Curatenia de sarbatori ... o placere!

Daca vi se pare o corvoada insuportabila, SEBO Germania vine in ajutorul dvs cu solutii simple si eficiente.

Groaza oricarei femei...
Daca vi se pare o corvoada insuportabila, SEBO Germania vine in ajutorul dvs cu solutii simple si eficiente.

Care este cel mai murdar loc din casa ta?


Daca ati raspuns covorul, atunci aveti dreptate 100%. Daca va ganditi la activitatile de zi cu zi din casa dvs, nu e nici o mirare de ce este atat de dificil sa pastram covorul curat. Varsam diverse lucruri pe covor zi de zi. Copii si animalele noastre de casa lasa pete pe covoare. Zi de zi, aducem de afara praf, germeni, murdarie si le depozitam pe covoare.

Dupa care bagam mai adanc mizeria in covor de fiecare data cand calcam pe el. Deci, nu este o surpriza ca acest covor pe care clacam zi de zi, pe care stam, pe care ne jucam este cel mai putin igienic loc din casa. O problema adevarata sunt petele incapatanate care se aduna pe covor sau pe tapiterie si care uneori par imposibil de curatat. Deseori, solutiile de curatat pete pe care le gasim in magazine nu fac altceva decat sa transforme aceste pete in unele si mai urate, acest lucru din cauza umezelii care le face si mai mari si mai profunde.

Metodele de spalare uda a covoarelor distrug covorul - banuiesc ca stiti deja ca singurul mod de a avea covoarele cat de cat curate este sa cheltuiti cateva sute sau chiar o mie de lei pe an la curatatorii profesionale.
Oricum, metodele de spalare uda injeceaza apa si detergent in firele covorului, mai ales sub presiune, dupa care incearca sa aspire lichidul si sa dizolve mizeria. Din pacate, este imposibil sa indeparteze toata aceea apa murdar dintr-un covor umed. Majoritatea aparatelor care fac acest lucru reusesc sa indeparteaze cam jumatate din mizerie, lasand restul de mizerie si de detergent saturat in apa impregnat in covor sau tapiterie. Nu numai acest amestec cauzeaza detriorarea covorului, ci si faptul ca unui covor ud ii trebuie intre una si trei zile ca sa se usuce, lucru care depinde si de gradul de umiditate.
Aceasta perioada de timp este de ajuns ca mucegaiul sa se dezvolte, si nu faceti altceva decat sa aduceti alte probleme in casa dvs. Mai mult, covoarele se murdaresc foarte repede dupa aceasta procedura, deoarece covorul ramane lipicios datorita detergentului ramas.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod