Puterea sentimentelor exprimată pe hârtie: 6 scrisori de dragoste celebre

Înainte să apară Instagramul, mesajele text sau emailul cuplurile de îndrăgostiți din jurul lumii comunicau prin scrisori. Sentimentele așternute pe hârtie creează apropiere și intimitate. Citește câteva fragmente din scrisori de dragoste celebre și îți vei aminti cât de plăcut este să-ți împărtășești gândurile cu persoana iubită.

Cele mai inspirate citate de despărțire. Gata cu lacrimile!

Despărțirea nu e ușoară niciodată, dar te vei vindeca!

Test. Ce vezi prima oară în imagine îți poate dezvălui dacă te place sau nu

Când te îndrăgostești de cineva și nu știi dacă sentimentul e reciproc, cu siguranță îți pui o mulțime de întrebări. Iată cum să descoperi dacă te place sau nu!

Vreți să fim prințese, dar voi sunteți departe de a fi prinți!

Acest dublu standard care ne omoară! Bărbații au pretenția ca femeile să fie perfecte și să arate șnur! Cu perfecțiunea, mă refer numai la aspectul fizic, că restul e discutabil, deși tot discutabil rămâne și ambalajul. Unora le plac cele de cupă D, alții se mulțumesc și cu un C, ce să zic... Dar oricum, se caută 90ish-60-90, modelul zână.

Ia-ți adio de la oamenii care te-au rănit. Nu au ce căuta în viața ta

Suntem ființe sociale și în același timp nu știm să ne comportăm unii cu ceilalți. Rostim cu ușurință cuvinte negative și ne provocăm suferința aproape la fiecare pas.

Dragi bărbați de 40-50 de ani,

Sunt singură de ceva timp. Sunt singură, cum ar spune americanii, ”by choice”. E alegerea mea! Eu vreau să fiu singură după atâtea relații nereușite și energie investită în ele. Am ajuns la vârsta și la punctul în care m-am descoperit pe mine ca fiindu-mi o companie plăcută. Mă simt foarte bine singură.

8 trucuri psihologice care te fac și mai atrăgătoare

Poate crezi că atracția dintre doi oameni este ceva întâmplător, ce nu poate fi controlat prea mult. Adevărul este că există numeroși factori care influențează modul în care suntem percepuți de sexul opus.

Nu îți mai sabota relațiile! Iată ce ar trebui să faci în schimb

Dragostea poate fi complicată uneori. Abilitatea de a menține o relație pe termen lung nu este un lucru pe care oamenii să îl facă cu ușurință. Nu mai sabota relațiile, indiferent dacă îți dai seama sau nu de asta.

Mesaje pe care nu ar trebui să le trimiți după ce te desparți de cineva

Oamenilor le place să trimită mesaje pentru a se simți conectați și informați, îmbunătățindu-și astfel viața de zi cu zi. Însă toate aceste beneficii par a dispărea atunci când te desparți de cineva și apelezi la mesaje.

Diferențele dintre un sociopat și un narcisist

Atunci când o persoană este dificilă, este ușor să o etichetezi ca fiind sociopată sau narcisistă, mai ales dacă persoana pare a fi îngâmfată sau nu are nicio remușcare pentru modul în care acțiunile sale te-ar putea afecta.

Nu ești pierdut, ci evoluezi. Nu uita asta!

Ia în considerare următorul lucru: cine ești, personalitatea, obiceiurile, cuvintele pe care le folosești, modul în care te prezinți reprezintă rezultatul evoluției proprii din viață.

5 tipuri de persoane în care să nu ai încredere

Păstrează-ți forțele și vulnerabilitatea pentru persoanele demne de încredere, care te vor asculta și te vor sprijini, în loc să te judece în situațiile dificile.

Motivul surprinzător pentru care divorțul se moștenește

Probabil ai observat că unele familii par să fie "bântuite" de problema divorțului.

De ce nu ar trebui să cauți răzbunare, ci să oferi iertare

În călătoria vieții adesea ne simțim răniți emoțional de către alte persoane. De obicei, ne revenim repede din suferință și durere și putem merge mai departe.

De ce se tem în secret bărbaţii? 10 secrete

E posibil ca şi bărbaţii să aibă temeri ascunse? Ei par atât de puternici şi duri! Totuşi, acesta este doar un alt stereotip impus de societate.

Suferi de frica abandonului? Ce este și cum poți ameliora simptomele

Există unii oameni care nu pot avea relații din cauză că frica abandonului îi blochează. S-ar putea ca acest lucru să nu aibă sens pentru tine, dar aceasta este o afecțiune serioasă.

Comportamente care îi fac pe ceilalți să aibă încredere în tine

Încrederea reprezintă lipiciul vieții. Reprezintă cel mai important ingredient al comunicării eficiente și principiul fundamental care stă la baza tuturor relațiilor.

Nimic nu e întâmplător. Prietenii sunt mai asemănători genetic decât străinii

Este posibil să ai mai multe în comun cu prietenii decât credeai, potrivit unui nou studiu publicat în Proceedings of the National Academy of Sciences. Și genele noastre pot fi similare. Iată de ce sunt prietenii asemănători genetic și diferiți de străini!

Cum să zâmbești pentru a părea mai atrăgătoare

De obicei, zâmbetul indică o persoană pozitivă, accesibilă și plăcută. Poate să te facă mai atrăgătoare și să creeze o reacție emoțională, adesea subconștiență.

Trăiește-ți viața lângă un om care te poate înțelege, altfel e degeaba

Oamenii empatici pot citi sufletele. Dar acesta nu e singurul avantaj pe care îl au. Iată de ce ar trebui să îți trăiești viața lângă un om care te poate înțelege și de ce persoanele empatice reprezintă cei mai buni parteneri romantici pe care îi poți găsi!
Pagina: