De ce nu ar trebui să te placă toată lumea?

Te simți lipsită de energie în momentul în care toată lumea are nevoie sau își dorește ceva de la tine?

De ce atragi tot timpul în viața ta oameni nepotriviți?

De-a lungul vieții, vei da peste mulți oameni nepotriviți. Oamenii vin și pleacă din viața ta, iar acele persoane care rămân lângă tine din copilărie până la bătrânețe sunt rar întâlnite. Chiar și acei prieteni care sunt în viața ta pentru o perioadă foarte lungă de timp nu sunt întotdeauna 100% compatibili cu tine.

Când simți că vrei și nu mai poți!

Știu, e foarte greu să ieși din zona de confort, dar mai greu o să fie peste ani, când te uiți în spate și realizezi că puteai să faci mai mult dacă…

Prietene de neoprit!

Când prietenele tale devin oamenii tăi preferați, e bine să le ții aproape. Când dimineața poate începe fără să împărțiți cafeaua și visele, când ziua poate să se încheie fără să fi schimbat vreo vorbă sau vreo haină, dar parcă viața ta n-are sare și piper fără ele, poți fi sigură că ești implicată în câteva prietenii serioase.

Poveste adevărată: "Soțul meu are o aventură cu nepoata mea, de-o vârstă cu fiica noastră"

Acum am 47 de ani și aflu că după o căsnicie frumoasă, de vârsta fiicei noastre celei mari, soțul meu mă înșală cu nepoata, fiica fratelui meu. El are 50 de ani, iar ea jumătate. Nu l-a oprit nici faptul că e de-o seamă cu copila noastră, nici că a trăit și crescut sub ochii lui practic.

7 semne că cea mai bună prietenă a ta vrea să-ţi fure iubitul. Vezi care sunt!

Crud, dar adevărat. Viaţa te poate aduce în situaţia în care să vezi cum iubitul tău îţi este "suflat" tocmai de cea mai bună prietenă! Nu ai fi nici prima, nici ultima care experimentează gustul amar al acestei trădări, însă fii atentă la semne şi acţionează cu prudenţă. Bănuielile tale se pot confirma sau pot fi simple speculaţii, născute din dragostea pe care o porţi pentru acel "cineva special".

"Am vrut să mă sinucid de Crăciun!"

Până anul ăsta am urât sărbătorile. Pentru un copil crescut la casa de copii nicio sărbătoare nu e fericită, mai ales de la vârsta la care începi să înţelegi că pungile cadou cu care vin diverse celebrităţi la tine la cămin nu înseamnă nimic comparativ cu valoarea unei familii reale, fie ea şi cea mai săracă din lume.

Poveste adevărată: "Soţul meu şi-a făcut o amantă în timp ce eu munceam în Franţa"

De la bun început am stabilit că nu voi sta mai mult de un an-doi, ci doar cât să strângem nişte bani ca să putem ridica o căsuţă pe terenul de lângă ai mei, în orăşelul nostru de provincie. Am sperat că şi la noi se vor îmbunătăţi lucrurile şi vom putea să ne creştem copiii muncind aici, dar se vede că am sperat inutil. Aşa că am luat decizia asta cât încă mai eram în putere.

Horoscop: Calitatea esenţială ca să-l cucereşti în funcţie de zodia lui

Orice bărbat are un punct sensibil şi o imagine despre femeia ideală. Daca vrei să-l cucereşti definitiv, află care este acea calitate a ta la care nu poate rămâne indiferent. Învaţă cum să devii femeia perfectă pentru el, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Ce te face să te simţi irezistibilă în vara asta, în funcţie de zodie

Vara, se încinge competiţia între reprezentantele sexului frumos! Poate fi destul de greu să te mai simţi sexy când te uiţi în jur şi vezi o mulţime de femei superbe, atent aranjate, care atrag toate privirile. Nu preda însă armele!

Sexul de împăcare, pericol pentru cuplu. Vezi ce efect negativ are!

Se spune că nimic nu stinge mai uşor flăcările unui scandal în cuplu decât o partidă de sex "cinstită", din toată inima, imediat după "depunerea armelor". Mulţi dintre cei care au trecut prin această experienţă cred că aceasta este soluţia perfectă pentru a pune capăt unui conflict aprins şi pentru a da un imbold relaţiei. Vine însă un psiholog american şi dă totul peste cap cu teoria lui. El e convins că sexul după ceartă e o mare greşeală, iar efectele sale sunt...

Poveste adevărată: "Mă satur, după un an, de orice bărbat. Toţi sunt la fel!"

Am 30 de ani şi pot să admit că mă încadrez perfect în categoria care tot alege... până culege. N-am avut niciodată o relaţie mai lungă de un an de zile, şi asta mai mult din cauza mea. Pentru că mă plictisesc de îndată ce mă mut în aceeaşi casă cu un bărbat, chiar dacă poate înainte de asta eram foarte atrasă de el.

Horoscop: Ce i se pare vulgar la o femeie în funcţie de zodia lui

Oare ce femeie nu-şi doreşte să arate sexy şi să fure privirile tuturor bărbaţilor din jurul ei? Problema e că trebuie să ştii care este diferenţa dintre a fi sexy şi a fi vulgară, din perspectiva bărbaţilor care te privesc.

15 trucuri ca să-l manipulezi. Fă-l să fie de acord cu tine

Ai şi tu acasă un bărbat orgolios din cale-afară, iar certurile cu el ţi se par, din start, bătălii pierdute? Nu-i nimic, poţi combate încăpăţânarea partenerului tău cu câteva strategii inteligente de comunicare, care te vor ajuta să câştigi teren în bătăliile pe care le duci cu el.

Horoscop: Ce remarcă un bărbat prima dată la o femeie în funcţie de zodia lui

Vrei să afli ce-i sare unui bărbat în ochi atunci când interacţionează cu o femeie? Unii reprezentanţi ai sexului opus analizează comportamentul tău şi sunt atraşi de inteligenţa ta, în timp ce alţii se lasă furaţi de peisaj şi nu trec dincolo de aspectul fizic.

Horoscop: Cât de iertător e în funcţie de zodia lui. Descoperă cum îl împaci

Unii bărbaţi acordă o a doua şansă, în timp ce alţii taie răul din rădăcină. Din ce categorie face parte iubitul tău? Răspunsul îl afli în funcţie de zodia lui. Află cât de repede trece peste o ceartă, cât de dispus e să lase de la el şi să te ierte când greşeşti!

Horoscop: Gestul cu care îi frângi inima în funcţie de zodia lui

Şi bărbaţii suferă din dragoste, şi ei îşi fac iluzii şi pot fi dezamăgiţi. Diferenţa este că ei nu-şi arată întristarea, ci preferă să meargă mai departe, cu sau fără femeia care i-a rănit. Vrei să afli cu ce gest îi frângi inima? Citeşte predicţiile pentru zodia lui!

12 sfaturi de la experţi ca să-ţi găseşti sufletul pereche în 2012

Termenul de suflet pereche este foarte controversat. Unii specialişti îl văd ca pe o compatibilitate absolută între parteneri, iar alţi specialişti cred că ar fi vorba de o dragoste la prima vedere, care ne consumă fizic, mental şi spiritual.

Paranormal: "Am premoniţii despre oameni necunoscuţi"

Mi se întâmplă din când în când, nu foarte des, dar suficient cât să remarc aceste episoade, să am un soi de premoniţii despre oameni total necunoscuţi.

Horoscop: Cum să agăţi pe cine trebuie în noaptea de Revelion

Trecerea dintre ani te prinde la o petrecere fără un partener de cuplu? Înseamnă că va trebui să dai piept cu avalanşa de tipi nepotriviţi care se vor da la tine. În cazul în care visezi să te cuplezi cu cineva chiar de Revelion, ia în seamă trăsăturile zodiei tale.
Pagina:

Ce să răspunzi atunci când ești întrebată "De ce ești singură?"

Citate motivaționale din discursul lui Michelle Obama

Ce lucruri ar trebui să știe partenerii dintr-un cuplu

Prosoapele tale te pot îmbolnăvi! Află cât de des ar trebui să le speli

Metode geniale de a folosi lucruri obișnuite. Îți fac viața mai ușoară!

Iată ce se întâmplă cu corpul tău atunci când renunţi la alcool

9 sfaturi pentru problemele legate de somn

Ce se întâmplă când ne comparăm cu alți oameni?

Lucruri pe care nu ar trebui să ți le spună niciodată partenerul

De ce își înșală bărbații iubitele?

Regulile atracției. Iată ce spun studiile

De ce îți este dor de fostul? Iată ce zic studiile

De ce te simți atrasă de tipul nepotrivit

De ce toate căsniciile sunt complicate

10 semne că nu e pregătit pentru căsătorie

Cele mai nebunești cereri în căsătorie. Sunt uimitoare!

7 lucruri care îţi arată că nu e el alesul inimii tale

10 semne care indică faptul că ești într-o relație codependentă

Studiu: Ce joburi au oamenii predispuși să înșele?

Sex

Cum îți afectează vârsta viața intimă

Cum îți controlează frica viața?

De ce nu ar trebui să cauți aprobarea celorlalți?

Lucruri pe care ar trebui să le discuți înainte de căsătorie

Studiu: Un singur pahar de alcool pe zi crește riscul de cancer de sân

A condus 2900 de kilometri ca să se mute cu iubitul ei, dar el s-a răzgândit. E uimitor ce s-a întâmplat!

Cum poți fi o prietenă mai bună

Lucruri pe care ar trebui să i le spui iubitului tău în fiecare zi

5 tipologii de oameni de care mai bine nu te apropii

Ce se întâmplă cu creierul tău când minți?

Cum reacţionează 14 miri când îşi văd pentru prima dată miresele în ziua nunţii