M-a inselat! Ajutor!

Tu: ai dublat profitul saloanelor de infrumusetare, faci curat pana la ultima scama, copilul e cu lectiile facute la timp si pe toate acestea reusesti sa le imbini cu jobul pe care nu l-ai da pe nimic! El: primeste mesaje suspecte, mail-uri si dedicatii de la domnisoare sau doamne indraznete... Intrebarea pare infantila: "De ce?"

Cum "trebuie" sa primesc vestea?


Este de preferat ca intr-o relatie sau in felul nostru de a gandi/raporta la ceilalti sa il lasam deoparte pe "trebuie". Reactia noastra este indicat sa fie una de tip asertiv, adica intr-o maniera nonagresiva, sa ii impartasim faptul ca actiunile lui ne afecteaza (durere, suferinta, manie, dezamagire), dar ca suntem deschise dialogului. Este adevarat faptul ca nu exista o reteta de manifestare perfecta intr-o astfel de situatie, ci doar reactii tipice noua, conforme cu felului nostru de a fi. Sa ne amintim faptul ca in situatii tensionate se spun foarte multe lucruri care mai tarziu pot fi regretate. De aceea, este util sa ne acordam acel timp sau spatiu necesar unei discutii "la rece".

Cum se simte femeia inselata?


Femeia inselata... cum s-ar putea simti? Mai putin femeie?! Unele femei dezvolta ceea ce se numeste dependenta de partenerii lor, constient sau inconstient. Barbatul poate deveni centrul universului lor. Ce se intampla cand acest univers este distrus si dispare? Se simt golite, vidate pe interior, fara pofta de viata, fara sens sau scop. Altele umplu acest gol cu furie, cu sete de razbunare pe cel ce le-a "distrus" fericirea sau pe cea care le-a rapit dragostea celui pe care ele il iubeau.

Sunt femei care o iau de la capat, constiente de potentialul lor si de ceea ce isi doresc pentru ele. Si sunt femei care uita de ele, de propria viata (odata "parasite"/ "abandonate"). Viata nu mai are sens! Ele nu mai au sens pentru ca nu-si concep viata fara cel care brusc, nu le mai iubeste. Nici nu stiu cand s-a intamplat asta, de ce anume s-a intamplat. Sunt dezorientate, sufera enorm, se inchid in ele sau isi fac cunoscuta durerea. Uneori accepta sprijin exterior, alteori se izoleaza, considerand ca au parte de ceea ce "merita". Si se invinovatesc, se culpabilizeaza si nu reusesc sa-si recapete increderea in ele si in barbati, in general.

Victimizarea se simte ca la ea acasa in cazul in care ai fost inselata! Nimic nu mai este ca inainte. Fiecare lucru te irita, te enerveaza, parca nu ai stare, rabdare cu ceilalti si cu tine insati. Uneori chiar fugi de tine insati, alteori te minti, cauti explicatii, justificari si cu fiecare zi care trece, observi din ce in ce mai mult ca viata nu are sens, gust. Nimic nu te mai bucura, nimic nu-ti mai place. Ai dormi non-stop! Iti e indiferent daca te trezesti sau nu. Veselia celorlalti te doare, te irita. Preferi sa te retragi intr-o realitate a propriilor amintir sau sa uiti ca a existat vreodata iubire in viata ta, un barbat pe care sa-l fi iubit.

Daca il iert?


Oricand exista diverse "riscuri" intr-o relatie, ca de exemplu riscul de a nu afla niciodata ca ai fost inselata. Se intampla sa ai puterea sa ierti! Este la fel de adevarat ca adesea nu uiti! Ce se intampla atunci? Alegi sa ai increderea din nou in el sau in tine ca femeie, ca sotie? Si una si alta! Iti gasesti scuze, explicatii rezonabile, cu care puteti convietui in continuare impreuna. Cat de ecologica este alegerea? Se verifica odata cu trecerea timpului! Este de preferat ca acele alegeri, acea "iertare" sa fie una in acord si cu sufletul tau si nu una auto-impusa, din obligatie, din sacrificiu de sine (pentru relatie, pentru copil, pentru societate, pentru ca trebuie). Fiecare dintre noi avem dreptul la iubire: sa fim iubite si sa iubim la randul nostru.

Cum va fi stima mea de sine daca am fost tradat?


Sunt importante raspunsurile pe care ti le dai si cele pe care le primesti, deopotriva. Cand stima de sine depinde prea mult de exterior si nu mai reusesti sa te simti femeie decat prin barbatul si pentru barbatul cu care esti in relatie este destul de dificil sa treci peste minciuna si inselaciune. Este ca si cum pierzandu-ti increderea in el, iti pierzi si increderea in tine. Acesta este doar unul dintre scenariile posibile. Fiecare dintre noi suntem unici prin felul nostru de a fi si a simti si prin urmare cand ni se intampla cate ceva, avem adesea puternicul sentiment ca nimanui nu i s-a mai intamplat. Si apare inevitabila si dureroasa intrebare: de ce tocmai noua? Nu cred ca e femeie care sa nu fi fost inselata intr-un fel sau altul! Multe dintre noi ne dorim sa nu aflam niciodata ca ne-a inselat.

Cum sa fac sa ma afecteze din ce in ce mai putin?


Ne este util ca sufletul nostru sa cunoasca cine suntem, ce ne dorim pentru noi insine si pentru cei din jur. Sa fim constiente de propriile noastre nevoi si care sunt acele nevoi care ne ghideaza intr-o relatie. Si restul vine de la sine. Cand suntem suspicioase atragem spre noi informatii care ne hranesc suspiciunile pentru ca asta si vrem! Este ideal sa avem puterea sa spunem "stop" suspiciunilor sau relatiei. Dar cel mai corect este sa spunem stop suspiciunilor insa nu inainte de a descoperi de unde se nasc ele: din neincredere in celalalt, in noi, din propria nostra instabilitate relationala.

"Daca a facut-o o data, sigur o va face si a doua oara"?


Putin probabil, dar depinde de motivatia lui! Daca el se scuza cu "asta sunt eu" sau "astia sunt barbatii", se va intampla si a doua si a treia oara, pentru ca asa gandeste el. Dar este util sa existe un echilibru sau o flexibilitate a lor in gandire, o negociere in relatie. Sa simta ca este nevoie de el! Uneori in cuplu se intampla sa se vorbeasca limbi diferite: el sa nu o iubeasca, iar ea sa nu poata trai fara el, de aceea trebuie rezolvata aceasta nesincronizare. Noi avem nevoie si de pasiune, nu doar de iubire!

Care sunt principalele motive pentru care insala un barbat?


Barbatii pot iubi si insela in acelasi timp pentru ca vor, isi doresc senzatii tari, vor sa isi demonstreze ca inca mai sunt pe val, cei mai tari. O femeie poate cocheta, poate atrage; barbatul in schimb, pentru a-si demonstra ca mai poate sa cucereasca este "obligatoriu" sa ajunga pana in dormitor. Din pacate pentru noi, asa isi confirma ei masculinitatea!
 

Comentariile 101-150 din 156

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dany pe 5 Iun 2010, 17:51
    oare merita a doua sansa?

    Recent am aflat ca logodnica mea dupa 3 ani jumatate impreuna ma inselat, am iertato pt ca o iubesc foarte mult, dar simt ca ea a distrus tot ce am cladit. Ea zice ca regreta foarte mult si vrea sa fim impreuna, sa avem un viitor, dar oare merita? cum pot trece peste asta mai usor?

    2
    3

  • Livia pe 5 Iun 2010, 00:19
    daca il iert ca ma inselat, ma ranesc singura?

    sunt inca o victima a inselatului. de cand sant cu C. l-am prins de 2 ori cu mata in sac: o data ea mi-a povestit intentiile lui la insistentele mele. si a 2-a oara , la nici o luna dupa ce ma mutasem la el,motivul invocat era ca se simte sufocat. ma intreb daca am gresit fata de mine ca am reusit sa-l iert. ma respect? sau nu este de ajuns ca ma mintit el il ajut si eu mintindu-ma singura? incredere in el oricum n-am , dar daca am avut "puterea" sa-l iert ca ma inselat ce incredere sa mai am in mine ca femeie?

    2
    1

  • Alexia pe 27 Mai 2010, 17:42
    buna

    nu stiu cum este mai greu ,sa auzi de la unu ,altul,k esti inselata si k ai fost inselata sau sa sti sigur k esti inselata.Eu nu am vazut nimic schimbat la el,dar am auzit de la cumnata mea,de la soacra mea ,dar nu stiu ce sa mai cred,citeodata cred k imi spun asa de rautate,citeodata ma gindesc k este un adevar.am discutat si cu el,dar a ris si m-a intrebat de unde mi-a venit ideile astea.nu stiu ce sa cred .

    1
    1

  • garga pe 20 Mai 2010, 14:51
    si eu am patit-o

    si eu trec prin asa ceva de 10 ani...la inceput era ceva fugitiv...a doua oara (cd am aflat) a fost confuz iar a treia oara a avut o relatie de 5 ani...de fiecare data sg am reusit sa-mi recapat incerederea in el,nu m-a ajutat cu nimic...acum este parca cel mai greu...am reactionat de fiecare data altfel...la inceput il imploram,a doua oara l-am jignit in fel si chip iar acum indiferenta total...chiar l-am anuntat ca l-am inselat si eu acum 2 ani...si suntem in soc amandoi,asa mai da...de ce a facut-o el?...nu stiu, comunicarea cu el nu mi-a oferit un raspuns...de ce am facut-o eu? sa ma razbun pe el,sa vada cum este,ce stare urata iti da,cata nesiguranta,complexe,intrebari,nopti nedormite...etc

    2
    0

  • veronik pe 16 Mar 2010, 11:09
    buna

    eu am trecut printr-o experienta de genul, acum cateva zile. Senzatia cand descoperi nu este deloc placuta, iar intrebarile mele au ramas fara raspuns. Singura reactie a fost de a pleca din casa cu toate lucrurile si atat, dupa nici un semn de viata. Insa suntem femei puternice si este important sa trecem peste dezamagire. Cu drag Veronik

    1
    0

  • Denisa pe 14 Ian 2010, 09:28
    Buna tuturor,

    iubitul/a,nu este bunul nostru propriu ! ca ne convine sau nu...asta este adevarul.Ce ar mai fi de adaugat...este foarte foarte simplu:Te inseala=nu te respecta ! un om pe care nu l respecti...nu l iubesti ! si daca ne mintim singure/i,cum ca a fost prima data( si nu se pune) este si mai grav. Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima !

    2
    0

  • gabi pe 13 Ian 2010, 20:51
    soti inselate

    buna sunt atat de trista ca nu stiu cum sa depasesc perioada asta datim un sfat

    1
    0

  • ion pe 3 Ian 2010, 11:06
    iubesc o femeie casatorita

    iubesc o femeie casatorita foarte mult ,a ajuns o obsesie pentru mine,eu nu sunt casatorit,de curand am aflat ca ea amai fost si cu alt barbat,tot timpul ea mi-a spus ca sunt al doilea barbat din viata ei si ca nu ar mai face niciodata lucrul acesta cu nimeni,ea i-mi spune ca tine la mine foarte mult,dupa ce am aflat ca a mai fost cu alcineva am sunat-o si am spus vorbe foarte urate despre ea,regret foarte mult vorbele care eu le-am spus,a doua zi ma sunat sa vorbim,nu a recunoscut,oricum eu mi-am cerut iertare de nenumarate ori sau in toate modurile posibile pt ca tot o iubesc forte mult,acum nu stiu daca ea mai vrea sa continuam,ce pot sa fac?multumesc

    0
    1

  • roxi pe 24 Dec 2009, 01:11
    Si eu...

    In seara asta am aflat ca ma inseala. Nu am de gand sa-i reprosez nimic, nici macar nu ii voi raspunde la telefon.Iar daca ne vom intalni pe strada, voi face pe proasta si nu il voi baga in seama. Nu merita sa-i mai adresez vre-un cuvant. Fetelor, trebuie sa fim tari, nu e capat de lume. bafta tuturor!

    1
    0

  • nicoleta pe 21 Dec 2009, 19:40
    dezamagita

    sunt dezamagita pt k iubitul meu nu stie cum sa imi arate ca ma iubeste si este atras de alte fete :(se uita dupa ele si spune ca arata bine si asta ma face sa cred ca nu ma mai iubeste =((iar eu sunt foarte dezamagita k il iubesc enorm de mult =((

    0
    1

  • Carmela pe 8 Nov 2009, 09:06
    Tradata sau nu ?

    Ce credeti de o femeie care se marita la o varsta matura cu un barbat mult mai in varsta (diferenta de 21 de ani), care stie din momentul casatoriei ca o va insela ( a inselat-o si inainte de casatorie ) si totusi accepta tradari saptamanale ? E vinovat el sau ea ?

    0
    1

  • Stan Patitul pe 4 Nov 2009, 11:02
    Infidelitatea in cuplu

    Tradarea in cuplu duce la destramarea tuturor legaturilor dintre parteneri. Este intelept sa puneti punct relatiei pentru a nu va distruge nervii si viata. Se pare ca nimeni nu poate fi inselat daca stie si accepta.

    2
    0

  • alexandorina pe 1 Nov 2009, 05:07
    monitorizeaza

    Ai indoieli sau crezi ca te inseala, eu, in locul tau, as dori sa aflu adevarul, monitorizeaza-l. Nu stii cum? Acum ai posibilitatea: www.monitorizeaza.ro AFLA!

    0
    1

  • Mady pe 29 Oct 2009, 16:26
    ce sa fac?

    Am fost impreuna 5 ani(inclusiv pe timpul facultatii si am rezistat la distanta unul fata de ceilalti), ne-am iubit cum nu se poate imagina, insa cu putin timp dupa ce am term fac s-a intamplat. M-a inselat...am trecut si inca trec printr-o perioada fff dificila.Acum regreta si ar vrea sa-l iert.este prima oara cand se intampla.Nu stiu ce sa fac.sufletul meu este intr-o continua lupta cu ratiunea mea.Va rog dati-mi un sfat!

    0
    1

  • doina pe 25 Oct 2009, 07:51
    tradata

    suntem casatoriti de 6 ani si avem un baietel de aproape 4 ani.De curand am descoperit pe arhiva mesengerului niste conversatii dintre sotul meu si o colega de serviciu ,a lui ,in care ii spunea cat de mult il inebuneste si cat de mult o doreste .....ca nu pot sa mai continui,iar ea ii spunea ca il iubeste.Cand i-am pus in fata astea mi-a recunoscut ca este ceva intre ei dar ca nu a fost nimic fizic.Doar ca s-au luat in brate si ca s-au sarutat.Tot timpul el imi reprosa mie ca eu sunt cea care il inseala pt ca nu imi mai fac timp pt el,ca nu m ai am chef de el....Nu am crezut niciodata ca va ajunge sa faca asta.Chiar daca il iubesc enorm ,nu pot sa mai am incredere in el si in ce imi spune.Lipseste ceva si stiu ca niciodata nu voi putea uita si nici ierta.Acum el e atent cu mine dar parca nu mai imi vine asa bine. Nu stiu ce sa fac?Cum sa trec peste pt ca nu vreau sa ne despartim,mai ales pt copil.

    0
    1

  • AlexXa pe 21 Oct 2009, 23:17
    ce sa fac?

    Nu styu ce sa fac.. am fost inselata.. nu a recunoscut iar eu i'am dat papucii.. urmatoare zi am vobit cu el ji era cu ea.. au ramas impreuna... dar el imi tot zice k ii e dor de mine k nu stye de ce a facut asta.. k nu ii place relatia in care e acum... m'a intrebat daca eu mi'am gasit pe altul... Nu stiu ce sa fac.. l"am intrebat ce nu ii placea la mine ji a zis k nu vroiam sa stau cu un anumit anturaj.. Da a fost si vina mea oarecum k as fi putut sta ji cu acel anturaj k nu ma deranjeaza.. ji akm am inceput sa stau cu grupul acela.. se vede k ink ma mai place.. dar nu styiu ce sa fac...

    0
    1

  • maya pe 16 Oct 2009, 22:11
    si eu

    am 8 ani de casnicie, un copil de 8 ani, sotul munceste in strainatate. de cateva luni am aflat ca acum un an si jumatate a avut o relatie cu o femeie , lucru de care nu l-am banuit nicio secunda. venea des acasa, vorbeam zilnic, ne scriam zilnic, ne spuneam lucruri frumoase,....insa am gasit cateva mesaje catre alta , mesaje date noaptea...si destul de dese. Mi-a spus ca nu s-a culcat cu ea, ca a fost o ambitie a lui, ca aia avea pe altul si ca el doar a incercat .mi-a marturisit ca sunt totul pentru el, eu so copilul, tot ce am cladit impreuna, , ca nu m-a inselat cu ea ci ca doar a incercat. fetelor, am inghitit-o, mi-am promis sa-l cred ca nu m-a inselat.am incercat sa derulez filmul si sa ma gandesc cum stateau lucrurile intre noi atunci. e greu. e foarte greu. am zis s-o iau de la capat. nu mai e nimic la fel. in adancul sufletului il iubesc, insa nu la fel de mult. nu mai e nimic ca inainte. poate cu timpul ma voi vindeca, insa am ramas cu el doar pt ca mi-am promis sa-l cred, doar pt ca nu am avut si dovezi ca s-a culcat cu ea. nu puteti crede ce am simtit, si de cate ori m-am gandit laviata mea care nu mai avea culoare. am ramas langa el acum, sunt cu ochii in patru, nu ma mai destainui atat de mult, nu-i mai spun de 5 ori pe zi ca-l iubesc, sunt mai rece cu el,.....mai indiferenta. asta ma ajuta sa trec peste problema, si sper ca intr-o buna zi sa scap de gandurile negre, sa incerc sa ma detasez de problema, insa va spun: am ramas langa el sa -mi demonstrez numai daca merita. sunt cu ochii pe el, deoarece daca se mai intampla numai sa mai gasesc ceva compromitator despre el atunci cu siguranta voi termina orice apropiere. stiu ca nu se merita. vreau sa ma daruiesc cu toata sinceritatea si doresc sa mi se intoarca totul inapoi. va doresc numai bine, sa fim cu ochii pe ei deoarece asa cum exista femei frumoase exista si barbati frumosi, si viata este scurta si merita traita din plin alaturi de oameni de calitate. va doresc numai bine tuturor.

    0
    1

  • milly pe 21 Sep 2009, 21:13
    bank apropo de inselat

    Sotia vine acasa si-si gaseste sotul cu una in pat. Cere explicatii. El se justifica. Sotul:Draga, am gasit-o in parcare am vazut-o amarata si mi-am zis ca i-ar prinde bine blugii tai care i-ai cumparat, luna trecuta la salariu ia-i purtat odata nu ti-au placut si astepti, luna urmatoare de salariu sa-ti cumperi altii. Sotia:Bine, bine dar de la blugi la pat? Sotul: Draga m-am gandit ca i-ar prinde bine si neglijeul tau care l-ai cumparat de ziua ta, mi-ai facut senzatie odata si pe urma nu l-ai mai folosit....... Sotia: Bine, blugi, neglijeu, ........ ? Sotul: Dar mai aveai ceva ce nu ai folosit demult si m-am gandit ca i-ar prinde bine.

    0
    1

  • wondering pe 12 Sep 2009, 13:33
    Nu inteleg...

    M-a dezamagit atat de tare incat nu stiu daca mai vreau sa fiu cu el, sa ma daruiesc lui, in toate sensurile cuvantului. I-as da un sut in fund, pur si simpu. El cica ma iubeste si nu vrea sa plece. Nu merit asa ceva... dar fetita noastra ce vina are? Acum are abia noua luni. Ei ce sa ii spun? De ce a plecat tatal ei? Pentru ca a inceput sa ma insele imediat dupa ce am nascut-o? Ca s-a culcat cu alte trei femei in afara de mine cat eram lauza si dupa aceea. In primele luni din viata fetitei noastre. Niste luni atat de importante si pentru mine si pentru ea!!!! Ma simt atat de tradata! Pur si simplu nu il mai vreau. Nu mai am nici un motiv. A distrus tot! Increderea, iubirea, visul. Imi pare ata de rau de fetita mea. Nu merita asta!

    2
    0

  • alexandra pe 4 Aug 2009, 09:39
    nu pot sa uit....

    am 21 de ani,si o relatie de 1 an,iar prietenul meu ma inselat.sa intamplat in vacanta de pasti....desi a fst doar o aventura ceva in mintea sau sufletu meu imi spune ca a fst mai mult de atat....au trekut 3 luni iar eu nu pot sami revin,mam gandit k ar fi bene sa ma duk la un psihiatru,dar totusi de la varsta ast?!Nu ma mai simt bene,simt k nu mai traiesc,nu pot sa uit,exista ceva care imi aduce aminte de cele intamplate...ce pot sa fac?uneori ma gandesc k innebunesc sau kiar o iau razna,nu mai rekunosk!thank s

    0
    1

  • alexandra pe 4 Aug 2009, 09:37
    nu pot sa uit....

    am 21 de ani,si o relatie de 1 an,iar prietenul meu ma inselat.sa intamplat in vacanta de pasti....desi a fst doar o aventura ceva in mintea sau sufletu meu imi spune ca a fst mai mult de atat....au trekut 3 luni iar eu nu pot sami revin,mam gandit k ar fi bene sa ma duk la un psihiatru,dar totusi de la varsta ast?!Nu ma mai simt bene,simt k nu mai traiesc,nu pot sa uit,exista ceva care imi aduce aminte de cele intamplate...ce pot sa fac?uneori ma gandesc k innebunesc sau kiar o iau razna,nu mai rekunosk!thank s

    0
    1

  • john pe 24 Iun 2009, 21:05
    do not read

    PLEASE DO NOT READ THIS! In october 13th 0f 1991 a kid named Nick jumped up from a bridge 'cus of family problems. If u already read this, u must copy this comment & post in another 5 more videos or he will come after your family all they will die, please do it . I've

    0
    1

  • cati pe 9 Apr 2009, 08:09
    ierti dar nu uiti

    am 23 ani de casnicie.e groaznic sa afli ca omul tau,pe care il iubesti te inseala.cand e la fel de atent,nu intarzie ,nu lipseste de acasa.si totusi......am gasit mesaje, acelasi nr de tel apelat de 20ori pe zi,sms la 6dimineata.sant bulversata.nu stiu ce sa cred.

    1
    1

  • oana pe 3 Apr 2009, 17:14
    sentiment inselat

    sant casatorita de 21 ani acum 2 ani sotul a ramas somer. a gasit servici in mangalia dar ca totul sai fie bine acum10 luni au inceput problemele sentimentale am simtit o schimbare dar a continuat sa nege pana pe 31 martie cand din greseala a uitat tel deschis dupa o convorbire am sunat pe celalalt telef si mia raspuns amanta am avut puterea sa discut calm si asa mi sau confirat toate banuielile inca nu pot crede ca mi se intampla ma suna mereu amanta si imi impune sa dau divort avem 2 copii de 18 si 15 ani nu pot lua nici o decizie inca nu stiu ce simt cu toate astea el este suparat si oface pe lupul moralist nu cred in promisiuni desarte daca o face o data se repeta dar totusi il iubesc dar si ura isi face cuib in inima mea

    2
    1

  • stella_curly pe 19 Feb 2009, 12:47
    femei inselate

    buna am 30 de ani si cu durere in suflet spun ca si eu am acceptat anii la rand sa fiu inselata am fost casat 8 anii am o fetita de 7 ani am iertat si l-am iubit dar nu ia pasat nu a incetat o clipa sa nu ma insele parerea mea nu merita sa ierti barbatii la fel vor face nu aprecieaza faptul ca tu ierti si incerci sa fie bine totul se rezuma doar la sex si sa le fie lor bine NUMERITAM TOATE ASTEA VIATA E FRUMOASA

    0
    1

  • Linda pe 17 Feb 2009, 11:34
    Tradare

    Si eu am fost inselata sunt cu prietenul meu de un an impreuna dar cand am inceput sa umblam dupa 2 luni ma inselat cu fosta lui prietena care i-a zis minciuni despre mine insa el a recunoscut totul si si-a cerut iertar eu i-am dat a doua sansa de atunci simt si vad pe el k sa schimbat si regreta ce afacut pt k mi-o dovedeste zi de zi insa problema este k de cand am aflat k ma inselat nu pot sa fac dragoste cu el normal k am imagini cu el si cu fosta lui prietena ...ce sa fac va rog ajutatima:((!Multumesc

    0
    0

  • irina pe 6 Feb 2009, 16:20
    nu stiu ce sa fac

    ajutati-ma va rog!!!nu stiu ce sa fac!am avut incredere in omul asta mai mult decat va puteti inchipui!dupa 2 ani el a inceput sa stea cu una din clasa de la el!a terminat iceu si eu abia acu am aflat!am vaut poze cu ei!el mia sp ca nu e ceea ce pare ca a fost"la panarama" si dupa lam pus sa vb cu ea sa vad ce sp ea!e a sp la fel ca "doar stii ca a fost doar panarama".................miam pirdut incredrea in el nu mai stiu ce sa mai fac!sa-l las?ce crede-ti voi??a fost sub ochii mei si nu miam dat seama....

    0
    0

  • Diana pe 4 Feb 2009, 14:28
    Femei inselate

    Dar fetelor, nu inteleg de ce trebuie sa inghitim toate rahaturile pe cere ni le fac barbatii, ba mai mult sa ne si abtinem, sa ne controlam, cate scuze le mai gasiti la astfel de nesimtiti ? Nu va dati seama ca tocmai asta ii va face sa creada ca au tot dreptul sa insele iar noi sa stam si sa suportam. Eu va spun insa celor care sunteti si ati fost inselate sa nu mai acceptati sa fiti umilite si calcate in picioare, ce e prostia asta... shut in fund si gata, va veti simti eliberate de o povara, de povara umilintei in primul rand. Nu inteleg de ce se scriu atatea articole idioate de genu cum sa le "suporti nesimtirea". Ma fac sa cred ca sunt numai femei idioate pe lumea asta... Ce atatea lamentari si suferinte... GATA, "SHUTUL IN FUND" invatati-va odata sa nu mai suportati ca nu sunteti animale ci fiinte care trebuiesc tratate cu respect.

    3
    0

  • ana smultea pe 18 Ian 2009, 22:20
    tradare

    eu am o situatie ceva mai dificila si nu stiu ce hotarare sa iau cred ca sotul meu ma inseala cu o cunostinta dar nu am dovezi f clare iar el neaga tot timpul ce sa fac imi este f f greu astept sfaturi de la voi.

    0
    0

  • lali pe 15 Ian 2009, 18:25
    tradarea

    sant casatorita de 15 ani.Mereu am fost inselata.Nu pot face nimic pt ca sant amenintata.

    0
    1

  • ani pe 13 Ian 2009, 18:43
    ma alatur si eu femeilor inselate

    buna,sunt casatorita de 7 ani si am un baiat de 6 ani.in urma cu 3 luni an primit un mesaj cum ca sotul meu ma insala.am stiut ca este adevarat la inceput nu a recunoscut dar apoi nu a mai avut ce face.ma insela cu o angajata.ce am simti?DEZAMAGIRE,SCARBA,CA SA OPRIT LUMEA IN LOC,URA.Dupa mai multe discuti am decis sa incerc sa incerc sa trec peste desi nu stiu daca am sa reusesc.De ce a facut asta nu stie exact de prost cica.Eu nu pot sa zic mare lucru acuma ,ce simt, ce o sa fie stiu doar ca am inceput sa ma gandesc la mine , ce vreau , ce gandesc , spun totul fara nici o retinere.Cred ca intr-o relatie femeile uita de ele axandu -se pe sot si copil.Si apoi ne punem intrebarea ,DE CE?bineinteles asta nu este o scuza.in principiu cred ca persoanele ce insala si mint sunt persoane fara caracter ce nu gandesc inainte de a face ceva atat de grav.CU DRAG ANI.

    0
    0

  • rodi pe 12 Dec 2008, 01:54
    inselata

    Iin urma cu 5 ani am gasitpesotul meu cu o femeie in casa.Socul afost foarte mare pentru faptul ca eram la adoua casatorie sinucredeam ca poate sa-mi faca asa ceva pentru ca imi spunea tot timpul ca ma iubestesi nu poate trai fara mine.Nu pot uita nici oclipa ce mi-a am 54de ani mi-e greu sa o iau iarasi de la capat Nu stiu ce sa fac plinge si imispune tot timpul ca nu ma va insela niciodata. Nustiu ce sa mai fac?

    1
    0

  • Anya pe 11 Dec 2008, 15:26
    Pentru Laura

    Laura, femeile acelea nu au suflet, sunt ceea ce numim... Nu pot sa spun cuvantul. Nu ma pot compara cu tine... 10 ani si casnicie, dar sa stii ca noi vb la fel, despre incredere si mai ales, sa renuntam daca nu se mai poate. Sa punem piciorul in prag si sa zicem "mai, gata s-a terminat, mi-am gasit pe alta/altul"

    0
    0

  • Anya pe 11 Dec 2008, 15:22
    Inselata timp de cateva luni bune...

    Draga anca, nu stiu exact cum ti s a intamplat. dar eu trec printr o situatie similara. Am stat 2 ani de zile cu omul pe care il credeam perfect, un om in care am avut incredere oarba, pe care n as fi crezut vreodata ca voi ajunge sa l urasc din tot sufletul meu! M a inselat timp de 4 luni de zile! Adica, el cu ea, el cu mine... Ma simt tradata, pentru mine nu mai exista amintirile frumoase de demult pentru ca sunt sigura k daca m a inselat o data, sigur m a inselat si a 2-a oara. Mai grav era ca respectiva stia de relatia dintre noi. Nu mi pot imagina ce oameni meschini ar face asa ceva. Cand ne am despartit chiar a plans, am zic apoi k e numai vina mea. N am dormit noptile crezand ca el sufera. Dupa vreo 2 saptamani am aflat ce avea baiatu' meu de nu mai mergea. El avea pe alta, iar eu eram in drumul lui.Am aflat cu ajutorul unui prieten binevoitor care mi a dat de gandit mult, si am cercetat. Am descoperit singura fiecare amananunt, in final prietenii lui, deveniti si prietenii mei in timp, au confirmat tot . M a durut si mai tare ca nu avut curajul sa recunoasca! Ii ziceam ca stiu, k am descoperit si insista ca cel care mi a zis e un mincinos!Cand de fapt ipocriti si mincinosi erai doar ei 2. Anca, nu stiu ce sfat as putea sa ti dau. Eu am incercat un lucru. Am asternut pe o foaia de hartie tot ce simt acum pentru el si m am mai usurat putin. Mai grav e la mine k am si vazut poze cu ei 2... cand inchid ochii, imi apar in minte, asa fericiti, de parca mi-ar rade in fata si mi ar zice "ce proasta esti" Dar nu merita sa te mai impaci cu nimeni daca te a inselat... La mine a mai fost o chestie mai de mult.. cu niste mesaje, ne am certat putin, dar l am iertat in final pentru ca trebuie sa precizez ca omu asta era un mincinos inrait, cu diploma. Te aburea in asa fel incat ajungeai sa spui ca iti pare tie rau ca te-ai indoit de el. Iti doresc numai bine. Sper sa treci peste. Iesi cu priietenii/prietenele chiar daca n-ai chef, o sa ti vina cheful pe parcurs. Cel putin uiti pe moment de el.

    0
    0

  • Livia pe 11 Dec 2008, 15:19
    si eu am fost inselata...

    Desi n-am crezut vreodata ca voi fi in postura de femeie inselata mi s-a intamplat si mie dupa 10 ani de casnicie.Am crezut ca avem o casnicie solida si n-am crezut ca o sa ma insele vreodata, mai ales ca noi discutasem ca daca unul dintre noi isi va dori altceva,atunci vom fi sinceri si nu ne vom minti.Am avut incredere 100 % in el si in momentul cand am aflat s-a naruit totul.Intotdeauna spuneam , ca si alte femei, ca eu n-as putea ierta asa ceva,insa acum vad lucrurile altfel...Mi-a jurat ca n-o sa se mai intample si m-a asigurat ca a fost o simpla aventura.Asta nu inseamna ca sufar mai putin.Insa dupa toti acesti ani in care am construit atat de multe impreuna si avand in vedere ca am avut o casnicie frumoasa,consider ca as putea incerca sa-i mai dau o sansa.Numai una!E teribil de greu insa vreau sa incerc! O alta tema care as vrea sa o pun in discutie este femeia care inseala.Nu stiu ce fel de femeie este aceea care stie ca barbatul cu care are o relatie este casatorit si mai are si un copil.Oare nu se poate gandi si la faptul ca cea inselata este tot femeie ca si ea si ca nu s-ar simti bine sa fie ea in postura de femeie inselata.Ce atitudine ar trebui sa am eu fata de o astfel de femeie, mai ales ca am considerat ca imi este apropiata? Poate cineva sa imi spuna?

    1
    0

  • anca pe 23 Nov 2008, 19:14
    am fost inselata

    acum un an am fost inselata l-am iertat....dupa un timp a cunoscut o fata cu care ma inselat 6 luni....eu am aflat d la un prieten aceest prieten mi-a zis sa nu-l dau d gol si am inventat o minciuna sa-i iau apararea pana la urma sa aflat si din cauza asta ne-am despartit si el sa dus la ea trec printr-o perioada foarte grea imi este frica sa nu cad intr-o depresie va rog ajutati-ma cum sa fac sa-l uit sa nu ma mai gandesc la el.....va multumesc!

    1
    0

  • romina pe 21 Nov 2008, 22:28
    sotul meu ma respinge

    de o luna numa motive de cearta cauta ,si cand il intreb imi spune sa il las in pace ,dar eu ii spun spune-mi si mie motivu ca sa te pot lasa in pace ,dar nici cum nu zice ,nu mai facem dragoste de mult nicodata nu vine sa ma pupe sau sa ma intrebe ceva de ex acuma nu este acasa nu stiu cand va veni dar sigur cu o mincina il sun dar nu raspunde la tel .......va rog din suflet sa imi dati un sfat ce sa cred? ce sa fac?

    1
    0

  • iza pe 16 Nov 2008, 03:59
    chiar si eu...

    Intru si eu in cercul celor inselate, dupa o casatore de 21 de ani, sotul meu m-a inselat cu prietena noastra...destin s-au intimplare? La fel si el ca muli altii nu recunoaste nimik, dar eu am avut proasta inspiratie sa`i inregistrez, desi cu dovezi in mana...continua sa ma minta!! La ce mai pot spera, ce sa cred, ce sa tin si la ce sa renuntz?

    1
    0

  • clau pe 4 Nov 2008, 13:34
    inselata

    Suntem casatoriti de 12 ani,avem un baiat de 10 ani si am descoperit ca sunt inselata.Sufar enorm,ne-am certat,nu recunoaste nimic dar i-am citit mesajele de pe telefon si nu sunt un copil.Ne-am despartit...iar eu nu stiu incotro sa merg,ce sa fac,sunt derutata,nu pot trece peste asta fiindca nu-l pot ierta vreodata si as avea vesnic in memorie imaginea lui impreuna cu o alta femeie....Simt nevoia sa ma razbun,dar cum?Si la ce ar folosi?Acum el pozeaza in victima,neaga ca ar fi fost ceva intre el si vreo alta femeie,dar nu pare sa regrete ca ma pierde.Oricum in ultima vreme a fost un alt om decat cel pe care-l stiam eu,deci....In urma cu doua saptamani m-a si lovit,asta nu se mai intamplase niciodata pana atunci.Ce ar trebui sa fac sa-mi treaca ceea ce simt?Cum ar trebui sa mi petrec timpul ca sa nu ma gandesc la durere?

    2
    0

  • Diana pe 19 Oct 2008, 23:57
    inselata

    Sant cu el d aproape doi ani pana sa plece in afara ne am apropiat si mai mult dupa c a plecat am aflat o multime d lucrurip care m-au dat peste cap am ramas socata mai avea o relatie cu cineva d 1 an acum e departe si stiu k atunci kand s va intoarce o sa gaseasca cu totu alta persoana si nu o sa il mai iubesc nici odata asa da asta e viata si trebuie sa trecem prin ea mereu cu capu sus si oricat de greu ne ar fi o sa ne dea si noua Bunu Dumnezeu o farama d fericire .......

    1
    0

  • LAYDYMARIA pe 28 Iul 2008, 20:03
    tradare

    doare>>depinde ce ne dorim daca il vrem cu adevarat pe o sa.l iertam si vom fi mult mai vigilente in viitor oricine merita a2 sansa dar nu la nesfirsit

    0
    0

  • jeni chiriac pe 26 Iul 2008, 00:31
    pt Laura

    Adesea este important sa cunoastem daca trecerea dintr-o relatie intr-alta este una rapida, fara acea perioada de doliu de care tot pomenesc psihologii. Cand relatia anterioara nu este una incheiata pt noi, iar urmatorul prieten este doar un suport sau o barca de salvare, ceva de care ne agatam din frica de singuratate...nu este ok nici pt noi insine, nici pt acea persoana care nu are nici o vina. Adesea putem trai iluzia iubirii intr-o urmatoare relatie pentru ca simtim uneori nevoia impetuoasa ca suntem niste persoane care meritam sa fim iubite sau stim sa iubim si ca cel care ne-a parasit sau nu ne baga in seama se inseala! Cati dintre noi ne acordam timp de revenire, cati dintre noi nu sarim din relatie in relatie?!

    1
    0

  • andy pe 18 Iul 2008, 00:05
    dap...

    mai sunt si baieti inselati...eu sunt un exemplu n-am facut nimic si prietena mea tot m-a inselat este incredibil...asta era lucrul la care tin enorm de mult sa nu fiu mintit si batjocorit...nu cred c-o voi putea ierta vreodata...

    1
    0

  • laura pe 11 Iul 2008, 22:05
    dezamagita.....

    azi m-am despartit de iubitul meu cu care eram de 6 luni deoarece el si-a dat seama azi ca inca mai tine la fosta......totul a fost minunat....nu am banuit nimic pana acum...era atent, tandru , iubitor...si azi...imi toarna asta.....sunt total confuza si ma simt inselata.......

    1
    0

  • monica pe 19 Iun 2008, 02:07
    si eu si el :)

    distanta a fost prinzipala problema si faptul ca nu mai simteam ca merge relatia. asa ca l-am inselat. am regretat, a aflat si el..bla bla..ceva certuri, ne-am despartit si impacat in nenumarate randuri. in timpul in care nu am fost impreuna am mai avut o relatie, dar care mi-a aratat ca se merita sa raman cu el. asa ca acum ne-am reimpacat, am aflat ca si el ma inselase o data, dar numai pt a-si testa valoarea lui de mascul. :P acum ne merge bine, am invatat din trecut si stim ca nu vom mai repeta greselile. suntem impreuna atat fizic ( distanta in km nu mai e) cat si sufleste. dar asta pt simplul fapt ca inca ne iubim si pt ca vrem sa luptam pt ce avem si am avut. fetelor bafta! si iertati doar daca se merita

    1
    0

  • Iulia pe 15 Iun 2008, 16:35
    pt Irina

    Probabil iti cere sa faceti o pauza pentru ca nu stie nici el ce e in capul lui si in cazul in care te insala, nu stie cu cine sa ramana...poti sa ii acorzi o pauza si sa ii arati ca poti trai si fara el sa vezi daca vine inapoi te iubeste daca nu,nu se merita. Si din experienta eu mi-am dat seama ca , cu cat mai mult ii arati la un barbat ca nu poti trai fara el cu atat mai sigur pe sine e el, si isi permite sa fac orice vrea cu tine, sa te minta, sa te insele, sa te calce in picioare pt ca tu ii demonstrezi zi de zi ca el e lumea ta si nu o sa il parasesti niciodata...Nu e bine asta nici pentru tine si nici pt el, Fiecare femeie trebuia sa aiba si viata ei proprie, si o relatie nu trebuie sa mearga pana in punctul ala cand simti ca esti dependenta de el si ca nu poti trai fara el. Si la urma urmei, nu cu el te-ai nascut, prin urmare poti trai in continuare si fara el...

    1
    0

  • Lore pe 14 Iun 2008, 10:40
    Paraseste-l

    Fetelor, daca va inseala partenerul parasiti-l, nu va lasati umilite. Decat o viata in umilinta mai bine singure. E mai greu vreo doua luni dar dupa aceea veti vedea ce bine va simtiti iar lui sigur ii va parea rau mai devreme sau mai tarziu chiar daca n-o arata pentru ca intotdeauna se va gasi si pentru voi cineva care sa va merite. Va spun din proprie experienta. Daca tu nu te respecti, el nici atat.

    3
    0

  • irina pe 8 Iun 2008, 12:40
    tradarea

    buna sunt cu in baiat de un am jumate cu el kmi-am inceput shi viata sexuala el a fost totu pt mn =(( si este de la un timp ce comporta ciudat ma mintea era indiferenta nu mai vroia sa ne intalnim iar toata lumea imi zicea ca se intampla cv ciudat cu el pana shi mama lui cand intr-o zi am aflat de la un bun prieten ca la vazut cu o fata pe strada shi l-am crezut pt ca sunt prea multe la mij in plsu sa dat shi el de gol iar aqm e prea indiferet nu il interesaza ca eu sufar in plus..tot el imi cere sa facem o pauza ce sa fac il iubesc mult de tot shi nush ce sa fac ajutatima shi pe mine va rog frumos :( =((

    0
    1

  • ioana pe 5 Iun 2008, 19:14
    buna

    Eu consider ca oricat de mult l-as iubi nu l-as ierta fiindca ma respect pe mine.si la fel e si cu minciuna daca ma minte eu nu mai pot avea incredere deloc in el si relatia i-a sfarsit.O femeie care se respecta nu se lasa calcata in picioare de un "animal".

    1
    0

  • anca abrudan pe 5 Iun 2008, 11:18
    avea o relatie cu altcineva de 2 ani

    Eram impreuna de mai bine de 5 ani, avem un baietel grozav impreuna. Relatia noastra nu mai mergea bine de un an si jumatate, iar el ma invinovatea permanent pentru neintelegerile noastre, pentru certuri.. practic, pentru orice.. In urma cu o luna - doua am aflat ca el are o relatie stabila, de aproape 2 ani, cu o colega de serviciu. A negat relatia si m-a etichetat drept 'nebuna'. M-a amenintat ca-mi ia copilul, dar de 2 saptamani nu i-a dat nici macar un telefon. Cu toate astea, stiu ca, la un moment dat, nu peste multa vreme, voi gasi puterea de a ma ridica si de a porni mai departe cu zambetul pe buze si dragoste in suflet. Va doresc dumneavoastra tuturor acelasi lucru.

    1
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod