5 cruzimi ale bărbaţilor faţă de iubite

Ai avut vreodată o relaţie care să-ţi lase un gust atât de amar încât să-ţi schimbe total părerea despre bărbaţi? Din păcate, multe femei vor răspunde afirmativ
Ai avut vreodată o relaţie care să-ţi lase un gust atât de amar încât să-ţi schimbe total părerea despre bărbaţi? Din păcate, multe femei vor răspunde afirmativ.

Dar indiferent de cât de dezamăgitor ar fi fost comportamentul celui în cauză, nu este cazul să generalizezi. Haide să vorbim despre cele mai mari şi mai enervante greşeli pe care le poate face un bărbat într-o relaţie sau după ce aceasta s-a încheiat.

1. Înşelatul


Da, este unul dintre cele mai urâte lucruri într-o relaţie. Dar se poate şi mai rău... O situaţie extrem de dureroasă (şi din nefericire frecventă) este ca o femeie să fie înşelată de iubit cu una dintre prietenele sale.
Nici nu mai ştii pe cine să dai vina, nu?

2. Despărţirile ciudate


Te-a părăsit. Nu eşti nici prima şi cu siguranţă nici ultima femeie care păţeşte asta. Dar să te părăsească fără nicio explicaţie? Astfel de despărţiri ciudate pot lăsa urme adânci şi întrebări care te pot bântui tot restul vieţii.

3. Defăimarea


Relaţia voastră nu a mers iar despărţirea nu a fost tocmai "amiabilă". Dar ce te faci când împărţiţi acelaşi grup de prieteni sau de cunoscuţi şi el face orice ca să-ţi strice reputaţia?

Tot ce poţi face este să îl ignori şi să speri că oamenii pe care îi cunoaşteţi amândoi sunt suficient de maturi încât să nu creadă orice li se spune.

4. Comportamentul obsedant


Ce poate fi mai stresant decât să te simţi tot timpul urmărită şi să ai senzaţia că cineva îţi suflă efectiv în ceafă? Cel cu care ai avut o relaţie a făcut o obsesie pentru tine şi te urmăreşte peste tot.

Daţi nas în nas tot mai des şi este destul de ciudat să fie o simplă coincidenţă.
Să nu mai vorbim de hărţuirea online, care este frecventă pe site-urile de socializare. Astfel de comportamente pot băga în sperieţi pe oricine!

5. Gelozie extremă


Gelozia este inevitabilă când este justificată. Dar ce te faci când ai de-a face cu o gelozia extremă şi crize pe măsură? Cele mai mici gesturi pot însemna cu totul altceva decât ceea ce sunt în realitate, iar un bărbat gelos ţese poveşti imaginare uimitoare pe baza acestora.

Iar când mai punem la socoteală şi faptul că gelozia şi violenţa pot merge mână în mână, singura concluzie este că trebuie să ieşi cât mai repede posibil dintr-o astfel de relaţie!
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • 2sweet pe 26 Feb 2011, 11:19
    ...doar o parere ..

    GNLSSJ7 ..-mare dreptate ai ..si subliniez ..sunt fata! .. e trist pt ca toata lumea e subiectiva .. ..am spus ..si o repet ..nu doar femeile trec prin problemele astea ..ci si barbatii .. - ca-s mai putini , asta e altceva .. ..fetelor , chiar daca nu credeti, o femeie este mai periculoasa decat un barbat.. si acum vine intrebarea "de ce"? .. pai , uitati de ce : Pt ca femeile dispun de niste abilitatii foarte importante , cand vine vorba de ranit.. sunt cele mai bune in arta seductiei-supunerii-inducerii in eroare .. Sunt multe de genul acesta , si n-aveti idee cat de bine se pricep in ceea ce fac .. .acum sincera sa fiu ..si barbatii sunt niste **** ..dar asta-i ideea ..nu toti suntem la fel .. ranitul, mintitul ..nu vine de la faptul ca suntem femei, sau barbatii ..vine din interiorul fiecarei persoane, indiferent de sexul pe care-l detine .. fiecare avem perceptiile noastre proprii, fiecare avem o educatie diferita ..ceea ce conteaza foarte mult in evolutia unui individ/om ..va urez mult noroc, o iubire linistita si plina de sinceritate .la totii ..

    3
    0

  • lori pe 18 Feb 2011, 11:57
    buna

    Credeti-ma ca ceva asemanator trec si eu ,,oricat m-as chinui sa fac lucrurile sa mearga bn parca ies pe dos.Si am inceput sa fiu rece si indiferenta vreau sa ma indepatez de el poate asa o sa isi dea seama de greselile sale.dar poate atunci va fi prea tarziu.Daca vreti un sfat fiti indiferente si daca credeti ca nu merge puneti capat relatiei .Barbati care se simnt iubiti profita de asta ,ne fac rau si nu ne apreciaza.

    1
    0

  • ana-maria 18 pe 10 Dec 2010, 18:23
    :((

    indiferenta...ati uitat indiferenta....se spune ca doare cel mai tare...sa fii tratata cu indiferenta atunci cand ai dat tot ce ai avut mai bun de dat....shi sa fii tratat cu indiferenta pt ca ceva ii lipseste....eu am fost nevoita sa imi parasesc iubitul din cauza indiferentei lui...shi mi-e ff greu dar....asta e...nu poti sta langa cnv care e nemultumit sau care te trateaza ca pe o oarecare persoana....oricat de mult l-ai iubi...am dreptate?

    2
    0

  • alina pe 6 Dec 2010, 15:33
    5 cruzimi ale bărbaţilor faţă de iubite

    as mai adauga o cruzime la cele 5 ale voastre A TE OBLIGA SA FACI O INTRERUPERE DE SARCINA, desi el si-a dorit-o initial apoi se rwazgandeste si ca replica ITI SPUNE "CE DRAGA DOAR AVEM UN COPIL TREBUIE DOAR SA-L IUBESTI PE ACESTA CA PENTRU DOI ESTE DE AJUNS NU CREZI ?" apoi daca doamne fereste suferi vre-o depresie si nu mai esti bucuroasa de simplul fapt ca traiesti stiind ca tu a-i curmat viata unei fiinte iti raspunde sec " ESTI NEBUNA"

    2
    0

  • GNLSSJ7 pe 5 Dec 2010, 07:31
    -

    Intr-adevar foarte adevarat si trist si dintr-un punct de vedere vice-versa. Timp de 1 an de zile am tot incercat sa fac totul sa-i fie ei bine, apoi tipa a disparut fara urma desi aveam planuri mari amandoi. Respectiva e incredibil de geloasa si de posesiva, sufera de mania contrazicerii cand nici nu e documentata pe un subiect de-o importanta vitala, iar deciziile le ia din impuls si fara sa gandeasca logic. De inselat chiar i-am dat eu voie sa faca ce vrea cu cine isi permite, doar sa nu se ascunda de mine (sa zicem ca gandirea mea e ceva mai neortodoxa). N-am inselat-o, n-am dat in ea, am contrazis-o doar atunci cand incepea sa abereze de cai verzi pe pereti, i-am facut pe plac cat si cum am putut, i-am suportat toanele de isterie, nu am pretins nimic altceva de la ea decat sa fie ea insasi si sa fie sincera, i-am fost si ii raman loial, o iubesc ca un nebun si totusi de 3 luni a disparut fara urma, asa ca, fetelor, doamnelor, domnisoarelor, nu va mai vaitati voi atat de barbati pentru ca si unii dintre noi trecem prin stari prin care treceti si voi, doar tot fiinte umane suntem si noi! Indiferent de sex, 95% din oamenii de pe glob nu au suflet si nu-s decat niste jeguri care se bucura de suferinta altora. Nu suntem nici unii mai buni cu ceva decat ceilalti. Suntem nimic... mai putin decat nimic.

    3
    0

  • alessa pe 4 Dec 2010, 22:29
    hi

    Foarte adevarat si trist...am patit o si eu si pot sa bifez mai mult de un puct enumerat mai sus.Si da nu mai am incredere in nici un barbat e mai bine asa nu mai am dezamagiri toti sunt parca facuti de aceeasi mama.va pup si fiti puternice

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod