Curatenia de sarbatori ... o placere!

Sistemul de curatare SEBO DUO : o solutie simpla pentru rezolvarea unei probleme vechi. Acest tip de spalare este foarte eficienta impreuna cu un aspirator dotat cu electrobatator. De ce? Pentru ca electrobatatorul scoate mizeria din profunzime, de la baza covorului, iar pudra curata su dezinfecteaza firul covorului.


Spalarea uscata este mult superioara spalarii ude - solutia inovativa adusa de SEBO pentru probleme cauzate de metodele de spalare uda este sistemul de spalarea uscata, sistem care nu implica inmuirea covorului cu apa.

Sistemul de spalare uscata SBEO DUO include Pudra Duo-P si maturica DAISY. Aceste instrumete va ajuta sa va curatati cu usurinta covorul de la un capat la celalalt , zonele unde se circula mult sau petele incapatanate atat din covor scat si din tapiterie.

Incredibila pudra SEBO DUO-P contine un agent de curatare foarte puternic, non-toxic, compus din mii de micro-bureti, special conceputi sa absoarba mizeria. Dup care,pudra impreuna cu mizeria sunt indepartate prin aspirarea loc cu un aspirator. Sostemul de spalare DUO nu numai curata, ci si revigoreaza firele covorului si nu dauneaza persoanei care o foloseste sau mediului inconjurator.

Spalarea uscata va economisesti timpul si banii - Sistemul de spalare uscata DUO nu numai ca functioneaza mai bine decat spalarea cu apa, abur sau samponarea, ci este cum mult mai convenabil si mult mai ieftin! Puteti sa va spalati uscat covoarele dintr-o casa de 600 mp intr-o ora si cu mai putin de 300 lei. Este atat de usor incat poti sa o faci singur, fara a mai fi nevoie sa duci covoarele la curatatorie sau sa angajezi firme de curatenie care sa faca acest lucru.
Poti curata zone cu trafic intens, scari, pete de covor sau de pe tapiterie in doar cateva minute, atat de des cat doresti, deoarece sistemul DUO-P nu dauneaza. De fapt, in Europa de Vest, unde SEBO a introdus acest sistem acum cativa ani, spalarea uscata a devevenit cel mai popular mod de curatare a covoarelor si tapiteriei, atat in casa, birouri, hoteluri , restaurante cat si in interiorul masinilor.

Iata o demonstratie simpla cara va va arata cat de sigura si eficienta este pudra SEBO DUO-P. Luati un marker cu cerneala permanent si scrieti ceva in palma mainii. Dupa asta, puneti peste pudra DUO-P si masati usor. In cateva secunde, veti vedea ca cerneala permanenta va disparea de pe mana si simultan va fi absorbita de microburetii din pudra.

 

SA aflam CE ESTE ELECTROBATATORUL?

 

  • Electrobatatorul este un accesoriu indispensabil intr-o casa in care exista covoare, saltele sau mocheta.
  • Curata in profunzime covorul si elimina parul de animale. Bate salteaua patului pana la 20 cm, curatatnd-o de peiele moarta si acarieni.
  • Electrobatatorul are motor propriu si se poate regla manual sau automat, in functie de suprafata de curatat.
    Datorita vitezei de rotatie si a formei periei, vibratiile sunt transmise in covor, canapea sau saltea, scotand mizeria din profunzimea acestuia.Aspira mizeria si, in acelasi timp, perie covoarele, facandu-le sa arate ca noi.
  • Fara electrobatator faceti curatenie doar la suprafata, iar praful si acarienii raman in covoare, saltele si tapiterii , acestea devenind cele mai mari deponente de mizerie din casa dvs.
  • A nu se confunda electrobatatorul cu peria rotativa simpla, aceasta din urma fiind o alternativa mai ieftina a electrobatatorului .Aceasta nu este dotata cu motor propriu si este activata doar de fluxul de aer generat de aspirator, insa este eficienta doar pentru mizeria de suprafata.Costul unui aspirator dotat cu electrobatator este mai mare decat al unuia fara.


Electrobatatorul SEBO este perfect pentru o curatenie profunda si atenta a covoarelor.

Curata orice tip de par de animal, scame si mizerie.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod