa ii conduca pe ei spre marea si finala distrugere, in Numele Lui Isus Christos. 36. Declar imprejurimile mele si casa mea, zona interzisa zborului pasarilor vrajitoresti, in Numele Lui Isus Christos. 37. Tai si intrerup definitive radacinile vrajitoriilor in apa sau in pamant, in Numele Lui Isus Christos. 38. Tot ce a fost depozitat in viata mea de vrajitoriile marine sau pamantesti, sa iesiti afara acum, in Numele Lui Isus Christos. 39. Orice a fost depozitat in viata mea de vrajitoriile casnice, sa iesiti afara acum, in Numele Lui Isus Christos. 40. Toate vrajurile facute de vrajitoarea casnica din viata mea, la intersectie de drumuri, ingropate cu o ruda moarta, sau de oricare tip, facute impotriva mea, sa fie anulate si fara valoare impotriva mea, sau a membrilor familiei mele, si efectul lor sa se intoarca asupra acelei vrajitoare, in Numele Lui Isus Christos. 41. Recuperez virtutiile si binecuvantarile mele si ale familiei mele de pe altarele vrajitorilor si vrajitoriilor, in Numele Lui Isus Christos 42. Acum, retrag si recuperez virtutiile si binecuvantarile mele, schimbate de vrajitoare cu ale altuia. Eu intru acum in posesia virtutiilor si binecuvantarilor mele date de Dzeu, in Numele Lui Isus Christos 43. Acum, retrag si recuperez virtutiile si binecuvantarile membrilor familiei mele schimbate de vrajitoare cu ale altuia. Ei intra acum in posesia virtutiilor si binecuvantarilor lor date de Dzeu, in Numele Lui Isus Christos 44. Toate vrajurile si lucrarile satanice facute de vrajitoarea casnica din viata mea, pe nume………, sa se intoarca asupra ei de sapte ori mai mult. Sa plateasca ea pentru faptele ei, sa aiba durere si neliniste pina in momentul cind isi va marturisi pacatele si isi va cere iertare. 45. Multumesc Tata Ceresc in Numele Lui Isus Christos pentru ascultarea rugaciunilor mele. Amin

  18
  5

 • patricia pe 8 Nov 2013, 09:28
  rugaciuni contra vrajilor partea 1 ( doar pentru cei interesati), combina cu postul

  Rugaciune efectiva: • Tatal meu cel ceresc te rog iarta-ma pentru toate pacatele mele facute cu voia sau fara de voia mea. Pacate facute cu ochii, cu urechile, cu gura, cu inima, cu fapta, cu gandul, cu atitudinea, cu tot ce l-a intristat pe D-zeu. • Tatal meu cel ceresc te rog iarta-ma pentru toate pacatele mele, pentru pacatele copiilor mei, pentru pacatele parintilor mei, pentru pacatele sotilor mei, pentru pacatele surorilor/ fratilor mei, pentru pacatele nepoatelor/nepotilor mei si iarta-i pe toti pentru rebeliunea lor impotriva lui Dzeu. • Tatal meu cel ceresc te rog iarta-ma pentru toate pacatele mele, pentru pacatele nepoatelor/nepotilor, pentru pacatele verisoarelor/verisorilor, pentru pacatele matusilor/ unchilor, pentru pacatele ginerilor/ nurorilor, pentru pacatele cumnatilor/ cumnatelor, si iarta-i pe toti pentru rebeliunea lor impotriva lui Dzeu. • Tatal meu cel ceresc te rog iarta-ma pentru toate pacatele mele, pentru pacatele casei tatalui mei, pentru pacatele casei mamei mele, ale inaintasilor si urmasilor mei, si iarta-i pe toti pentru rebeliunea lor impotriva lui Dzeu. • Tatal meu cel ceresc te rog iarta-ma pentru toate pacatele mele, pentru pacatele orasului meu si a tarii mele si iarta-i pe toti pentru rebeliunea lor impotriva lui Dzeu. • Si separa-ma de pacatele celor amintiti anterior si de orice pacat ce ar putea sa ma conecteze cu puterile intunericului. • Aplic Sangele lui Isus Christos peste trupul meu, peste mintea mea, peste sufletul meu, peste spiritul meu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Saturez fiecare membru al familiei mele cu Sangele lui Isus Christos , cu Duhul Sfant, cu Focul Duhului Sfant, cu Focul din altarul Lui D-zeu si cu Puterea Atotputernicului D-zeu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Saturez tot ce ma inconjoara ( casa mea, masina mea, proprietatile mele) cu Sangele lui Isus Christos , cu Duhul Sfant, cu Focul Duhului Sfant, cu Focul din altarul Lui D-zeu si cu Puterea Atotputernicului D-zeu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Preiau autoritatea asupra cerurilor, pamantului, apelor si asupra a tot ceea ce ele contin cu Sangele lui Isus Christos , cu Duhul Sfant, cu Focul Duhului Sfant, cu Focul din altarul Lui D-zeu si cu Puterea Atotputernicului D-zeu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Preiau autoritatea asupra cerurilor, pamantului, apelor si asupra a tot ceea ce ele contin cu Sangele lui Isus Christos , cu Duhul Sfant, cu Focul Duhului Sfant, cu Focul din altarul Lui D-zeu si cu Puterea Atotputernicului D-zeu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Saturez cerurile, pamantul, apele si tot ceea ce ele contin cu Sangele lui Isus Christos , cu Duhul Sfant, cu Focul Duhului Sfant, cu Focul din altarul Lui D-zeu si cu Puterea Atotputernicului D-zeu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Tatal meu cel ceresc te rog zideste un zid de protectie in jurul meu si in jurul fiecarui membru al familiei mele in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Leg toate puterile intunericulul care au fost desemnate impotriva mea si a familiei mele si le scot afara in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Tatal meu cel ceresc te rog trimite ingerii tai de lupta sa se lupte impotriva si sa distruga orice rezistenta, impotrivire , deranj si tulburare impotriva mea si impotriva rugaciunilor mele in Numele Lui Isus Christos, Amin. ( amintesteti in vechiul testament 1 inger a distrus 185000 demoni) • Tatal meu cel ceresc te rog sa interzici orice consolidare, orice re-grupare si orice re-adunare a puterilor intunericului impotriva mea in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Eu stau impotriva orcarei forme de deranj si tulburare, Numele Lui Isus Christos, Amin. • Orice sageti de tulburare sa prinda foc sis a se intoarca inapoi la cei care le-au trimis, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Leg orice putere a intunericului desemnata impotriva mea si a rugaciunilor mele, Numele Lui Isus Christos, Amin. • Tatal meu cel ceresc te rog sa-mi ungi limba cu uleiul sfant, cu foc, cu putere si cu ungerea lui Ilie, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Tatal meu cel ceresc te rog sa ma ungi cu ungerea de usurinta in toate, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Invelesc rugaciunile mele, pe ingerii ce transporta rugaciunile mele catre D-zeu, de asemenea raspunsurile de la D-zeu si ingerii ce le transporta catre mine cu Sangele lui Isus Christos , cu Duhul Sfant, cu Focul Duhului Sfant, cu Focul din altarul Lui D-zeu si cu Puterea Atotputernicului D-zeu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Baricadez viata mea si vietile fiecarul membru al familiei mele cu Sangele lui Isus Christos , cu Duhul Sfant, cu Focul Duhului Sfant, cu Focul din altarul Lui D-zeu si cu Puterea Atotputernicului D-zeu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Tatal meu cel ceresc te iti multumesc pentru raspunsurile positive la rugaciunile mele, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • (Rugaciunile se spun cu autoritate, agresiv, clar si raspicat. De preferat sa combini rugaciunile cu post pentru rezultate rapide)

  21
  2

 • patricia pe 8 Nov 2013, 09:24
  nu va incredeti in vrajitori, va pierdeti sufletul si apoi duhurile va ataca

  Poate ati auzit vorba ca "cui pe cui se scoate", adica scapi de vrajuri folosind magia ( alba, neagra, galbena, etc). Adevarul este ca doar "clestele scoate cuilele, si inca pe toate), adica numai Dzeu te poate elibera de vrajuri. Nu va incredeti in vrajitori sau in persoane care folosesc diverse tipuri de magii. Numai si numai Dumnezeu va poate elibera de vrajuri. Numai si numai Dumnezeu. Trebuie doar sa nu mai lasati in viata voastra pacate ( nici macar minciuna), sa tineti post si sa intrati intr-o lupta a rugaciunilor, care nu e usoara, dar cu Dzeu de partea voastra reusiti sa scapati de toate relele. daca sunteti interesati, va trimit rugaciunile ce trebuie sa le faceti, trebuie sa postiti, trebuie sa nu mai pacatuiti, sa va cereti iertare pentru pacatele facute, sa cantati cintece spre lauda lui Dumnezeu, sa dati saracilor, sa ajutati mamele singure cu copii, sa vizitati bolnavi, sa cititi BIBLIA in fiecare zi. Astea daca vreti sa fiti eliberati de vrajuri, alegerea este a voastra. Cautati motive sa nu faceti asta, inseamna ca doriti sa va balaciti in situatie. Daca vreti eliberare, actionati imediat. E spre binele vostru

  19
  2

 • mihai pe 3 Nov 2013, 01:44
  pentru dee

  era mai simplu sa vb cu mine decat sa te vaiti pe net de problemele pe care le ai ca din pacate si ale mele sunt la fel ca ale tale

  2
  2

 • Danilo pe 2 Nov 2013, 23:32
  farmece

  stie cineva pe cineva care dezleaga cununii?

  6
  2

 • cristi pe 30 Oct 2013, 20:03
  pot farmecele sa schimbe fata unui om

  sunt cristi si de la 3 ani eu cred ca am fost vrajit la trei ani eram un copil frumos dulce daca sar spune perfect dar acum am 16 ani si sunt urat sunt praf cu toate cum fac sa ma dezlantui

  2
  1

 • simona pe 23 Oct 2013, 07:33
  buna

  Buna ma numesc Simona am 28 de ani si sunt din Alba Iulia.am avut marii probleme in familie sora mea in varsta de 21 de ani a inceput sa se drogheze sa lipseasca de acasa sa le faca la aii mei parintii doar probleme eu in momentu acela eram distrusa nu am stiut la ce ce sa fac sa o pun cu picioarele pe pamant. eu am apelat la doamna Natalia din Bistrita si decand doamna natalia mia lucrat sora meaa a inceput usor usor sa se lese de acele prostii.nu am cum sa ii multumesc la doamna natalia.ii raman datoare toata viataa ca mia facut sora binee.e un psiholog extraordinar. Nr ei de tell 0753855660 o puteti contacta intre orele 10-18

  2
  1

 • adriana pe 21 Oct 2013, 18:51
  :)

  si eu am avut farmece ma bucur ca am scapat sincer, sa nu credeti ca va ajuta cineva pe bani putin cand e vorba de farmece sau blesteme pentru ca nimeni nu se implica in asa ceva pe bani putini doar cei care iau banii si nu rez nimik

  4
  1

 • Alina pe 14 Oct 2013, 13:43
  ...

  Buna..eu am 20 de ani si in prezent sunt studenta. In trecut parintii mei au avut probleme de genul..cineva le a facut farmece si le a mers fff prost..s au imbolnavit amandoi etc..acum lucrurile au luat o intorsatura buna pentru familie , am reusit sa ne stabilizam cu timpul cat de cat. Insa cu mine e in neregula..pe plan profesional deocamdata cred ca e ok, ma descurc cu jobul si facultatea..dar pe plan sentimental sunt un dezastru ca s o spun pe romaneste...Deci de 2 ani incoace nu reusesc sa am nicio relatie si am cunoscut f multi tipi.Sunt o fata frumoasa, inalta, deci atrag barbatii fara probleme dar mereu cand incerc ceva cu cineva nu tine mai mult de 2 3 saptamani !! mi s a intamplat de multe ori pana acum..si sunt o fata calculata, nu incep cu stresatul si nici nu sunt posesiva pt ca nu vreau sa sperii pe nimeni. chiar am un comportament adecvat..dar totul merge bine in primele zile si dupa parca li se ia..adica atunci cand am ajuns intr un stadiu mai avansat ma tratau ca pe un fuck friend sa spun..in genul ala degenerasera lucrurile. si parca de fiecare data cand cunosc pe cineva si am o speranta se repeta filmul asta, exact la fel, mici diferente! primele zile s apropie iar dupa se departeaza brusc ca la final sa mi dea de inteles ca mai bine ramanem prieteni cu beneficii.Si se departeaza inexplicabil..la inceput dadeam vina pe ei..ca barbatii sunt porci etc..dupa am inceput sa cred ca am eu o problema de comportament, dar nu este deloc asa. sunt o fire vesela sociabila inteligenta si stiu cum sa ma dau dupa om, de multe ori mai inchid ochii la o minciuna sau un gest nepotrivit pentru ca sa evit o posibila cearta..deci chiar sunt temperata nu e ca fug saracii baieti ca i sperii sau etc :))..Si cu timpul cand am vazut ca toate povestile sunt exact la fel mi am dat seama ca e de natura religioasa, altfel nu mi explic. Si maine daca eu cunosc un tip si incerc ceva la fel se intampla..nu e ca acum vreau sa mi cunosc soarta(asta daca am una) dar macar sa experimentez si eu o perioada..am 20 de ani cred ca e cazul..simt nevoia sa fiu iubita apreciata, sa am pe cine sa sun seara sa i spun un noapte buna si un te iubesc :)..e aiurea.. Va rog sa ma ajutati..orice sfat e bine venit.

  7
  1

 • lorena pe 12 Oct 2013, 13:37
  daca aveti nevoie de ajutor

  daca aveti nevoie de ajutor eu va pot sfatui id meu este l_lorena18 si de curand am cunoscut o persoana care m-a ajutat foarte mult, de aceea as dori sa ajut si eu la randul meu. contactati-ma va pot da detalii l_lorena18

  11
  4

 • eu2 pe 28 Aug 2013, 17:21
  farmece

  ma intereseaza adresa lui...netnavigation1 sau mai multe amanunte......?

  2
  1

 • alina pe 26 Aug 2013, 19:39
  ingrozitor

  Salut tata a plecat de acasa nu vrea sa stie de noi cred ca matusa noastra face vraji si suntem toti ingetati si financiar ne descurcam foarte greu nici nustiu ce sa mai cred

  1
  1

 • ana pe 20 Aug 2013, 17:43
  buna

  cititi la ore 12 noaptea rug sfantului ciprian si psaltirea lui david, cate 2 catisme pe zi....nu e mult, ( cu o lumanare aprinsa) tine-ti post vinerea, ac. sf marina, ac sf vasile cel mare. ac sfintilor ciprian si iustina si paraclisul, ac maici d. rugu aprins toate astea sunt pentru vraji evitati persoanele suspecte

  5
  3

 • Diana pe 8 Aug 2013, 22:15
  catre Alin din 20 iulie 2013

  te rog spune-ne si noua cine te-a ajutat. mersi!

  3
  3

 • Marian pe 8 Aug 2013, 12:30
  atentie

  vrajile si farmecele se prin din cauza pacatelor,faci o spovedanie buna si mergeti la slujbele sf.biserici si se desfac,nu alergati la tot felul de asa zise puteri oculte ca dati drepturi diavolului,mai tarziu o sa va chinuie si va pierdeti si sufletul

  3
  4

 • Mistery pe 27 Iul 2013, 23:09
  Nu mai platiti aiurea mincinosi.

  Puteti face si voi singuri ritualuri acasa,cu cele necesare.Intrati pe http://magie.blg.lt/ si copiati ritualul de care aveti nevoie si GARANTAT va va reusi.scapati ieftin si cu ceea ce v-ati dorit.http://magie.blg.lt/

  4
  3

 • Eu pe 25 Iul 2013, 21:18
  desface vraji

  pentru cei care vor, va recomand pe cineva care desface vraji, blesteme... pune scut pe viata, doar ca vb ruseste. Nu ia bani, ia doar o suma mica pentru a procura toate cele necesare pentru a va desface de rau. Dupa ce se schimba situatia - si vezi ca viata ta e altfel - atunci poti sa-i multumesti daca vrei. Skype-ul lui e: netnavigation1. Succese!

  5
  4

 • Alin pe 20 Iul 2013, 19:59
  Alexandra

  Alexandra spune sa apelezi la Alexandra :)) cu adresa de fb: https://www.facebook.com/tarot.vraji nici nu cere mult banii inainte 1000 euro. Cine gaseste pe cineva sa dezlege farmece fara sa ceara bani inainte va rog sa postati. Sa dezlegi farmece nu necesita nici o investitie dar tigancile si persoanele care se ocupa cu asa ceva se folosesc de vrajala asta care foarte multe persoane o cred. Oameni buni acum multi ani am apelat o o femeie cu mult har mi-a rezolvat probelemele fara nici o investitie si femeia respectiva nu a cerut nimik a spus sa dau cat ma lasa inima.Toti spun te costa exemplu 900 ron.450 inainte si 450 dupa sa ai o garantie.Normal ca ia 450 Ron si nu face nimik. Cine cere bani inainte e teapa.

  4
  3

 • Intrigantu pe 19 Iul 2013, 01:39
  Sau e invers...

  Dupa "simptomele" pe care le prezentati aici, s-ar putea crede exact invers. Ca o asemenea persoana e cea care, poate, a "umblat" cu "prostii"... "Simptomele" de aici, ma duc cu gandul la o ex de-a mea care numai bunatate nu avea. O femeie in preajma careia tot timpul, pur si sp. nu ma simteam bine, simteam mereu ceva in neregula, sa zicem. Si sa nu mai vorbesc de cat de perfida era, pe langa perversiunile sexuale pe care le facea si de care era de-a dreptul...dominata. Ca sa nu mai spun ca am reusit in sfarsit sa scap de ea si nu s-a saturat sa prolifereze blesteme de toate felurile. Daca ar scuipa venin, nu m-ar mira deloc! Asadar, de ce n-ar fi exact "simptomele" unei persoane certate cu morala, certate cu Dumnezeu si legile Lui?! La multi le-o veni greu de crezut dar multa rautate si egoism ne indeparteaza de-a dreptul de Dumnezeu si apoi ne miram de ce toate relele, de ce aia nu mi se implineste, aia nu?! Doar se da vina in stanga si-n dreapta dar niciodata nu se trece la o autoanaliza sincera si obiectiva. Raul trebuie cautat in propriul suflet. Cand vei admite ca intr-adevar ai pacate de nu le poti duce si e timpul sa te "eliberezi" de ele apropiindu-te de Dumnezeu si traind dupa Cuvantul si pilda Lui, cu adevarat vei remarca ca toate problemele ti se termina, durerile ti se alina, ghinionul iti fuge! So... don't be selfish, just be good and faithful! God be with us all!

  3
  3

 • george pe 18 Iul 2013, 20:29
  off

  eu nu prea cred in farmece,dar... ma pune pe ginduri un lucru:de la 16-23 ani am avut multe partenere si de lunga si de scurta durata,acu deja 3 nu reusesc sa am nici una!!! bizar! apoi cu banii la fel pina la 23 era bine,acu e naspa orice as face nu ajuta nimic,e posibil sa fie ceva necurat la mijloc?

  3
  2
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
Sex

Sex. 6 reguli esenţiale pe care orice femeie trebuie să le ştie până la 30 de ani

Sănătate. 14 simptome care nu trebuie ignorate în timpul sarcinii

Stil de viaţă. Stresul la locul de muncă te omoară mai devreme

Viaţa haotică a unui star nebun: Charlie Sheen, distrus de sex, droguri şi SIDA

Andreea Raicu: „Ani întregi am crezut că e ceva în neregulă cu mine“

Cotabiţă s-a întors în sala de fitness: „De aici a început totul!“

Andreea Mantea a fost dată afară de la Euforia TV

Anastacia a fost dependentă de Botox: Am realizat că trebuie să mă opresc

Interviu Corina Tudor - Account Director Publicis România: „Rolul meu de-a lungul anilor s-a schimbat radical, am crescut.”

Concertul caritabil al trupei Voltaj, sabotat

Tudor Chirilă acuză autoritățile: „Au mințit și lucrurile încep să iasă la iveală“

Oana Roman a botezat fetița unei femei sărmane

Drama din Colectiv. A apărut o înregistrare făcută de una dintre victimele tragediei - VIDEO

Solistul trupei Goodbye to Gravity a vorbit pentru prima dată cu mama lui, după incendiul din Colectiv

Ce trebuie să ştii despre sticlele de plastic. Pericolele pe care să le eviţi

Şi bărbaţii au suflet. Aproape de moarte, banal şi neaşteptat

Sănătate: Testele genetice sunt esenţiale dacă nu poţi să rămâi însărcinată

HOSPICE Casa Speranței, premiată de două ori la Gala Oameni pentru Oameni

Mi-e poftă să fac bine continuă pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald

Şi bărbaţii au suflet! N-am avut puterea să-mi asum dragostea noastră

Marius Manole: „Înțeleg că nu mai am nicio șansă să devin ministru?“

Drama din Colectiv: Un alt tânăr rănit a murit la un spital din Viena

Sănătate. Astenia sau lenea din sezonul de toamnă. Cum să scapi?

Drama din Colectiv: Încă un rănit a murit, la Spitalul "Sf. Ioan"

Tania Budi, la un pas de moarte pe autostradă

Drama din Colectiv: O altă persoană rănită în incendiu a decedat în Germania

Oana Zăvoranu vrea să-l bage pe Pepe la închisoare

Cabral: „Tragedia din Colectiv și atentatele de la Paris au scos din noi tot jegul“

Paris, un oraş care s-a transformat din cel al iubirii în cel al urii

Drama din Colectiv. Ultimele imagini cu victimele înainte de incendiu